Kadir Yılmazer
Üye
- Tepki
- 68
- İsim
- Kadir
- Bisiklet
- Kron
Evet arkadaşlar uzun süredir güzel bir şekilde forumda takılıyorduk. Ama nedense seçim dönemine yaklaşınca Herkes parti il temsilcisi kesiliyor. Tüm arkadaşlar olarak lütfen siyaseti BisikletForum' dan uzak tutalım. Konuşanı da kınayalım. Herkes de bu konuda anlayışlı olsun. Aramızda kendini akıllı sanıp karşı tarafı bilinçlendirmek isteyen kişiler var. Yapmayın arkadaşlar emin olun sizin için doğru ne kadar doğruysa karşı taraf içinde aynı sebeplerden doğan doğruları var. Herkes bulunduğu bölgenin şartlarına göre, okuduklarına ve yaşadıklarına göre özgürce hakkını kullanmak istiyor. Ne kadar uğraşsanız da insanların kişisel fikirlerini değiştiremezsiniz. Çünkü onun için Türkçede alfabe A harfiyle başlar. Bu konular çok canımı sıkmaya başladı. Çoğu arkadaşımızın da öyledir. Hatta çok iyi arkadaşlıklarında bozulduğuna şahit oldum.
Lütfen bu açıklamayı okuyan herkesi siyaset konularında sessizliğe davet ediyorum. Değerli yönetici arkadaşlarımızda bu konularda duyarlı olursa sevinirim. Çünkü bir - iki konu veya mesaj silindikten sonra üyelerde daha dikkatli olacaktır.
Mis gibi bisiklet forumumuz var, Bisikletin akordundan tutun marka fiyatlandırmasına kadar binlerce konu var. Yönetici arkadaşlarımızda zor durumda kalmasın. Duyarlılığınız ve ciddiyetle okuduğunuz için teşekkür ederim. Herkese hayırlı, kazasız bol pedallamalar...
Lütfen bu açıklamayı okuyan herkesi siyaset konularında sessizliğe davet ediyorum. Değerli yönetici arkadaşlarımızda bu konularda duyarlı olursa sevinirim. Çünkü bir - iki konu veya mesaj silindikten sonra üyelerde daha dikkatli olacaktır.
Mis gibi bisiklet forumumuz var, Bisikletin akordundan tutun marka fiyatlandırmasına kadar binlerce konu var. Yönetici arkadaşlarımızda zor durumda kalmasın. Duyarlılığınız ve ciddiyetle okuduğunuz için teşekkür ederim. Herkese hayırlı, kazasız bol pedallamalar...