Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.326
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
2000 senesi 21 sene önce. Bil bakalım ben hangisiyim. @hamlet2006 😂😂Muhtemelen Bıyıklı 20 sene önce de bıyıklıymıştır.
@trainspotting35 20 sene önce de sakallıymıştır.
@Cemal Ç. 20 sene önce de abidik gubidik poz veriyormuştur.
Tek merakım tabi ki Cumhur Ağabey @mariokaldato
20 sene önce Bim poşeti ile fotosu olabilir mi ki. Yok canım o kadar da olmaz. Olur mu ki?
Hadi uyalim bari akımaŞuraya 20 yıl önce 20 yıl sonra fotosu bırakayım da, belki yeni bir akım olur forumda.
272928 dosyayı görüntüle272929 dosyayı görüntüle
Asıl sen beni bul.272933 dosyayı görüntüle2000 senesi 21 sene önce. Bil bakalım ben hangisiyim. @hamlet2006 😂😂
Tabi ki Mor ve ötesi grubunun bassçısı kilikli arkadas sensin hshsj272933 dosyayı görüntüle2000 senesi 21 sene önce. Bil bakalım ben hangisiyim. @hamlet2006 😂😂
Kefenini giyip gelmişsin abi. Hayırlı olsun.Neydik ne olduk xd
273014 dosyayı görüntüle
İsa; Rabbim sana zihin açıklığı versin.273320 dosyayı görüntüle
hep merak ediyorum bisiklet forumda da görünce. adam ben 5 yaşındayken benim yaşadığım problemi yaşamış. böyle aşırı mistik kadim bir hava estiriyor. ama en çok merak ettiğim genelde hâlâ yaşayıp yaşamadıkları
Ben alıntı yaptığınız mesajı göremiyordum. Sonra baktım eski adı ile "corelli mağduru" olduğunu gördüm. Geçmiş zaman ne olduysa engelleme gereği duymuşum mesajı açınca neden engelleme gereği duyduğumu bir kez daha anladım. 🙂İsa; Rabbim sana zihin açıklığı versin.
Ne alaka ? Silinebilir sayfasında yetrrince boş yapılıyor biz yapınca mı problem oluyorBen alıntı yaptığınız mesajı göremiyordum. Sonra baktım eski adı ile "corelli mağduru" olduğunu gördüm. Geçmiş zaman ne olduysa engelleme gereği duymuşum mesajı açınca neden engelleme gereği duyduğumu bir kez daha anladım. 🙂
POV : Orta yaş sendromundasınModa evleri, gelinlikçi gibi yerlerin kullandığı kaliteli, bire bir gösteren aynaymış. Seni karşındaki nasıl görüyorsa öyle gösteriyormuş. Normal ayna ile karşılaştırdım. Cidden de öyle. İlk kez kendimi başkasının gözünden görmüş gibi oldum.
İnsan gerçekten hayret ediyor.
Dikkat bu cümle siyasi mizah içerir
274363 dosyayı görüntüle
Ergenliği atlatamamış olmaktan iyidir. Keza orta yaş sendromu 45/60 yaş arasında oluyor diye biliyorum.POV : Orta yaş sendromundasın
Türkiyede yaşamak hiç stresli değil :Ergenliği atlatamamış olmaktan iyidir. Keza orta yaş sendromu 45/60 yaş arasında oluyor diye biliyorum.