Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Gün itibari ile 40 yaşına girdim. Bakalım "40 dedi mi, tırt diyor" sözü ne kadar geçerli göreceğim.
40 dan sonrasi tamamen bir savrulma hikayesidir sevgili Adil. Nerden ruzgar eserse o yone akar durursun. 40 yaş bunalimi hayindir , zalımdır.
En kritik isaret bu 40 yas bunaliminin eger bisikletciysen ve aklinda sadece jant setini yukseltmek var ise , gecmis olsun canim. Kaybedenler klubune hoş geldin gsgsvsh

Scudo
40 dan sonrasi tamamen bir savrulma hikayesidir sevgili Adil. Nerden ruzgar eserse o yone akar durursun. 40 yaş bunalimi hayindir , zalımdır.
En kritik isaret bu 40 yas bunaliminin eger bisikletciysen ve aklinda sadece jant setini yukseltmek var ise , gecmis olsun canim. Kaybedenler klubune hoş geldin gsgsvsh
Ultegra gurup set düşünüyorum abi.

Gün itibari ile 40 yaşına girdim. Bakalım "40 dedi mi, tırt diyor" sözü ne kadar geçerli göreceğim.
40 yaşına gelen insanın karekteri tamamen oturur.
40 ın sırrı vardır.
Hz Adem'in yaratıldığı toprak 40 gün bekletilmiştir
Hz Ademin boyu 40 metredir
Hz Adem dünyada 40 bin kişi olduğunda vefat etmiştir.
Hz İsa, Hz Musa 40 gün inzivaya çekilmiştir
Peygamberimiz (Sav) 40 yaşında resullukle şereflendirilmiştir.
Ana karnındaki Cenin 40 günde oluşur
İdeal gebelik 40 haftadır
Deccal kendini gösterdikten 40 gün sonra öldürülecektir. Deccali öldürmede Hz İsaya yardım eden Hz Mehdi 40 yaşındadır.
Hz Süleyman 40 yıl hüküm sürmüştür, Hz Yunus 40 gün balığın karnında kalmıştır
Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır.
40 yıllık dost denir
40 yılın başı öbeği vardır
Diye diye uzar gider

İşte bu yüzden Messi :booo: şey pardon karbon fiber:kötü:
Tabi ki bu testin objektifligi tartisilir ama bufalo boynuzu ve sert agac gbi maddeleride deniyor arkadas. Ben sey kismini anlamadim yalniz karbon malzemenin teki parcalandi ama digerine o tonlarca yuke ragmen zerre bisey olmadi. Nedir mevzu anlayan varsa aciklasin.

Tabi ki bu testin objektifligi tartisilir ama bufalo boynuzu ve sert agac gbi maddeleride deniyor arkadas. Ben sey kismini anlamadim yalniz karbon malzemenin teki parcalandi ama digerine o tonlarca yuke ragmen zerre bisey olmadi. Nedir mevzu anlayan varsa aciklasin.
Abi orda lifleri bir yanlamasına birde uzunlamasına prese koyuyor,tabiki yanlamasına koyunca daha zayıf daha çabuk parçalanıyor.Dirayeti ölçüyor.Hani duymuşsunuzdur dikey parçalar daha nadir kırılıyor velespidlerde,daha çok yere paralel olan kısımlar kırılıyor,o yüzden yanal darbelerden kaçının derler ya hep.

Abi orda lifleri bir yanlamasına birde uzunlamasına prese koyuyor,tabiki yanlamasına koyunca daha zayıf daha çabuk parçalanıyor.Dirayeti ölçüyor.Hani duymuşsunuzdur dikey parçalar daha nadir kırılıyor velespidlerde,daha çok yere paralel olan kısımlar kırılıyor,o yüzden yanal darbelerden kaçının derler ya hep.
E o zaman ona gore örsünler canim firmalarda ehehe

Herkese iyi günler dileyerek itiraf edeyim.
Yol bisikletlerinde ki janttan baskı uygulayan kumpas frenler uzun inişlerde insanın bileklerini gerçekten ağrıtıyormuş.
Sanırım ben normalde fren kullanmadan iniyorum.😅 Sürüş kaptanımız "yavaş dikkatli ineceğiz" diyince frenleyip durdum ama ellerim koptu.😵
SİLİNEBİLİR...

En iyi yaptığım şey iniş sanırım. Sonunda kısa süreli olsada KOM'u kaptım.🤣
Screenshot_20210828-184008_Strava.jpg
Dipçe: Yazmıyormuş. İzmir'liler iyi bilir, Varyant inişinde almışım KOM'u.

En iyi yaptığım şey iniş sanırım. Sonunda kısa süreli olsada KOM'u kaptım.🤣
272849 dosyayı görüntüle
Dipçe: Yazmıyormuş. İzmir'liler iyi bilir, Varyant inişinde almışım KOM'u.
Evet gerçek maksadını da gördük.
Her zaman diyordum. Bu Cemal'in derdi tasası "Kom" almak.
Niye aynı yerde dolanıyor sanıyordunuz. Amacı uygun anı yakalayıp Kom almaktı.
Fransa'da hep ücra köşelere gitme sebebi de buydu. Düşük yoğunluklu segment bulup
Kom almak.
@necmeddin Gördün mü kankanı. Adamın iç yüzünü. Cemal ifla olmaz bir komcudur.

Evet gerçek maksadını da gördük.
Her zaman diyordum. Bu Cemal'in derdi tasası "Kom" almak.
Niye aynı yerde dolanıyor sanıyordunuz. Uygun anı yakalayıp Kom almak.
Fransa'da hep ücra köşelere gitme sebebi de buydu. Düşük yoğunluklu segment bulup
Kom almak.
@necmeddin Gördün mü kankanı. Adamın iç yüzünü. Cemal komcudur
Her türlü çamuru atarsınız, izi kalır ama cama çamur yapışmaz.😏
》Offf, Cemal nasıl benzetme (metafor) yaptın lan öyle.🤯《
🤣🤣🤣
Dipçe: Unutmadan sayın @hamlet2006 2019 yılı dahil dördüncü geçişim sanırım. 😅

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Her türlü çamuru atarsınız, izi kalır ama cama çamur yapışmaz.😏
》Offf, Cemal nasıl benzetme (metafor) yaptın lan öyle.🤯《
🤣🤣🤣
Dipçe: Unutmadan sayın @hamlet2006 2019 yılı dahil dördüncü geçişim sanırım. 😅
Metaforcunun şaşkını

Eğer sen camsan o inişteki Arnavut kaldırımlarda tuzla buz olman gerekirdi.
Sen yine de bir kendini kontrol et. O kadar titreşimde dalağın böbreğin yer değiştirmiş olabilir.

Şaşkın metafor.

Eğer sen camsan o inişteki Arnavut kaldırımlarda tuzla buz olman gerekirdi.
Sen yine de bir kendini kontrol et. O kadar titreşimde dalağın böbreğin yer değiştirmiş olabilir.
Ne zamandır bisiklete binip dolanmıyorsunuz sayın @hamlet2006 ? O pavé benzeri taşları söküp asfalt dökmüşler. 😁

Ne zamandır bisiklete binip dolanmıyorsunuz sayın @hamlet2006 ? O pavé benzeri taşları söküp asfalt dökmüşler. 😁
Demek ondan öyle, uçuşa geçtin. Ben de segment derecelerine bakıyorum. Millet bu sene uçuşa geçmiş,nasıl oluyor diyordum. Hep tarihler yeni.

Dediğin iyi oldu. Bir köşeye geçmiş, ağlıyordum. Bu Cemal bana nasıl bir dakika takmış diye. Anlaşıldı.
İlk fırsatta Varyant'tayım. Kral yani ben tahtı pardon Komu alayım.

Geri