Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Hepinize karşı @mariokaldato ile ittifak görüşmelerine başlayacağım.
Bu saatten sonra silseniz de fayda etmez.
Sülo ittifak konusunda duygularim cok karisik teklifleri görelim hhhssh
Screenshot_20210718-223704.jpg

Scudo
Screenshot_20210719_211407.jpg
Bu arkadaşı yönetim olarak takip etmekteyiz.Sürekli imaj/kılık değiştirip forumda cirit atıyor. Şu anda forumun en beğenileni durumunda. Canlı getirene bir "Karbon Gios" ödül olarak verilecektir:koptum:...

269781 dosyayı görüntüle
Bu arkadaşı yönetim olarak takip etmekteyiz.Sürekli imaj/kılık değiştirip forumda cirit atıyor. Şu anda forumun en beğenileni durumunda. Canlı getirene bir "Karbon Gios" ödül olarak verilecektir:koptum:...
Iyi hatirlattin cazci abi ben kilik degistireyim hahshah

Neden silinmiyordu...

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Screenshot_20210719_213554.jpg
Mesaj şu mu?: - Teknoloji çağında böyle özkıyım yapılıyor-...
Yapma gözünü seveyim, sen bayramda seleye otur bu depresyondan kurtulacaksın..

Geç kaldın, bayrama özel bir sanatsal çalışma bekliyoruz Cumhur...
Bayramda tum bisiklet severleri mekanimiza davet ediyorum. Girişler ucretlidir , taytla bilmem ne oyle spd ayakabilarlan felan girmek yasaktir. Damsiz giriş yapilmayacaktir. Ayrica bisikletinizle de gelmeyin, yok calindi , yok efendim 2000 dolar lan bu bisiklet full karbon , full şimano mekanizmali falan ayaklari yapilmayacaktir. Ayrica bisikletlilere çıkışta paralidir. Hsbsbbsjbjsjs 🤣🤣🤣 Biyikli necmi gelebilir ona beleş bide sülo kardesimde gelebilir ama giris ucretlidir jsjsbsj 🤣🤣🤣❤
Photo_1626722687073.jpg

Sen mangalı hazırla, etleri ben getiririm, barbekü sosunu ve maden suyunu da unutma...

Sülo ittifak konusunda duygularim cok karisik teklifleri görelim hhhssh
Kaşen yüksek olduğu için çok sıkı hazırlandım. Hayır diyebileceğine pek ihtimal vermiyorum. Sıkı dur, teklif geliyor.
-le cola
-dost ayran
-bimcell'den 8 dakika 36 saniye kontör
-jumbo boy Bim poşeti

Buna hayır diyemeyeceğini bildiğimden direkt plana geçiyoruz.
İlk hamleyi bıyıklıya yapalım. Kıstıralım Bıyıklıyı. Ayağımız alışsın. Benim gibi aslan kralla uğraşmak neymiş görsün. Benim yelelerimin onun bıyıklarından daha haşmetli olduğunu bir öğretelim.
Screenshot_20200218_233622.jpg

le cola
-dost ayran
-bimcell'den 8 dakika 36 saniye kontör
-jumbo boy Bim poşeti
Ya arkadas nasil ağır beleşciysem bırak teklifi kabul etmeyi, hayatim gozumun onunden bir film seridi gbi gecti iyi mi ? ( Hayatim gözümün önünden gecerken hizli cekimde sadece ve sadece Bim'e gidip geldigimi gordum ya kahroldum )
:(
Photo_1626733050701.jpg

Bir İzmir'li yok mu bana yol iz gösterecek? Şu sağda ki tep... şey... dağın üzerinde ki vericilere hangi yoldan gidebilirim?😁
20210803_140142.jpg

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan ve Atasoy
Reyiz helikopterle çay dağıtmaya çıkmış.
Reyize rica et sana çay vermek yerine seni aligopteriyle oraya atıversin.
Ah Cemal ah.
Ona kalırsa araba da çıkıyor. Yol var ama nereden başlayacağım? Düşünsenize şöyle İzmir'i izleye izleye ne güzel çıkılır oraya.🙂
Geçen Belkahve'den geçerken Paşam gibi döndüm bir baktım İzmir'e.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Son 28 günde 25 gün aktivite yapınca bacaklarım yine isyan bayrağını çekti...

Aslında içlerinde uzun veya zorlayıcı aktiviteler yoktu fakat bacaklarımın içindeki boşluk hissi ve beynime gönderdiği keyifsiz sinyaller bacaklarıma ne kadar yüklendiğimi durup düşünmemi sağladı.

Strava'da kısa bir nostalji yaparak 1 Ocak 2016'dan günümüze bisiklet ve koşu olarak yaptığım mesafe ve tırmanışı topladım: 67.112 Kilometre ve 857.152m+ tırmanış!

Zavallı bacaklarımda doğru düzgün güçlendirme, açma germe ve masaj yapmadan 67.112 KİLOMETRE ve 857.152 METRE tırmanışın yükünün olduğunu kabul etmem gerekiyor sanırım...

Günde 32 KM ve 417 metre tırmanış ortalama...
2056 gün boyunca her gün, aralıksız!

Sanırım biraz bacaklarımı dinleme vakti...
calender.JPG

Silinebilir...

Aslında içlerinde uzun veya zorlayıcı aktiviteler yoktu fakat bacaklarımın içindeki boşluk hissi ve beynime gönderdiği keyifsiz sinyaller bacaklarıma ne kadar yüklendiğimi durup düşünmemi sağladı.

Strava'da kısa bir nostalji yaparak 1 Ocak 2016'dan günümüze bisiklet ve koşu olarak yaptığım mesafe ve tırmanışı topladım: 67.112 Kilometre ve 857.152m+ tırmanış!

Zavallı bacaklarımda doğru düzgün güçlendirme, açma germe ve masaj yapmadan 67.112 KİLOMETRE ve 857.152 METRE tırmanışın yükünün olduğunu kabul etmem gerekiyor sanırım...

271962 dosyayı görüntüle

Silinebilir...
Sakince indir ellerini hemen klavyeden sampiyon.
Aman dikkat kanka dinlen bi dönem.

271962 dosyayı görüntüle

Silinebilir...
Buradan hareketle
@Özcan güler mi @sccetin mi?

Tabii ki ben.

Evet sevgili karbon fanlarına benden dev hizmet.
Karbon bir malzemeyi prese sokuyorlar. Gerisini izleyin iste ellerimi yormayin xd xd

Geri