Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Selamlar, iyi Pazarlar herkese ..;)

Bu sabah peloton sürüşüne (toplu sürüşe) katıldım. Motivasyon verici bir tespitim oldu.

Solo sürüşler de ort. hızım hiçbir zaman 30km/s ve üstü olmamıştı. 36km/s yapanlara şaşırıyordum.

Ufak bir oyalanma ile yolun yarısında grubu kaçırmama ve rahat bir sürüşe rağmen 30km/s ile sürüşü tamamladım. Demek ki peloton sürüşlerde, rüzgar vs. etkilerin daha az olması sebebiyle ort. hız daha yüksek oluyormuş:hhhhhh:

Tek sürüşlerde artık zorlamaya gerek yok...:komik:

Zorlayanlara da duyurulur:harika:

Scudo
Selamlar, iyi Pazarlar herkese ..;)

Bu sabah peloton sürüşüne (toplu sürüşe) katıldım. Motivasyon verici bir tespitim oldu.

Solo sürüşler de ort. hızım hiçbir zaman 30km/s ve üstü olmamıştı. 36km/s yapanlara şaşırıyordum.

Ufak bir oyalanma ile yolun yarısında grubu kaçırmama ve rahat bir sürüşe rağmen 30km/s ile sürüşü tamamladım. Demek ki peloton sürüşlerde, rüzgar vs. etkilerin daha az olması sebebiyle ort. hız daha yüksek oluyormuş:hhhhhh:

Tek sürüşlerde artık zorlamaya gerek yok...:komik:

Zorlayanlara da duyurulur:harika:

Sizin peloton emekliler grubu ellaham. 36 ortalama ne. :ssrtcbya:

Bize katıl. Yalnız biz şampiyonlar ligi gibiyiz. @Cemal Ç. Bahri Ağabey ve ben üçümüz 40 üstü rahat tutturuyoruz. (En azından ben ve Bahri Ağabey) Cemalin dili dışarıda oluyor genelde. :ssrtcbya:

120 km sonucu. Vites sorunu yüzünden küçük aynayla gidilip gelindi bütün yol. 😏
31 km/sa 'le bitende vardı sanırım. 😅
Screenshot_20220109-150043_Strava.jpg
Diyola ki "iyi bir beslenme ve eğitimle 35'ten sonra uzman (profesyonel) olabilirmişim.
Sadece sürüyom ben ya.😁

SİLİNEBİLİR...

Sizin peloton emekliler grubu ellaham. 36 ortalama ne. :ssrtcbya:

Bize katıl. Yalnız biz şampiyonlar ligi gibiyiz. @Cemal Ç. Bahri Ağabey ve ben üçümüz 40 üstü rahat tutturuyoruz. (En azından ben ve Bahri Ağabey) Cemalin dili dışarıda oluyor genelde. :ssrtcbya:

😏😏😏
Screenshot_20220109-152946_Strava.jpg
Screenshot_20220109-153006_Strava.jpg
Screenshot_20220109-153116_Strava.jpg

SİLİNEBİLİR...
Kabul edin sayın @hamlet2006 , boynuz kulağı geçti. 😁

😏😏😏
280188 dosyayı görüntüle
280189 dosyayı görüntüle
280190 dosyayı görüntüle

SİLİNEBİLİR...
Kabul edin sayın @hamlet2006 , boynuz kulağı geçti. 😁
Rahat ol gardaşım. Oturduğu yerde gaz veren birilerinin gazına gelme. Çok sıkıştırınca kral olduğunu unutuyor kedi gibi cırmalıyor.

Kral gibi oturmuş derken bugünkü 16 K'lık arazi yürüyüşümden bir kare bırakayım. Dağ yürüyüşü yapacağımı duyunca tahtımı dağa getirmişler.

20220109_114453.jpg

Tabiki silinebilir. Fotoğraftaki tip çoluk çocuğu korkutacak cinsten. :)

Evet arkadaşlar, aşağıdaki fotoğrafta "Zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü" adlı özdeyişi haklı çıkarmak adına tozun toprağın içinde bembeyaz koltuğa oturup poz veren @necmeddin ağabeyi bıyıkları ile birlikte görüyorsunuz. Kendisine teşekkür ediyoruz. :D
Bence silinmesin ibretlik olarak dursun :ssrtcbya:
Screenshot_20220109_182931_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Evet arkadaşlar, aşağıdaki fotoğrafta "Zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü" adlı özdeyişi haklı çıkarmak adına tozun toprağın içinde bembeyaz koltuğa oturup poz veren @necmeddin ağabeyi bıyıkları ile birlikte görüyorsunuz. Kendisine teşekkür ediyoruz. :D
Bence silinmesin ibretlik olarak dursun :ssrtcbya:
280193 dosyayı görüntüle
Bak bu manzarayı beğenmediysen ,ayakta dimdik duran ve 20220109_123130.jpgarazisini inceleyen beni anlatan diğer fotoğrafı atayım. Kıskanma nolursun. 😍

Bu kadar arazim olsa Las Vegas'da zar atardım. Anladım senin canın közde çay çekti. E buyur afiyet olsun.
IMG-20220109-WA0017.jpg

arazisini inceleyen beni anlatan diğer fotoğrafı atayım. Kıskanma nolursun. 😍

Allah daha çok versin. Kıskanmam söz konusu değil. Ayrıca gösterdiğin fotodaki tarlalar,, parçalı çok küçük ve kullanışsız görünüyor. Nereden mi anladım? Fotoda işaretlediğim anlıklardan(anlık:iki tarla arasındaki pullukla sürülmeyen, duruma göre tümsek olabilen , taş konulabilen sınır çizgisi) anlaşılıyor ki tarlalar dar ve parçalı. Eğer o arazi büyük olsaydı, o anlık orada olmazdı. Tarla yekpare olurdu.
Screenshot_20220109_191133.jpg
Közdeki çayı ise kıskanmadım değil.

Allah daha çok versin. Kıskanmam söz konusu değil. Ayrıca gösterdiğin fotodaki tarlalar,, parçalı çok küçük ve kullanışsız görünüyor. Nereden mi anladım? Fotoda işaretlediğim anlıklardan(anlık:iki tarla arasındaki pullukla sürülmeyen, duruma göre tümsek olabilen , taş konulabilen sınır çizgisi) anlaşılıyor ki tarlalar dar ve parçalı. Eğer o arazi büyük olsaydı, o anlık orada olmazdı. Tarla yekpare olurdu.
280198 dosyayı görüntüle
Közdeki çayı ise kıskanmadım değil.
Burası orman içinde kısmi bir yer, bana ait de değil. Takılıyoruz şurada sana. Niye böyle savunmaya geçtin. Pek nazlı ve alıngan olmuşsun. Yoksa 40 yaş sendromuna mı yakalandın. :mad:

Burası orman içinde kısmi bir yer, bana ait de değil. Takılıyoruz şurada sana. Niye böyle savunmaya geçtin. Pek nazlı ve alıngan olmuşsun. Yoksa 40 yaş sendromuna mı yakalandın. :mad:
Hahaha :snzdglsn:
Daha 16 yım zaten.
Hamlet2022-Hamlet2006=16

Tamam tamam sayın @hamlet2006 , siz ağasınız, paşasınız, en birinci sizsiniz, en güzel sizsiniz, her bir şeyi bilirsiniz.

He diyin yahu, coşturmayın sayın ked... şey, sayın @hamlet2006 'yı.😅

Tamam tamam sayın @hamlet2006 , siz ağasınız, paşasınız, en birinci sizsiniz, en güzel sizsiniz, her bir şeyi bilirsiniz.

He diyin yahu, coşturmayın sayın ked... şey, sayın @hamlet2006 'yı.😅
Ne yapayım seviyorum, sayıyorum;@necmeddin ağabeyi.O bıyıklı bir kral. Müthiş iyi bir insan. Hatta insanüstü iyi kalpli

@Cemal Ç. Sana ne diyem bilemedim. Sen de delisin. "Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler" diyem de sıyrılam. :ssrtcbya:

Allah çarpsın bugün forumda forumun kralı kim başlığı açmak geldi aklıma ilk aday da sıcacık bıyıklı ağabeydi. evren bizi duyuyor abiler.

Bu forum öyle güzel ki A kuşağı yaşlı moruklar Z kuşağı veledin , Z kuşağı veletler A kuşağı yaşlı morukların esprilerine gülebiliyor, sohbetine katılabiliyor. Seviyorum sizi kartlaşmış insanlar <3
iyi geceler
silinebilir

Bu forum öyle güzel ki A kuşağı yaşlı moruklar Z kuşağı veledin , Z kuşağı veletler A kuşağı yaşlı morukların esprilerine gülebiliyor, sohbetine katılabiliyor. Seviyorum sizi kartlaşmış insanlar <3
iyi geceler
silinebilir

Yoruma gel. İpimle, kuşağım. Önce kuşakları bir araştırıp daha sonrasında yorum yapsan iyi olacak. A kuşağı dediklerin ilkokula gidiyor.

1641935623632.png

1641935571856.png

Geri