Merhaba arkadaşlar 4 Levent ve Teşvikiye bölgesinde bisikleti ile çalışacak arkadaşlar arıyoruz. Etrafınıza söylerseniz memnun olurum. +905050101788 bu numaradan iş detaylarını öğrenebilirsiniz.
Pazartesi hava mükemmel. Güneşli ve sıcak bir gün olacak, rüzgar yok denecek kadar az... Bundan daha güzel bir fırsat olamaz. Tur açayim mi, kimler katılır???
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BJK-Yeniköy Turu
Gün: Pazartesi
Toplanma: 20.15
Hareket saati: 20.30
Hava durumu: Şahane
Toplanma yeri: Beşiktaş Üsküdar iskelesinin yanındaki alan olp
Tur türü: Keyfi tur max 20km ortalama...
Tahmini dönüş: 23.00
Kask ışık zorunlu
Kooperatif lokali gibi bir yer buldum, istinye Lokmacısina benzeyen bir yer.... deniz kenarı. Manzarası şahane, çay vesaire de var )
Bekleriz[emoji605][emoji605][emoji605]
Kask ve ışıklandırma zorunludur. Bisikletin frenlerini, zincir gibi önemli aksamları kontrol etmeden yola çıkmayıniz[emoji6][emoji6]
Bugün de 16.00 gibi çıkmayı düşünüyorum keyfi tur yapacağım. Öyle tıngır mıngır İsteyen olursa bana katılsın [emoji605][emoji605][emoji605]
Beşiktaş-Bebek-Yeniköy
Turu yeniköye kadar uzatmayabilirim... Duruma göre, keyfe göre
Haftaya pazar sabah erkenden bende sisli den baslayip besiktas sahilden sariyer yapmayi planliyorum. Katilmak isteyen olursa ya da zaten bir organizasyon varsa gezeriz beraber .. ozlemisim bisikletimi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugunkü tur için hatirlatma:
BJK-Yeniköy Turu
Gün: Pazartesi
Hareket saati: 20:30
Toplanma yeri: Beşiktaş Üsküdar iskelesinin yanındaki alan
Tur türü: Keyfi tur max 20km ortalama...
Tahmini dönüş: 23.00
Kask ışık zorunlu
Kooperatif lokali gibi bir yer buldum, istinye Lokmacısina benzeyen bir yer.... deniz kenarı. Manzarası şahane, çay vesaire de var )
Bekleriz[emoji605][emoji605][emoji605]
Yarın 14.00 Levent hareketle Kilyosa süreceğiz. Seri sürüş olacak, hafif performans gibi...
13.30 gibi Levent metronun çıkışindaki simit sarayında buluşacağız. 14.00 hareket...
Biraz antreman sürüşü gibi olacak, Kilyosa fazla durulmayacak... Dediğim gibi antreman sürüşü
@enginöztürkValla mesajinizi anca şimdi girip gördüm. Benim insandaki facebook grubuna lütfen üye olunuz. Ve Facebook Messenger'ı en bana telefon numaranızi atarak WhatsApp grubumuza kendinizi ekletebilirsiniz.
ASUS_X00ID cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi