Scudo Sports

Şişmanlar için bisiklet önerisi

herkese merhaba.
yeni konu açmayı bilmediğim için buraya yazıyorum.şimdiden kusura bakmasın konu sahibi arkadaş. benimde kilo problemim var ve bisiklet araştırıyorum kendimce . fat bike bisiklet baktım ama güvenemedim. ben 192cm 175-180 kg civarındayım . bu konuda yardımınızı rica ediyorum. bana direk olarak marka model söylerseniz sevinirim. çünkü yazdığınız terimlerin bir kısmını anlamadım. limit 1500-2200 civarında
Endokrinoloji uzmanınıza gözünün evvela. Sonrası kolay. 180 kg için mevcut bisiklet parçaları kırılgandır. Bir fiziksel sakatlık çıkabilir. Önce diyetisyen ve doktor kontrolünde kilonuzu düşürün, 130 kg ya kadar. Sonra bisiklet ile işi hem harekete hem diyete bağlayıp daha keyifle kilo verirsiniz.

Ayda 20 kg gibi hızlı diyet yapmayın. Ne olursa olsun. Haftada 1 ila 2 kilo verecek hızlı bir evre ile düzenli haftalık 1 kilo vereceğiniz yavai evrelerle kilonuzu 1 senede 130 a indirirsiniz.

Scudo
Merhaba,doktor tavsiyesi değil.Bisiklet kullanmayı sevdiğim için benim tercihim . evde kondisyon bisikletim var ama belli bir süre sonrasında sıkıcı oluyor .

herkese merhaba.
yeni konu açmayı bilmediğim için buraya yazıyorum.şimdiden kusura bakmasın konu sahibi arkadaş. benimde kilo problemim var ve bisiklet araştırıyorum kendimce . fat bike bisiklet baktım ama güvenemedim. ben 192cm 175-180 kg civarındayım . bu konuda yardımınızı rica ediyorum. bana direk olarak marka model söylerseniz sevinirim. çünkü yazdığınız terimlerin bir kısmını anlamadım. limit 1500-2200 civarında

Hocam fat bike'ı falan boş verin. O bisikletler Alaska, Kanada gibi ülkeler için tasarlanmış.
Yeni başlayanla için grnelde şehir bisikşeti önerilir ama sizin için yol tutuşu daha güvenli olacağı içşn bir dağ bisikleti önerebilirim. Aldığınızda ilk yapacağınız lastikleri Schwalbe marathon plus lastiklerle ve seleyi de geniş rahat bir modelle güncellemek olmalı. Lastik değiştrmezseniz sürekli lastik patlatabilirsiniz. Lastiğin çifti 500-600 TL arası.
Belirttiğiniz fiyat bandında sıfır alacağınız dağ bisikletleri genelde muadil ürünler olacaktır. Carraro ve Mosso markalarının 29 inç jantlı dağ bisikletlerine bakmanızı öneririm. Hidrolik disk frenle de rahat edersiniz.

(link)

Üstteki linkteki gibi bir şey olabilir. Bütçeniz dahilinde bulabilirseniz vites grubu Altus olsun, Tourney ise o da yetecektir elbette.

Hocam fat bike'ı falan boş verin. O bisikletler Alaska, Kanada gibi ülkeler için tasarlanmış.
Öyle demeyin efendim. Sahilde, yumuşak kum üzerinde ve ya çamurda da iyi iş görüyorlar ?.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Carraro ya mail attım, cevap olarak maksimum taşıma kapasitelerinin 130 kg olduğunu yazdılar.

Carraro ya mail attım, cevap olarak maksimum taşıma kapasitelerinin 130 kg olduğunu yazdılar.

Ortalama bir bisiklet, sizin ağırlığınızı kesinlike taşıyacaktır. En kötü ihtimal, belli süre içinde jantlarda tel kopması vs olabilir ama çok maliyetli şeyler değil. Bu durum sürekli olursa gider bir çift tel sayısı fazla ve kalın jant alır sorunu kökten çözeesiniz. Buna gerek kalacağını da sanmıyorum.
Giriş segmenti bir dağ bisikleti alıp, önceki mesajda bahsettiğim gibi bir lastik ve sele güncellemesiyle sorunsuz bineceğinizi düşünüyorum.
Üreticilerin sayısal verilerine takılmayın, bir şekilde garanti kapsamını daraltma amacındalar elbette. Alın bisiklet, binin. :)

Tüm arkadaşlara yardımlarından dolayı çok teşekkürler.

Bilgilerinize dayanarak 203cm 140 kg olarak carraro daytona 910 bisikletimi bugün satın aldım herkese teşekkür ederim

Geri