Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Necmeddin neden benden tirsiyorsun, ben okadar kötü birisimiyim. Sordugun soru cok normal bir soru, neden öyle bir soruya firca cekeyim anlamadim. Aksine ben seni cok severim ve sayarim, sadece bir yerde bana ters yaptin diye düsmanin olmadim, olmamda bazi kendini bilmez kisiler gibi. Ben kin, nefret ve düsmanlik bilmem.

Neyse gelelim soruna, evet bu kadroyu aldim ve nezam toplarim bilmiyorum ama konu acacagimi da artik bu foruma sanmiyorum. Pardon son bir konu acacagim ve sonra forumu sizlere birak terk edecegim. Biliyorum su cümle okuyan bazi kisiler geber diktir git dediklerini duyuyorum.

Senin hatirin icin Kadronun fotograflarini klasik konusuna yükleyecegim.
Yine kafa sisirdigim ve agrittigim icin tüm saygi deger forum üyelerinden cok özür dilerim. Ayrica senden de soru isareti vs unuttugum veya kullanmadigim yerler varsa senden de cok cok özür dilerim.
Bozuk türkcem icin ise özür dilemiyorum, benimle dalga gecenler gelsin benim dilimi konussunlar bakalim. Ben hic yoktan türkceyi bozuk da olsa konusap yaza biliyorum.

Burasi yanlis yer ise siline bilir hatta benim tüm konularimi silseler daha iyi.
merakla bekliyoruz abi.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Scudo
Necmeddin neden benden tirsiyorsun, ben okadar kötü birisimiyim. Sordugun soru cok normal bir soru, neden öyle bir soruya firca cekeyim anlamadim. Aksine ben seni cok severim ve sayarim, sadece bir yerde bana ters yaptin diye düsmanin olmadim, olmamda bazi kendini bilmez kisiler gibi. Ben kin, nefret ve düsmanlik bilmem.

Neyse gelelim soruna, evet bu kadroyu aldim ve nezam toplarim bilmiyorum ama konu acacagimi da artik bu foruma sanmiyorum. Pardon son bir konu acacagim ve sonra forumu sizlere birak terk edecegim. Biliyorum su cümle okuyan bazi kisiler geber diktir git dediklerini duyuyorum.

Senin hatirin icin Kadronun fotograflarini klasik konusuna yükleyecegim.
Yine kafa sisirdigim ve agrittigim icin tüm saygi deger forum üyelerinden cok özür dilerim. Ayrica senden de soru isareti vs unuttugum veya kullanmadigim yerler varsa senden de cok cok özür dilerim.
Bozuk türkcem icin ise özür dilemiyorum, benimle dalga gecenler gelsin benim dilimi konussunlar bakalim. Ben hic yoktan türkceyi bozuk da olsa konusap yaza biliyorum.

Burasi yanlis yer ise siline bilir hatta benim tüm konularimi silseler daha iyi.
Abi büyük ihtimal yazış şeklinden ve dobra olarak neyse onu söylediğinden (siyahsa siyah, gri gibi duruyor aa evet haklısınız siyahmış değil de direk siyah demek gibi) dolayı insanlar seni agresif veya saldırgan görüyor olabilir, bazen bende öyle algılıyorum. Bu forumda bisiklet ile ilgili neredeyse her konuda bilgin var. . Geçen sefer ki konuda ters düşmüş olabiliriz ama her insanın yaratılışı farklı illa ki zıt olan yönlerimiz olacak. Her ne kadar anlaştığımız düşünceler olsa da ters olan noktalarda olacak. Açıkçası forumdan gitmen bir kayıp olacak konuların ve konulardaki görseller oldukça hatırlanmaya da devam edeceksin. Sen gibi bir kaç kişi daha var yazdıklarını okumayı beğendiğim bana göre forumun kemik kadrosu. Benim yol istesem de oralara düşmez ama olurda yolun Denizli'ye düşerse beklerim, sağlıcakla Murat abi.

Aaaa yıllar geçiyor hala silinmemiş 😀

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Yol bisikletinde ki gövde boyu karmaşasında nokta koydum sonunda. Kaldığımız otelin hemen yanında Fransa'nın büyük spor mağazalarından biri olan Interspor bulunuyor. Bir bisikleti sormak için girdim ama bir düşük modeli vardı ellerinde.
Dedim bari boyuma uyacak mı bakayım.
Sordum, tamam dediler teşhir ürünlerinden bir tane M beden verdiler.
Dümeni tuttuğum anda "lan ben diyordum benim bedenim M diye" dedi içerideki ben.😁 Hemde ayarlarıyla hiç oynamadan "şaaak" diye denk geldi. 😁
Gerçi kimseyi suçlamayayım. 20, 30 km sürüp durmayacağım diye ben L beden seçmiştim. M ve L bedenin arasında kalan bir boyum var. Nerede hatırlamıyorum ama "arada kalan kişilerin uzun yolculuklar için bir büyük bedeni seçmesi daha iyidir" diye duymuş ya da okumuştum.
Sonuçta benim ayarım M bedenmiş. Niye ben bunları yazdım? Bisikletsizim şu aralar. Darlanıyorum.😅
SİLİNEBİLİR...

Çok kötü geçen bir şubat ayı bitiyor. Bu ay hiç bisiklete binmedim. En azından bugün binmeyi planlıyorum.
Ne bileyim öyle işte.
Silinebilir..

Edit :3 km gündüz 23 km de demin bindim.

Son düzenleme:
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Bu ülkede artık ağız tadıyla bok bile yenmiyor. :naslyni: Yarım kokoreçin fiyatı ne olmuş öyle. :acpsnr:

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
Alana kadar sözünü pek etmedim ama şükür sonunda kavuştum.
Karşınızda Nakamura Century 400CD
286191 dosyayı görüntüle
Fransız bir arkadaşın dediğine göre iyi bir markaymış.

Özellikleri
Gövde tamamen karbon
Çatal karbon
Borular ve kablolar içeriden gidiyor
Ruble 11-28
Aynakol 50-34
Frenler Shimano 105 hidrolik disk (anlamadığım arka rotor önden daha küçük)
Kollar Shimano 105
Ön-arka aktarıcı Shimano 105 (zincir Sram çıktı)
Jantlar Mavic Aksium
Göbekler Mavic
Tekerler Continental Grandsport Race

Ancin san,
Senin bisiklet benim kediye benziyor.Gara, guru ve öfkeli (Çikin işte anla)
IMG_20220409_202147.jpg

Türkiye'ye tek parça getirirsen ,bir marul,5 kilo ayçiçek yağı karşılığında alabilirim.

Yorumsuz...
Screenshot_20220418-082910_Instagram.jpg
SİLİNEBİLİR...

Son düzenleme:
Normalde fotoğraf çekilmeyi pek sevmem. Fotojenik biri değilim, zaten fotoğrafta güzelde görünmem.
Yinede kendi kendime bir deneme yaptım dün yolda. Yorum alayım.🤣

20220509_185932.jpg
SİLİNEBİLİR...

sakallar yakışmış

• Hahaha
bir sakal da benden. :)
silinebilirIMG_5045.JPG

• Beğen
Normalde fotoğraf çekilmeyi pek sevmem. Fotojenik biri değilim, zaten fotoğrafta güzelde görünmem.

287697 dosyayı görüntüle
SİLİNEBİLİR...
kulaklık philips m? Bende de aynısı var kulağından hiç uçtu mu abi benim 1 kere uçtu

• Beğen
5 haftadan beri hafif, 9 gündür ağır şiddette devam eden ağrılarımın ciddi bir bel fıtığı olduğunu öğrendim. 5 hafta öncesine kadar hiç uyarı vermeden gelip böyle ileri seviyede olması üzdü. Üstüne başka ciddi problemlerimin de olduğunu öğrendim. Gelecekte bisikletle ilişkimin nasıl olacağını merak ediyorum.

Son düzenleme:
5 haftadan beri hafif 9 gündür ağır şiddette devam eden ağrılarımın ciddi bir bel fıtığı olduğunu öğrendim. 5 hafta öncesine kadar hiç uyarı vermeden gelip böyle ileri seviyede olması üzdü. Üstüne başka ciddi problemlerimin de olduğunu öğrendim. Gelecekte bisikletle ilişkimin nasıl olacağını merak ediyorum.
Bel fıtığı için nöral terapiyi önerebilirim, kişiden kişiye göre değişiyor kimisinde muciziler yaratırken kimisinde hiç bir etki olmuyor. Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
Bel fıtığı için nöral terapiyi önerebilirim, kişiden kişiye göre değişiyor kimisinde muciziler yaratırken kimisinde hiç bir etki olmuyor. Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler. Benim için de yeni bir süreç. Öncelikle ağrıyı azaltıp fizik tedaviye başlayacağız. Gelişime göre diğer tedavi yöntemlerini değerlendireceğiz.

287697 dosyayı görüntüle
SİLİNEBİLİR...
Tamam anladık yakışıklısın.
En yakışıklımız tabiki "bıyıklı"
Sen ikincisin kusura bakma "sakallı"
İlyas Salman da üçüncü

Geri