Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SJ4000 Kullananlar ?

Scudo
@Kerem Özbayrak bey onla geçmiş olsun, adamdada suç var ama bakmadan atlamış yola, kamera genelde trafikde yokmuşuz gibi davranılan bisikletciler içinde ve bu gibi durumları kayıt altına alıp ispatlamak içinde iyi oluyor işde..

@emrah9700 Teşekkürler Emrah bey. İşin aslı bir anda yola fırladığından dolayı adamda da suç var ancak ters yönden aşağı indiğimden adam büyük ihtimalLE sadece sağ tarafa bakarak yola çıktı. Adamda ufak bir sıyrık bende ise dirsek, kol ve bilekte sıyrılma ile yüzeysel olarak atlattım kazayı.

Bu kameraları uzun zamandır araştırıyorum arkadaşlar öğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşmak isterim , Sj4000 fiyata göre güzel bir alet fakat renkleri go pro gibi yansıtmıyor mesala gökyüzü aşırı mavi oluyor . sj5000 ambrela bir üst versiyonu 1080 e 60 fps çekiyor . gayet kaliteli bir çekim ayrıca slow motion yapmaya kalktıgınızda 1080p de 60 fps nin artısını görürsünüz..
şunuda belirtiyim sj4000 1080p de 30 fps çekiyor. Ayrıca bisiklet üstünde hareketli çekimlerde en güzel görüntüyü go pro nun yakaladığı videolardan anlaşılıyor. Fiyatlar Sj4000 yaklaşık 300 350 liraya geliyor yanlış hatırlamıyorsam , sj5000 ambrella 450 500 tl ye geliyor . Eğer go pro olsun kasası kaliteli olsun markasının adı var felan derseniz 450 liraya Go pro Entry level var yeni üretim hero 1 . Video çekimleri güzel izlediğime göre sizlerde bakabilirsiniz. Hero1 yeterli gelmez derseniz ikinci el go pro hero 3 lerede yönelebilirsiniz .
Kısaca sj4000 yerine sj5000 ambrellayı tercih ederim arada aşırı fiyat farkı yok .
Aklım Go Pro da dersenizde giriş seviyesini veya ikinci ellere yönelmenizi tavsiye ederim

(link)

Yukarıdaki linkte dediğiniz satıcıda var. Güvenilir gibi duruyor. Ücretsiz Çin postası ile 15-27 gün diyor teslim için.

Bu arada 170 dolar sanırım gümrüğe takılıyor. Satıcı ile görüşsek sanırım gerekli işlemleri yapar değil mi?

@Fevzi Orak

Aslında dediğiniz açıdan da düşünülebilir.

(link)

@Murat Ü. yurtdışından alışverişte satıcıyla konuşup faturayı 75 euro altında kesebilir veya hediye felan gönderiyoz diye belirtiyorlarmı ne tam ayrıntılı bilmiyorum ama böyle şeyler dönüyor diye duydum :D
aynen düşünülebilir ..

SJ5000+ 172 dolar. Yaklaşık 450 TL yapıyor. Yeni GoPro Hero giriş seviyesini ben daha önce duymamıştım. Biraz önce öğrendim :D 495 TL'e kadar gördüm internette. Taksitli alma imkanı ve garantisi ile daha mantıklı gibi geldi.

@Murat Ü. aynen hocam ama sj5000ambrella 1080p de 60 fps çekiyor yani saniye 60 saniye kare yakalıyor .. Sanki görüntü kalitesi go pro hero entry level a göre daha iyi gibi . Ama bisiklet üstünde sarsıntılarda nasıl olur bilmiyorum . İkilemde kalıyor insan , ve burada hangi markayı istediğiniz önemli ona göre öncelik verilmeli . Go pro takıntısı olmassa sj5000ambrella düşünebilir . Güven açısından bilinmez sorun çıkartabilir tabi . Bu konu böyle uzar aslında direk birini almak en mantıklısı :D

@Fevzi Orak
Markadan dolayı değil ama sadece yurt içinden incelip alabilmek, garantisi ve taksit ile alma şansı güven açısından mantıklı geldi. En iyisi dediğiniz gibi karar verip almak, yoksa uzayıp gider. :)

gümrükte artık geçirmiyorlarmış sıkıntı çıkabilir vergiye tabi olabilirsiniz

75 euro üstü takılıyor

denemek için aldım ben sj4000 normal sd hc kartlarla denedim 20tllik olanlarla (yazma hızı pek yüksek olmayanlar) pek iyi sonuç vermiyor
yeni kart(yazma hızı yüksek class 10 olanlardan) alıp denemek istiyorum bir de denediğim zaman yine yazarım

Merak ettiğim bir nokta var. SJCAM 4000'de video çekerken aynı anda belirli zaman aralığında fotoğraf da çekiyor mu? :)

@Murat Ü. Bildiğim kadarıyla çekmiyor. Belli aralıklarla foto çekme veya sadece video çekme özelliği var. Yada varsa da ben henüz menülerinde rastlamadım.

@Kerem Özbayrak
Teşekkür ederim. GoPro Hero Entry Level'da da yok sanırım. Sony aksiyon kameralarda var mı acaba?
Şu aksiyon kamera konusunda kararsızlığım yüzdünden aylardır alamadım bir tane. [emoji3]

sony bu kadar iyi mi yav?

SJ4000'ü satın aldım kullanıyorum. Ürünü Aliexpres'ten aldım ama gelen ürün çakma çıktı. Ama memnun kaldım yine de. Kamera ile birlikte aynı satıcıdan birkaç ürün daha aldım. 75 Euro'yu geçti ama satıcı ürün bedelini 15 dolar olarak göstermiş, gümrük sorunu olmadı, 25 günde geldi.
Ürünün resmi sitesine Türkiye'ye gönderimi olup olmadığını sordum. Gönderimi olduğuğunu söylediler birkaç ay önce.

Bildiklerimi yazmak istedim.

Ürünün resmi sitesine bakın derim.
(link)

Geri