Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Scudo
Muhtemelen Bıyıklı 20 sene önce de bıyıklıymıştır.
@trainspotting35 20 sene önce de sakallıymıştır.
@Cemal Ç. 20 sene önce de abidik gubidik poz veriyormuştur.

Tek merakım tabi ki Cumhur Ağabey @mariokaldato
20 sene önce Bim poşeti ile fotosu olabilir mi ki. Yok canım o kadar da olmaz. Olur mu ki? :ssrtcbya:

20210904_234747.jpg
hep merak ediyorum bisiklet forumda da görünce. adam ben 5 yaşındayken benim yaşadığım problemi yaşamış. böyle aşırı mistik kadim bir hava estiriyor. ama en çok merak ettiğim genelde hâlâ yaşayıp yaşamadıkları

• İnanılmaz
Tepkiler: Tolga Özdemir
İsa; Rabbim sana zihin açıklığı versin.
Ben alıntı yaptığınız mesajı göremiyordum. Sonra baktım eski adı ile "corelli mağduru" olduğunu gördüm. Geçmiş zaman ne olduysa engelleme gereği duymuşum mesajı açınca neden engelleme gereği duyduğumu bir kez daha anladım. 🙂

Ben alıntı yaptığınız mesajı göremiyordum. Sonra baktım eski adı ile "corelli mağduru" olduğunu gördüm. Geçmiş zaman ne olduysa engelleme gereği duymuşum mesajı açınca neden engelleme gereği duyduğumu bir kez daha anladım. 🙂
Ne alaka :D ? Silinebilir sayfasında yetrrince boş yapılıyor biz yapınca mı problem oluyor

• Hahaha
Tepkiler: _Madmexx _
Moda evleri, gelinlikçi gibi yerlerin kullandığı kaliteli, bire bir gösteren aynaymış. Seni karşındaki nasıl görüyorsa öyle gösteriyormuş. Normal ayna ile karşılaştırdım. Cidden de öyle. İlk kez kendimi başkasının gözünden görmüş gibi oldum.

İnsan gerçekten hayret ediyor.
Dikkat bu cümle siyasi mizah içerir

242401125_10160049757364586_6970125273849541392_n.jpg

Son düzenleme:
Moda evleri, gelinlikçi gibi yerlerin kullandığı kaliteli, bire bir gösteren aynaymış. Seni karşındaki nasıl görüyorsa öyle gösteriyormuş. Normal ayna ile karşılaştırdım. Cidden de öyle. İlk kez kendimi başkasının gözünden görmüş gibi oldum.

İnsan gerçekten hayret ediyor.
Dikkat bu cümle siyasi mizah içerir

274363 dosyayı görüntüle
POV : Orta yaş sendromundasın

Geri