Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şişli - Beşiktaş Civarı Yollar Bizim Grubu

Ayda kaç kere bisikletle dışarı çıkarsın

• Toplam katılım
    335
Facebook sayfasından bakıyorum ancak oldukça hareketsiz bi sayfa. Sanırım whatsapp grupları üzerinden iletişim kuruyorlar.

Scudo
@Yusuf Ziya Aktaş
Eskiden de whatsapp üzerinden daha çok organizasyon oluyordu da, grubun eskileri şimdi hep tek tabanca takılıyorlar :) ..

Merhaba forma yeni üye oldum. :)Beni de guruba eklerseniz sevinirim.İyi günler...

Teşvikiye Hüsrevgerede bölgesindeyim

05313040603

Son düzenleme:
Herkese Merhabalar gruba yeni üye oldum fecabook grubuna katılma talebinde bulundum , zaman zaman turlara katılmayı düşünüyorum.

is there life here ? .. (Mazi kalbimde bir yaradır 😉) ..

Hayat varsa beni de haberdar edin :)

• Beğen
Tepkiler: bis212
Herkese merhabalar,
Ben Burak, Taksim'de oturuyorum. Osmanbey'de çalışıyorum. Apartmanın boşluğundan bisikletim çalındı. Sürekli işe bisikletle gidip gelen biriydim. Çalıntı ihbar bölümüne yeni başlık açamadığımdan buraya yazıyorum affedin. Çalınanı bulamayacağımı bildiğimden dolayi tekrar chopper tarzı bisiklet almaya karar verdim. Max butceyi 1000 tl ile sınırlı tuttum. Ederlerini az cok bilen biriyim 8 yıldan fazladır kullanıyorum. Bmx ten geçmeyim sonuçta. Lafı uzatmadan İstanbul içinde ikinci el olur, atölye olur usta olur vs. bu konuyla alakali yardım alabileceğim birileri varsa lütfen, rica ediyorum benimle iletişime gecebilir mi ?

Önemli not : İzmirliyim İstanbul'a iş için yeni taşındım. Burada hiç çevrem ve arkadaşım yoktur o yüzden sizlere sığındım.
Telefondan yazdığım için bozuk kelime, anlam veya karakter varsa affola.
Saygilar.
Burak C.

Herkese merhabalar,
Ben Burak, Taksim'de oturuyorum. Osmanbey'de çalışıyorum. Apartmanın boşluğundan bisikletim çalındı. Sürekli işe bisikletle gidip gelen biriydim. Çalıntı ihbar bölümüne yeni başlık açamadığımdan buraya yazıyorum affedin. Çalınanı bulamayacağımı bildiğimden dolayi tekrar chopper tarzı bisiklet almaya karar verdim. Max butceyi 1000 tl ile sınırlı tuttum. Ederlerini az cok bilen biriyim 8 yıldan fazladır kullanıyorum. Bmx ten geçmeyim sonuçta. Lafı uzatmadan İstanbul içinde ikinci el olur, atölye olur usta olur vs. bu konuyla alakali yardım alabileceğim birileri varsa lütfen, rica ediyorum benimle iletişime gecebilir mi ?

Önemli not : İzmirliyim İstanbul'a iş için yeni taşındım. Burada hiç çevrem ve arkadaşım yoktur o yüzden sizlere sığındım.
Telefondan yazdığım için bozuk kelime, anlam veya karakter varsa affola.
Saygilar.
Burak C.
Geçmiş olsun ..

• Beğen
Tepkiler: Menthol
Salih Akpınar/Şişli

Hayat varsa beni de haberdar edin :)
ben de şişli civarında katılacağım bisiklet grubu arıyorum, siz denk gelebildiniz mi son yazdığınızdan beri

Malesef bu konuda hareket yok.Kendimiz oluşturabiliriz.Bende Şişli'de oturuyorum.Özellikle Pazar sabahları antrenman odaklı pedallayabiliriz.

• Beğen
Malesef bu konuda hareket yok.Kendimiz oluşturabiliriz.Bende Şişli'de oturuyorum.Özellikle Pazar sabahları antrenman odaklı pedallayabiliriz.
Şu an İstanbul'da değilim kısıtlama döneminde, ama ardından ben katılırım.

• Beğen
Tepkiler: SportMeister
17.Mayıs sonrası için haberleşelim.Hafta içi veya hafta sonları gezi veya antrenman odaklı pedallayabiliriz.Whatsapp grubu kurabiliriz.🚵🚲

• Beğen
17.Mayıs sonrası için haberleşelim.Hafta içi veya hafta sonları gezi veya antrenman odaklı pedallayabiliriz.Whatsapp grubu kurabiliriz.🚵🚲
Whatsapp grubu kurulursa bana da mesaj ile haber ederseniz katılırım. Leventteyim bende

• Beğen
Tepkiler: SportMeister
Tamamdır.🙂👍

Whatsapp grubu kurulursa bana da mesaj ile haber ederseniz katılırım. Leventteyim bende
Eylül ortasından itibaren İstanbul'dayım (Şişli), şehir içi bir tur organize edelim mi?

• Beğen
Tepkiler: sspl
Geri