Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce bu klasik Bianchi nasıl arkadaşlar?

Bu bisiklet malum sitede ben de almaya niyetlenmiştim hatta görmeye gidecektim ama 650 tl'den aşağı inmedi. Bilmiyorum size kaça veriyor. Bana fiyat çok geldi. Hem ölü sezon, Hem de tam bir klasik değil gibi geldi. Boya orjinal demişti satıcı ama orjinal değil diyenler de olmuş burada. Bu da bence dürüstlük açısından bir eksi olabilir. Kadrosu da 55 diye biliyorum ben. Ayrıca Antalya'daysanız görmeden nasıl alıyorsunuz? Görmeden alınmaz...

Scudo
@Tahir Keskin artık klasik bir bisikletim olsun istiyorum tahir bey. Üzerindeki donanımlar iyi olduğu için almak istedim bende. ayrıca bakıma değecek bir bisiklet olduğunu düşünüyorum. @ömer faruk erdoğan evet bende öyle olduğunu düşünüyorum. Ebay de yaptığım bir kaç araştırmayla değeri ortaya çıktı Komponentlerin. @İbrahim A. Katılıyorum çoğu bianchide celeste kullanılırken burada koyu yeşil düşündürücü gerçekten de.@Erkin Kalender beni de en çok düşündüren kadro açıları oldu :)

@massaget evet görmeden almama konusunda haklısınız ancak bir riske girmek zorundayım. Maddi imkanlarımın elverdiği çerçevede bu ürüne yönelebiliyorum.

650 tl acikcasi bu bisiklet icin fazla diye dusunuyorum full shimano 105 setli 88 model bianchimi 750 tl ye satmistim nos ayarinda daweside o fiyatlar civarinda satmistim insanlar her eski bisikleti klasik zannedip fiyatlarina yukleniyor

650 uzerinden pazarlik yapilabilir. 100 TL inse fena olmaz.

(link)

Bir de kargo parası olacak 50 tl en az....Şehir dışından almak sıkıntı görmeden bu tür bisikletleri....

Peki siz tüm arkadaşlarımıza soruyorum. Bianchi olup olmamasını bir yana bırakarak üzerindeki deore setiyle birlikte değerlendirirsek sizce yenilemeye veya kullanmaya değer bir bisiklet mi? @kudretozbay evet bende bu yüzden fiyatı düşürmeye uğraşıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@Tahir Keskin evet hala indirmek için uğraşıyorum fiyatı tahir bey. Ayrıca haklısınız erdinç beyde bir fikir verse hiç fena olmaz :)

Dostum acikcasi bisikletcileri gezip bu tarz bir kadrolu bisikleti cok rahat 200 tl altinda bulabilirsin diye dusunuyorum

@Tahir Keskin üstadım bu bisikletle ilgili nacizane önerilerimi ( @massaget ) Mehmet aşık kardeşimle paylaştım... anlayabildiğim kadarıyla orjinal bir bisiklet değil, kullanılmışlığından anlaşılan bir kaç yıl önce benim gibi bu konuyla amatörce ilgilenen birisi sabırla toplamış bu bisikleti... bir çok parçası tek değerlendirildiğinde orjinal ve özel parça ne varki bütününde bir orjinallik yok... ne varki bu iş tamamen keyifle alakalıdır... yani görmek binmek test etmek lazım, sürüşü rahatlığı güvenliği sağlamlığı test edilmeli eğer üst düzey bir tatmin veriyorsa satıcıyı fiyat konusunda eleştirmek doğru olmaz... benimde malum sitede 2 adet ilanım mevcut ne varki fiyatlarını belirlerken sadece yaptığım maliyeti göz önünde bulundurdum... el emeğim işçiliğimi hesaba katmadım bile... o yüzdende (klasik demiyelimde ) eski bir bisikleti alıp yeni hale getirmek sanıldığı kadar ucuza mal olmuyor...

Bisikletin kadro açıları görüntü olarak hoş durmuyor. Ama siz beğendiyseniz başka söze ne hacet :)

@cagrigencol Bu işten anlayanlar, tecrübe edenler 400'den fazla etmez demiş. Üstelik orjinal değil. Orjinal olmaması sizin için sorun değil ancak bir de üstüne bisikleti görmeden ve test etmeden alma yolunda, içinizdeki hevesin verdiği coşkuyla acele ederek karar veriyorsunuz gibi geliyor bana. İnternetten araştırırsanız alışverişlerde çıkan problemler, sorunlar, sonu küfürleşmeye kadar varan tartışmalar genelde sizin gittiğiniz yoldan gidenlerin başına geliyor. Şahsi fikrim lütfen sabırlı olun. Alacağınız bisiklet 250-350 tl olsa burada bu kadar konuşmaya değmez ancak 650 tl için gereğinden fazla risk var burada. Araştırmaya devam edin.. derim ben...

Edit: fiyatı da 740 yazıyor. Üstüne 50-75tl kargo ;)

Evet arkadaşlar hepinizin fikirlerini çok beğendim ve vardığım karar biraz daha beklemek yönünde. Değerli görüşleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim :) bisikletsizliğin getirdiği aceleyle çabuk davrandım gibi geldi bana da. teşekkürler :)

@Tahir Keskin @ERDİNÇ DURAN peki son soru olarak boğazdan vitesli siyah puch criterium orijinal boyası decalleri üzerinde corsair kırmızı sele ve campagnolo veloce setiyle bir bisiklet var. Buna ne dersiniz. Fiyat 550. Ön jant ultegra göbek arka campagnolo jant. Sadece gidon düz fren kolları sonradan alınmış parlak kırmızı estetikten yoksun kollar. Fiyat performans nasıl olur sizce? 7×1 vites 700c jantlar sarı tunç nuklar var

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@kudretozbay bana da öyle geliyor kadro açıları falan bianchiye göre çok çok iyi

Beyler bu bisiklet bianchi degil.
Bianchi bu modellerdeki bisikletlerine genelde celeste rengini mutlaka bir yerlerine isler.
Ayrica 92 model bir bianchiyi 14 yil kullandim. Cok anlamam ama bu kadronun bianchiye ait olmadigini bakarak anlayabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: cagrig
Geri