Scudo Sports

Sizce Salcano'yu desteklememiz gerekmiyor mu?

Kadro olarak bi sıkıntısını görmedim evet bazı parçalarını upgrade yaptım ama dağ taş çukur demeden kullanıyorum son derecede memnunum ufak dokunuşlar ile 4-5 bin liralık bisikletlere kafa tutar tabi usta eli değmesi lazım biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Scudo
@asusmune

Zaten hiç kimse demiyor demedim, daha az yazılıyor dedim.

Merida sc 5000 sık sık turladığım bir arkadaşımda var herhangi bir sıkıntı yaşamadı, biraz kullanıcı ile de alakalı sanırım.

Aynı şekilde belki de Salcano'dan çok şey bekleyip hayal kırıklığına uğrayanlar bu algıyı yaratıyor olabilir bilmiyorum...

Ama sonuç olarak böyle bir algı genel olarak var ve sebebi hiç benim derdim değil, markanın sahipleri düşünsünler... :)

Son olarak 300.000 - 500.000 önemli değil, önemli olan niteliktir...

300 lira da olsa 30.000 lira da olsa verilen parayı haketmektir...

Salcano Türk malı mı ? Uzakdoğudan kadro alınıp Türkiye'de montaj yapılıyor. Vites takımları mı Türk malı?.. Sadece montaj yapanlar Türk olunca, ortaya çıkan ürün Türk malı mı oluyor? Almanlar Hollandalılar italyanlar sonra kıskanmasın bizi.. Yerli malları haftası da çantamıza koyacağımız patates ve soğandır... Artık soğanı patatesi yerli malı velespitlerle taşırız...

Hiçbir markayı desteklememiz gerekmiyor. Onlar bizi desteklesin. Full XT setli bisiklet parasına millet 2. el araba alıyor biniyor.

Ama hiç bir markaya da düşman olmamak lazım. Btwin kullanıyorum çok memnunum. Salcano'm da var ondan da memnunum. Bi tane carraro almak istiyorum. Giant vardı katlanır bana uymadı sattım. Geotech vardı ondan da memnundum. Hangisi cebime uyarsa onu alırım. Yarın trek gel sana 4000 liraya xt setli mtb verelim dese onu alırım :D

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Geri