Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SJ4000 Kullananlar ?

Xiaomi Yi'nin incelemesini izledim TeknoSeyir'de. GoPro'ya çok yakın diyordu. Chipset GoPro ile aynıymış. Sensör Sony'ninmiş. Çok başarılı demişler. Sanırım bende alacağım. :)

Scudo
Merhaba,

SJ4000 in çektiği video formatını destekleyen hangi düzenleme programını önerirsiniz. Kes yapıştır müzik ekle ve renk keskınlık kontrast ayarlarını yapabileceğim.

Teşekkürler.

Bu kameranın aparatları çok dandik. Onun haricinde çekim kalitesi fena değil. Özellikle gidon aparatı o kadar dandik ki, tam iki kez iki farklı yerinden kırıldı. Yalnız su geçirmez kabı çok sağlam. 40 km/s hızla giderken gidon aparatı kırıldı, kamera peşimden seke seke sürüklendi yerlerde.. Hiçbir şey olmamış alete. Hatta kabın etrafında çizik dahi yok. Nasıl oldu anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: phardon
Xiaomi Yi, Go Pro yada SJ4000 ile cekilen bisiklet videolarina cok guzel hiz, nabiz, kadans, egim bilgilerini ekliyorlar.

Garmin Virb'in video duzenleme programi ile yapiliyormus. Youtube'da videolari mevcut.

Deneyen var mi?

Bende çok fazla araştırdım ama gopro ya o kadar para vermek saçma geldi. Sjcam4000 aldım bu nedenle.
P,yasada çok sahtesi var ama dikkat etmek lazım.
(link) bu adamlar distribitormuş

Video formatı ve ses sıkıntısı var onun dışında pörfekt :)

Ben de almayı düşünüyorum bu aleti.Karşılaştırma videolarında yok denecek kadar az fark var ve bir gopro'nun 6'da biri fiyata sahip.Üstelik okuduklarıma göre tam aksesuarlı geliyormuş kutusu.Merak ediyorum doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
@vannt93
Xiaomi yi ve sj4000'i eleyip sjcam m20 sipariş verdim.M20'yi de araştırın derim.Bisikletforum ve donanımhaberde detaylı inceleme konuları mevcut.Bisikletde kullancağımız için gyro olması bence önemli :)

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
@Kaang96

Onada bakalimm :) fiyan iyidir insaallah :)

@Harbi Bisikletci
90$'a aldım ben birkaçta aparat geliyor yanında hemen hemen aynı fiyattalar :)

Arkadaşımdan sj4000 aksiyon kamera geçti elime ve hafta sonu göğüs bağlantı kayışı aldım. Lakin daha önce kullanmadığım için bir detayı atlamışım. Kamerayı o kayışa tutturmak için ekstra bir parça gerekiyormuş ve içinden çıkmadı orijinal ürün satın almama rağmen. Daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrı satılan bir şey mi , yoksa sorunlu bir ürün mü aldım.

Arkadaşımdan sj4000 aksiyon kamera geçti elime ve hafta sonu göğüs bağlantı kayışı aldım. Lakin daha önce kullanmadığım için bir detayı atlamışım. Kamerayı o kayışa tutturmak için ekstra bir parça gerekiyormuş ve içinden çıkmadı orijinal ürün satın almama rağmen. Daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrı satılan bir şey mi , yoksa sorunlu bir ürün mü aldım.

Merhaba,

Malesef o ek bir parça. Ek aksesuar paketlerinde bulunuyor. Kutu içinde ek bağlantı parçaları bulunmuyorsa (farklı markalarda bulunabiliyor) ayrıca satınalmak gerekir.

(İsterseniz buraya bağlantı kısımlarını resmini de ekleyin. Belki elinde bulunan olabilir. )

Selamlar.

five

Merhaba,

Malesef o ek bir parça. Ek aksesuar paketlerinde bulunuyor. Kutu içinde ek bağlantı parçaları bulunmuyorsa (farklı markalarda bulunabiliyor) ayrıca satınalmak gerekir.

(İsterseniz buraya bağlantı kısımlarını resmini de ekleyin. Belki elinde bulunan olabilir. )

Selamlar.

five
aldığım ürün tam olarak bu. Elimde kamera ve su geçirmez kılıf dışında bi aparatı yok.

Dosyalar

• 9745826250802.jpg
    9745826250802.jpg
    64,3 KB · Okunma: 11
  • Beğen
Tepkiler: five
@ersnpk aynısından bende de var. Araya geçmeli bir parça gerekiyor.

. kamera aparat.JPG

Ben bu askıyı Decathlon'dan almıştım. Ve sanırım bu parça da vardı.

Son düzenleme:
sj4000 Göğüs kayışı için aparat buldum ve kamerayı taktım , lakin doğru açıyı ancak kamerayı baş aşağı şekilde kullanınca yakalayabiliyorum. Bildiğim kadarıyla video çekimi için ayarlardan ters çevirebiliyoruz , ama menüde bulamadım. Bilgi sahibi arkadaşlar bir yol gösterirse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: five
Geri