Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce bu klasik Bianchi nasıl arkadaşlar?

@cagrigencol
Arka aktaricisi vs de cok iyi eger flat bar kullanicaksan campagnolo icin 8 li vites kollari mevcut 80 90 tl sifir ebayda bu kollar deli para haberiniz olsun

Scudo
Gerçekten düşünüyorum da bu eski ya da klasik bisikletleri almak kullanmak ucuz değil tersine masraflı bir iş. Ancak ücretsiz biri hediye eder ya da bir yerlerde bulunursa o zaman eyvallah. Aynı fiyata, yani alacaksın masraf yapacaksın, sıfır başlangıç seviyesi bir bisiklet alınabiliyor. Sadece zevk için yapılan bir şey oluyor bu durumda ihtiyaçtan ziyade. Bu arada ben de bu aralar eski bisiklet alma işine taktım. Başta alırken ucuz görünüyorlar ama sonrasında yapacağımız harcamaları bilemiyoruz bile....

@Kuzey Ege aynen celeste olmaması çok düşündürdü zaten ama bianchi olup olmaması değil kadro açılarından dolayı vazgeçtim ben :)

@kudretozbay benim aklımda alırsam aynakolu 2 li nasış yaparım sorusu var vites kollarından ziyade. @massaget aynen çok doğru ama klasik gerçekten daha iyi. Mesela merlinde yol bisikleti var clarisli falan 1200 civarında. Kafam ağrımasın istesem onu alırım düşünmeden ama benim istediğim şey kesinlikle klasikler :D

(link)
(link)
(link)
bu bisikletler nasıl, size uyar mı, bu arada sahiplerini tanımıyorum, sadece size yardımcı olması için hızlıca sahibindene bakıp buldum.
Kırmızı pejoya güzel bir jant seti ayarlarsın, iyi olur, selesi de çok rahat güzel bir sele.
Yeşil Pejo da güzel, jantları buradan belli olmuyor.
Puch çok güzel jantlar 28lik mi 27lik mi tam anlayamadım, 27lik uyarsa size bence en güzel ve fonksiyonel klasik bu aralarındaki.
Umarım yardımcı olabilirim

• Beğen
Tepkiler: cagrig
Ben de uzun süredir takip ediyorum malum siteyi, bu ilanların da hepsini gördüm ama görmeden almak sorun olur benim için, Puch bana da güzel gelmişti ama fiyatı da güzel ve baya uzaklarda...

• Beğen
bisiklet orjinal bianchi ye benzemiyor ama bence toplamada olsa süper duruyor. Çok hoş bence. Hatta siz sticer ise yazısı onu çıkartıp daha iyisini yapıştırabilirsiniz :) önemli olan frenler ve aktarıcılar bence.

• Beğen
@ömer faruk erdoğan @massaget @İsmail Özcan anlayışınıza ve benim için uğraşmanıza çok teşekkür ederim :) puch bence de güzel. Ayrıca en başta sizin gibi düşünüyordum gerçi hala sizin gibi düşünüyorum ismail bey :) önemli olan dış görünüm ve donanım diyorum bende :) bakalım fiyat düşümü olursa neler yapabileceğime bakacağım. Umarım içimdeki klasik sevdası sönmez :D

• Beğen
Tepkiler: İsmail Özcan
Bu bisiklet bianchi olsun olmasin fark etmez ama en önemlisi yol bisikleti/kadrosu degil. Sonradan yol bisikleti görüntüsü verilmis.

Ben size en basitinden ip uclari vereyim...

Bu resimdeki görülen delik arka camurlukta yada bagajda önceden takili olan labnin kablosuna ait.

yol.jpg

Arka catallarin ve kadronun geometrisi yol kadrosu geometrisi degil. Seattube ile lastigin ara mesafesine bakin.
yol1.jpg

Ve bunun gibi daha baska detaylarda var, mesela Ayaklik takma yeri gibi, fren bacaklarinin uzun olmasi ve baglanti yeride bagaj monte delikleri gibi....

Büyk ihtimalle masada orjinal degil cünkü orjinalinde dinamo baglanti yeri olmasi gerekiyor.

Bu bisiklet zamaninda trekking bike imis.

• Beğen
Tepkiler: engin444
@Murat Cömez iyiki sizlere danışmışım. İyi ki sizler gibi dikkatli gözlere sahip kişilere danışabilme fırsatına sahibim. En başta sorduğum kişi Doğukan Aksu bey, siz ve Erdinç bey başta olmak üzere hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim :)

Satıcı bunu bilmiyor mu? yoksa bildiği halde yalan söyleyerek mi satmaya çalışıyor?

@massaget size de ayrıca teşekkür ediyorum bu arada :) bu konuda bir bilgim yok ne yazık ki. Kendisi de 2. Sahibi olduğunu ve üzerinde orijinal boya olduğunu belirtti. Belki o da orijinal zannederek almıştır. Bilemem :)

@cagrigencol Rica ederim Çağrı. Ben de eski bir bisiklet almayı planlıyordum hala da planlıyorum ama sanıldığı kadar kolay bir iş değilmiş bunu anlıyorum. Hele de biraz olsun bu konuda uzman değilseniz...

@massaget aynen öyle. İnsan diğerlerinden biraz daha temiz bir bisiklet görünce hemen atılıyor. Halbuki harap durumdaki bir peugeot veya öncede bahsettiğim puch daha iyi bir kadro seçimi oluyor :) zaten colnago falan imkansız :D ancak italyaya gidersem zar zor tesadüfen belki bi bulurum diye düşünüyorum

Bisikletçilere bakın diyorlar bakıyorum hep aşırı masraflı baya yıkık halde eski bisikletler oluyor. Pazar pazar gez diyorlar nereye gideceksin bilemiyorsun. Gidince ne bulacaksın. İnternete bakıyorum doğru dürüst bir şey yine olmuyor; ya olan elindeki sanki çok özel bir şeymiş gibi fiyat istiyor ya da hiç ne olduğunu bilmeyen kişilerin elinde oluyor ya da orjinallikten çok uzak bisikletler oluyor. Yurt dışına bakıyorum tl ye çevirince yüksek rakamlar çıkıyor bunun kargosu var bilmem nesi var. Kaldı ki yurt dışı sitelerden pek alış veriş yapan biri değilim çok anlamıyorum. Geriye ne kalıyor birinin elinde olsun bir yerde orjinal kalmış bir şey denk gelsin o da satarsa satarsa da hazine gibi görüp öyle bir fiyat istesin. Gerçekten zor eski ya da klasik biraz iyi bir şey bulmak. Kaç haftadır bakıyorum ama hep aynı zor işmiş vesselam....

O puch iyi bir seçim olabilir aslında. Kadro açıları güzel. Eski katalogunu inceleme şansım oldu. 10 bisikletlik bir seri içinde kalite açısından ilk 3 te 3. sırada yer alan bir bisiklet. Puch criterium. Aslında ona da fazla bilinmeyen bir avusturya markası olduğundan ısınamadım. Bilmiyorum. Çok kararsız kalınam bir durum :)

@cagrigencol Onu yakından görme imkanımız olsaydı ben de düşünebilirdim ama ikimizin de böyle bir imkanı yok....:)

@massaget aynen. Bazen diyorum al bi tane merlin pr7 çekil kenara dertsiz tasasız :D

Şu anda malum sitede parasını hak eden ve 'hatta ucuz olduğunu öğrendim Doğukan'dan' gerçek bir orjinal klasik olan sadece bunu gördüm ama tabi bunun parası fazlasıyla bizi aşar hatta kadro yapısı da bizi aşar bu koleksiyonluk kullanımlık değil gibi....

(link)

@massaget (link)
En güzel kadro açısına sahip bisiklet bu bence rastlayabildiğim ama durum ortada :D

Geri