@Yasar38 , @Hansolomet ÖzeLden TeLefon Numaranızı @Mesut A.. Ya Da @Ersin savaş 'a BiLdirirseniz Whatsapp Grubuna EkLenirsiniz, GeneLLikLe TurLar O'radan Organize EdiLiyor, Şuan Ramazanda Da Aktif oLarak Tura ÇıkıLıyor BiLginize ..
Arkadaşlar, facebook grupta yazdım ama buradan da yazmak istedim. Bu bölgede Avid veya başka marka Dot.4 hidrolik sıvısı değişim kiti (bleeding kit) bulunan arkadaşımız var ise benimle iletişime geçebilir mi? Sıvının değişme zamanı gelmiş ama bu ürün 190 lira. Hani belki birinde varsa bir günlük ödünç alabilirim. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar herkese merhaba. Yeni Katıldım foruma. Şişli-Beşiktaş bölgesinde aktif olarak sürüyorum. Şehir içi işe gidiş geliş için kendime Carraro Flexi 121 2016 aldım.
Gruba eklerseniz sevinirim.
Selamlar.
Kendinizi gruba ekletmek icin şu dresten bize ulaşın:
(link)
Arkadaşlar grubumuz surekli aktif haftada en az 2 tur yapıyoruz. Ayrica gecen aydan beri her hafta grupça (bisikletli veya bisikletsiz) 1 film bir jazz konserine katıldık.
Etkinliklerimiz çok.. Artik buradan duyuru yapmıyorum. Zaten kac tane whatsap grubumuz var[emoji23] . Face grubumuzu da saymıyorum. Bize facebook grubumuz üzerinden ulaşın. Bana yani Mesut Aggez'e cep telefonununuzu semt bilgilerinizi yollayin ekleyelim.
(link)
Bana ulaşamazsanız diğer yonetici arkadaşlarla da irtibata geçebilirsiniz...
Whatsapta 96 kisiyiz. Turlar surekli var bekleriz...
Link dogru ama acmazsa facebooka yollar bizim bisiklet grubu yazin cikar[emoji6]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi