Yusuf Ziya Aktaş
Katip el-Bayburdî
- Tepki
- 268
- İsim
- Yusuf Ziya AKTAŞ
- Bisiklet
- Focus
Bir zamanlar bu grup hafta da en az 3 akşam tur yapardı ..Hayat varsa beni de haberdar edin
Geçmiş olsun ..Herkese merhabalar,
Ben Burak, Taksim'de oturuyorum. Osmanbey'de çalışıyorum. Apartmanın boşluğundan bisikletim çalındı. Sürekli işe bisikletle gidip gelen biriydim. Çalıntı ihbar bölümüne yeni başlık açamadığımdan buraya yazıyorum affedin. Çalınanı bulamayacağımı bildiğimden dolayi tekrar chopper tarzı bisiklet almaya karar verdim. Max butceyi 1000 tl ile sınırlı tuttum. Ederlerini az cok bilen biriyim 8 yıldan fazladır kullanıyorum. Bmx ten geçmeyim sonuçta. Lafı uzatmadan İstanbul içinde ikinci el olur, atölye olur usta olur vs. bu konuyla alakali yardım alabileceğim birileri varsa lütfen, rica ediyorum benimle iletişime gecebilir mi ?
Önemli not : İzmirliyim İstanbul'a iş için yeni taşındım. Burada hiç çevrem ve arkadaşım yoktur o yüzden sizlere sığındım.
Telefondan yazdığım için bozuk kelime, anlam veya karakter varsa affola.
Saygilar.
Burak C.
ben de şişli civarında katılacağım bisiklet grubu arıyorum, siz denk gelebildiniz mi son yazdığınızdan beriHayat varsa beni de haberdar edin
Malesefben de şişli civarında katılacağım bisiklet grubu arıyorum, siz denk gelebildiniz mi son yazdığınızdan beri
Şu an İstanbul'da değilim kısıtlama döneminde, ama ardından ben katılırım.Malesef bu konuda hareket yok.Kendimiz oluşturabiliriz.Bende Şişli'de oturuyorum.Özellikle Pazar sabahları antrenman odaklı pedallayabiliriz.
Whatsapp grubu kurulursa bana da mesaj ile haber ederseniz katılırım. Leventteyim bende17.Mayıs sonrası için haberleşelim.Hafta içi veya hafta sonları gezi veya antrenman odaklı pedallayabiliriz.Whatsapp grubu kurabiliriz.🚵🚲
Eylül ortasından itibaren İstanbul'dayım (Şişli), şehir içi bir tur organize edelim mi?Whatsapp grubu kurulursa bana da mesaj ile haber ederseniz katılırım. Leventteyim bende