Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SJ4000 Kullananlar ?

Merhaba arkadaşlar, burada kutu açılımını yaptım nedir ne değildir diye, bir sonraki videoda ayrıntılı görüntü testlerini de yapacağım...İlk izlenimim menü olarak gorpodan daha kolay ve kullanışlı gibi...Umarım videom aydınlatıcı olur

Scudo
yanıltmayım ama bildiğim kadarıyla program vasıtası ile video üzerinden görüntüyü dondurup jpeg formatında resim oluşturulabiliyor.

ne kullanıyor

@Melih Çolak

Xiaomi yi yeni çıktı şu aralar o popüler ben siparişimi geçtim karşılaştırmalar sj4000 den daha iyi olduğunu söylüyor gümrüğe takılma gibi riskide yok fiyatı 68$

Burdan detaylara ulaşabilirsiniz: forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=104353429

(link)
(link)

@Melih Çolak bendeki xiaomi yi. valla ben çok beğendim. video çekimlerinde güneş karşıdan gelse bile görüntü bozulmuyor. sj4000 de falan parlıyo görüntü

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@chnkrmz büyük ihtimal xiaomi yi alıyorum dh daki yorumlar resimler videolar hep olumlu :)

benim videolarıda izleyebilirsin. şu bisiklet yolunda mortal kombatlı video :D

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@chnkrmz Hocam şu mi yi kafama soktun valla. Tam aksesuarlı SJ4000 im var. Ama fiyatı da uygun geldi 68 dolar. Hep mi böyle fiyatı bunun ?

@Onur İlker Gündoğdu hemen hemen aynı fiyatta. ama aklında bulunsun. xiaomi yi aksesuarsız sade geliyor. su için kabı da ayrı alman gerekiyor 20 dolar falan da onun fiyatı var

@chnkrmz İşte sıkıntı o.Rengi tasarımı falan çok tatlı geldi ama ben emektar SJ4000 e ihanet etmeyeyim. Sağ ol cevaplar için :)

@chnkrmz Biz TÜRK üz hocam bizde tek eslilik esastir.Araplar yapar onu :)

SJ5000 alirim belki ilerde ama bu gayet iyi su anlik :)

@Melih Çolak sj hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşım onu satıp xiaomi yi alıyor.
onun haricinde türkiyede 400 lira çok pahalıymış.
daha ona h.kartı alıcan aksesuar alıcan. çünkü xiaomi yi aksesuarsız geliyo

Geri