fatihgocmez
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.583
- İsim
- Fatih
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
merakla bekliyoruz abi.Necmeddin neden benden tirsiyorsun, ben okadar kötü birisimiyim. Sordugun soru cok normal bir soru, neden öyle bir soruya firca cekeyim anlamadim. Aksine ben seni cok severim ve sayarim, sadece bir yerde bana ters yaptin diye düsmanin olmadim, olmamda bazi kendini bilmez kisiler gibi. Ben kin, nefret ve düsmanlik bilmem.
Neyse gelelim soruna, evet bu kadroyu aldim ve nezam toplarim bilmiyorum ama konu acacagimi da artik bu foruma sanmiyorum. Pardon son bir konu acacagim ve sonra forumu sizlere birak terk edecegim. Biliyorum su cümle okuyan bazi kisiler geber diktir git dediklerini duyuyorum.
Senin hatirin icin Kadronun fotograflarini klasik konusuna yükleyecegim.
Yine kafa sisirdigim ve agrittigim icin tüm saygi deger forum üyelerinden cok özür dilerim. Ayrica senden de soru isareti vs unuttugum veya kullanmadigim yerler varsa senden de cok cok özür dilerim.
Bozuk türkcem icin ise özür dilemiyorum, benimle dalga gecenler gelsin benim dilimi konussunlar bakalim. Ben hic yoktan türkceyi bozuk da olsa konusap yaza biliyorum.
Burasi yanlis yer ise siline bilir hatta benim tüm konularimi silseler daha iyi.