Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Scudo
4 ay sonra alacağı maaşı, kredi kartı vasıtasıyla geçen ay yiyenlerin ülkesi. Sana da günaydın.

Gerçekten özen verilerek yapılmış bir takvim.
Günlerin üstüne tıklayın.

(link)

Sabah 5-7 arası sürüş için boşluğum var ama havalar Ekim ayına nazaran inanılmaz berbat gidiyor. Kış erken geldi ama ekipman tam değil. Sürüşüm çok azaldı. Düzgün bir kış alış verişi şart. Silinebilir.

Sabah 5-7 arası sürüş için boşluğum var ama havalar Ekim ayına nazaran inanılmaz berbat gidiyor. Kış erken geldi ama ekipman tam değil. Sürüşüm çok azaldı. Düzgün bir kış alış verişi şart. Silinebilir.
5-7 arası zaten hava karanlık. Sen bu spora gönül verdiysen bir trainer al derim.

bisikletimden uzak olduğum için forumda aktif değilim... özledim sizi.

20211027_111832.jpg
Beni Türk tamircilerine emanet edin.

Arkadasin bugun satin aldiğı ikinci el salcano astro (sora set) insallah kulak bulunur.

Bu başlığı bu hale getiren tüm forumdaşlara teşekkürler, bir nevi günlük formuna bürünmüş durumda.
Forumda takip ettiğim yada etmediğim bir çok başlığı okuyorum bazen de yazıyorum ama dikkatimi çeken bir konu var. Her konu bir yerden sonra açık oturum programları ana gibi konudan bir miktar sapıp tartışmaya geliyor. Başlıklardan alıntı yapmayacağım ama bir kaç aklımda kalandan örnek vereyim.
  • Alüminyum mu Karbon mu?
  • Mekanik fren mi, Disk fren mi?
  • Tayt forma konusu (sora'ydı galiba)
  • Kışlık Giyim
  • Yol mu Dağ mı
  • 2022 Bisiklet fiyat beklentisi
  • Covid-19 (yani orası öyle bir karışık ki, Pandora 'nın kutusu açılmış)
Tabi ki insanları az çok anlayabiliyorum. İş hayatı, sosyal hayat, ekonomik, saygı/saygısızlık, gelecek, bilinmezlik, pandemi, alım gücü gibi faktörler eklenince insanlarda dışarı çıkıp bisiklet binecek ne moral ne iştah kalıyor. Kalsa bile illa ki bir sorun çıkıyor. Kendi adıma 3 gündür dışarı çıkıp sürmek istiyorum lakin öyle bir lodos var ki yaprak gibi uçurur beni.

SİLİNEBİLİR.

Dikkat edilirse, konu başlığına rağmen "silgi" kullanmıyoruz...
Çünkü kimisine "saçma" gelse de o yazılan şey asla " anlamsız" değildir...
Safraları attıkça yükselen bir balon olmamız dileğiyle...

Yarım saat önce izlediğim videoda Kadına şiddet, hayvana şiddet şimdi bide 3 aylık bebeğe şiddet. toplumun psikolojisi bozuldu. Acilen Kuran hükümlerinde cezalar verilmeli yoksa insanoğlu daha ne kadar kötü olabilir diye düşündükçe arkası kesilmeyen pislikler çıkıyor ortaya bizde bunları gördükçe evlatlarımız çocuklarımız ne halde olacak büyüyünce diye düşünüyoruz. neyse içimi dökemedim ama..

silinebilir...

Bana acilen bir iki tane bundan lazım.
Screenshot_20211213-223539_Instagram.jpg
Gerçi şu an bisikletim yok ama bulunsun işte. En azından yatarken kafama takarım. 😁

SİLİNEBİLİR...

"Spartiat takdir başlığı" açmamız gerekiyor kesinlikle. Forumda herkesin (ama herkesin) yardımına yetişiyor. Bir konuda bilgi, tecrübe toplamak bir şey; ama bunları kendi zamanından vererek başkalarının faydasına sunmak ve anlaşılır şekilde anlatmak başka bir seviye. Tüm bunları yaparken pozitifliğini koruyor.
1639502294355.png

Bu görseli paylaşıp canınızı sıktığım için özür dilerim tüm dolar başlıkları yoruma kapatılmış. Günün fotoğrafına atıp insanlar üzülsün istemedim.
Tarih 04.07.2018 Dolar 4,67

2018-07-04-2507.jpg

Bir de altta 3 Temmuz versiyonu var 4,62'den 4,67'ye yükselmiş şimdi o günleri mum ile arıyoruz.

Adet yerini bulsun SİLİNEBİLİR.

Dosyalar

• 2018-07-03-2501.jpg
    2018-07-03-2501.jpg
    111,4 KB · Okunma: 9
Geri