Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sj4000 Aksiyon kamerası

Oğuz22

Daimi Üye
Tepki
51
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaslar.Aksiyon kamerası almak istiyorum fakat gopro ya o.kadar para vermek istemiyorum sj4000 veya onun denginde kullandiginiz aksiyon kameralari var mi? Tesekkurler

Scudo
Ben Aliexpress'ten aşağıdaki ürünü aldım. 7 günde geldi. Memnunum.

(link)

@Uğur S.
İçinden göğüs bandı çıkıyormu acaba?

Ben incelemsini izlemiştim çıkıyor diye hatırlıyorum.

Bant derken? Nabız sensörü gibi bir banttan mı bahsediyorsunuz? Yoksa göğüse bağlamak için kemerden mi bahsediyorsunuz?
Gerçi cevabım her ikisi için de hayır olacak. Sadece alın bandı çıktı. Diğer apartatlar gidon, kask ve araç camına sabitlemek üzere dizayn edilmiş.

Bu arada, belirttiğim SJ1000 modeli. Belki SJ4000 modelinde çıkıyordur. Bilemiyorum.

Bağlamak için olandan bahsetmiştim teşekkürler.

Güzel bir cihaz bence sj400 işinizi görür.

Eger amac sadece guvenlikle, alabileceginiz en kucuk ve sarji en uzun giden kamerayi alin. Bu sayede, herhangi bir kaza aninda ya da baska bir durumda elinizde kanit olur.

Eger amac video cekmekse, o zaman bu modeller pek de ise yaramiyor maalesef. GoPro ya da dengi Garmin Virb vs. kameralar ile ilgilenmeniz gerekiyor.

Kisa sure sonra buraya Garmin Virb icin inceleme yazabilirim, muhtemelen.

göğüs aparatı sj4000'de çıkmıyor. Sonradan alıyorsunuz 10 dolardan başlıyor.

@Gökhan Toros

Super olur. Ben de Contour +2 incelemesi yapabilirim. Ozellikle mount ozurlu Gopro dan gecis yapma sebeplerimi maddeler ile siralayarak :) Maalesef pazarlama beceriksizligi tamamen contour tarafi.

SJ4000 aramasi yapabilirsiniz forumda epey konusuldu, ornek videolar paylasildi tartisildi.

Selamlar,

Bu yaz başında gerçekleştirdiğim Trakya turum esnasında Gelibolu'ya vardığımda çektiğim bir videoyu paylaşıyorum. 720p ile kaydetmiştim, siz de o kalitede izleseniz iyi edersiniz. Yine de Youtube'un kaliteyi düşürdüğünü ve videonun orijinalinin bundan daha kaliteli göründüğünü söylemeliyim.

SJ4000 için örnek video isteyen arkadaşlar izleyebilirler.

Dün itibariyle SJ4000 Wifi'yi aldım. SD kart olmadığı için çekim yapamadım henüz. Ama akşam çekimi yapıp atabilirim haftasonuna kadar. Bence güzel ürün, diğer aksiyon kameralarına göre fiyatı ve aparatları gayet uygun. Tek eksiği göğüs bandı olmaması tabii ki.

• Beğen
Tepkiler: Groims
güncel linktir

(link)

2 haftada ulaştı. Titreşim emme özelliğide mevcut. Su altı çekimlerinde beklediğimin üzerinde bir performansa sahip, bisiklet kullanırken hiç takmadım, takmayıda düşünmüyorum. Satıcının hızı ile alakalı olarak çok memnun kaldığım için gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Foto ve vidyo kayıt özelliğide oldukça güzel. Çoğu sitede sj4000 için mikrofon (ses kalitesi) düşük diye yazı var. Öyle bir sorunda yaşamadım. Araştırmalarım sonucu şunuda gördüm. Sj4000 olan bu kameranın bile çakması var :) adamların çakmanın çakmasını yapmışlar. Pişman olmayacağınız bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@avare yaklaşık 100 dolara almaktansa Türkiye de bunan sitelerden almak daha mantikli değil mi acaba? Ben şahsen öyle yaptım. Tabiki karar sizin gene de.

bende aldım orjinal olarak 269 liraya türkiyeden taksit ile.n11 den araştırabilirsiniz.kontrol ettirdim orjinal

• Sj4000 düşük ışık koşullarında çok başarısız.
  • Farklı ışıklara geçerken çok başarısız (gün ışığından karanlık bir ortama girerken gibi)
  • Otomatik beyaz ayarı çok kötü. Videoları izlerseniz gök yüzü lacivert bir renge bürünüyor.
  • Renkler fazla canlı ve gerçeğe uzak.

Bu handikapların yanı sıra iyi bir yanı da var:
  • Düşük fiyatına rağmen kutu içeriğinin oldukça zengin olması.
Benim tavsiyem: Xiaomi Yi

Son olarak ben ekleme yapayım. SJ4000 de titreşim ayarı gibi bir menü yok. Kask üzeride takılı olduğu zaman görüntü çok fazla sallanıyor. Gopro da bu kadar olmuyor. :(

Geri