Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SJ4000 Kullananlar ?

sj4000 Göğüs kayışı için aparat buldum ve kamerayı taktım , lakin doğru açıyı ancak kamerayı baş aşağı şekilde kullanınca yakalayabiliyorum. Bildiğim kadarıyla video çekimi için ayarlardan ters çevirebiliyoruz , ama menüde bulamadım. Bilgi sahibi arkadaşlar bir yol gösterirse sevinirim.

Parçayı bulduğunuza sevindim. Ben kamerayı ayakta dururken mümkün olduğu kadar yukarıya çevirerek kullanıyorum. Böylece bisiklet üzerindeyken karşıyı gösterecek şekilde yataya yakın hale geliyor. Bu şekilde denemiş miydiniz ? Yukarıdaki fotoğrafta etrafı görüntülediğim ve yürüdüğüm için düz duruyor. Normalde üst kısmını geriye çekerek düz durduğumda objektifi 45 derece yukarıya doğru döndürüyorum.

Scudo
Parçayı bulduğunuza sevindim. Ben kamerayı ayakta dururken mümkün olduğu kadar yukarıya çevirerek kullanıyorum. Böylece bisiklet üzerindeyken karşıyı gösterecek şekilde yataya yakın hale geliyor. Bu şekilde denemiş miydiniz ? Yukarıdaki fotoğrafta etrafı görüntülediğim ve yürüdüğüm için düz duruyor. Normalde üst kısmını geriye çekerek düz durduğumda objektifi 45 derece yukarıya doğru döndürüyorum.
Deneyemedim çünkü bulduğum aparat geriye doğru çekmeme çok kısıtlı bir şekilde izin veriyor. O yüzden ters takıp doğru pozisyona öyle getirebiliyorum. Görseldeki aparatı bulamadım maalesef.
WhatsApp Image 2020-10-23 at 10.45.17.jpeg
Görselde de belli oluyordur. Biraz kısa bir kolu var aparatın. Elimden geldiğince uzattım , ama bu kadar oldu

@ersnpk resim eklediyseniz göremedim.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2020-10-23 at 10.45.17.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-23 at 10.45.17.jpeg
    92,7 KB · Okunma: 6
Geri