Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Scudo
üniye geldim bisikleti geride bıraktım boşluğa düştüm

• İnanılmaz
Tepkiler: Kadir İLBAY
Pazar günkü uçuş sonrası kaza yerine döndüm, pompamı ve gözlüğümü de buldum. 😁
SİLİNEBİLİR...

SİLİNEBİLİR...
Öncelikle silmeden önce geçmiş olsun nasıl oldu kaza nedir vaziyet bir kaskı gördük bisikletin durumu vahim demişsin vaziyet nedir. Allah korumuş anlaşılan.

SİLİNEBİLİR...
Ne zaman kaza yaptın be mubarek.Niye benim haberim yok .Kebap yemeye benden habersiz gittin demi bölücü kebapçı seni.:snzdglsn:

bisikletin durumu vahim
Öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ama yazıp sizleri meraklandırdıysam kusura bakmayın. 😅
Hala yaşıyorum. Kaza anında el bombası gibi patlamışım sanırım ki üstüm başım bir hayli dağıılmış.

İşyerinde tarayıcı üzerinden giriyodum siteye ama şu an giremiyorum. Fortinet var IT ile görüştüm sitenin sertifika süresinin bitmiş olacağını kendilerinin yasaklamadığını söylediler. Bu bilgi de burda dursun belki yönetim okur halleder.

İşyerinde tarayıcı üzerinden giriyodum siteye ama şu an giremiyorum. Fortinet var IT ile görüştüm sitenin sertifika süresinin bitmiş olacağını kendilerinin yasaklamadığını söylediler. Bu bilgi de burda dursun belki yönetim okur halleder.

the person you have called can not be reached at the moment please try again later

@hamlet2006 kral hoş geldin. Bir yıl aradan sonra 3 km yol yaptın , ortalığı yıkıyorsun mübarek. Senin 3 km dediğin 300 km olmasın . Haydi itiraf et , kekleme bizi. :harika:

• Hahaha
Tepkiler: _Madmexx _
@hamlet2006 kral hoş geldin. Bir yıl aradan sonra 3 km yol yaptın , ortalığı yıkıyorsun mübarek. Senin 3 km dediğin 300 km olmasın . Haydi itiraf et , kekleme bizi. :harika:
Daha bunun artçıları da olacak : 217 metre, 348 santim, 269 mm diye diye bir ay daha bu 3 km depremini konuşuruz.
Öyle böyle değil; 3 km. Astım ilacı kullanan biri için hiç fena değil. Nefesim kesiliyor.

Daha bunun artçıları da olacak : 217 metre, 348 santim, 269 mm diye diye bir ay daha bu 3 km depremini konuşuruz.
Öyle böyle değil; 3 km. Astım ilacı kullanan biri için hiç fena değil. Nefesim kesiliyor.
İnşallah kardeşim. Daha iyi olacaksın. Pek aslım gibi gelmedin. Üfürünce uçurtacak üfürükçü gibi duruyorsun. Sıkıntı varsa çok geçmiş olsun , şaka olsun diye takılıyorum Kral. :harika:

Ulann! Tevekkeli strava ondan çöktü.

1633881930952.png

Reis cCc geri dönüyor.

Alberto_Contador_-_Tour_de_France_2009.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Daha neyi silmeniz gerektiğini bilmiyorsanız, layığınızı bulmuşsunuzdur.

Son düzenleme:
Fakirler günaydın.Yatıyonuz kakıyonuz yine fakirleşiyorsunuz.
Sana günaydın değil Ali Erbaş. Sen zenginsin.
Silinebilir mi? Silseniz nolacak fakirsiniz, fakiriz işte.

Geri