yigit ozmen
Üye
- Tepki
- 59
- Bisiklet
- Salcano
Selam arkadaşlar, bisikletten çok anlamam aslına bakarsanız, salcano city fun 60 sahibiyim. geçenlerde sasalı bisiklet yolundaki dikenler yüzünden iki lastiğim aynı anda patlayınca ve yama tutmayıp sürekli hava kaçırınca iç lastik değiştirmeye karar verdim. kemeraltındaki ismi büyük bir yerden 2 iç lastik aldım ve ikisinin içine slime koymayı önerdi 20tl de buna ödedim. dediğine göre artık lastik dikenden patlarsa hemen kendini tedavi edecekmiş.
neyse, eve geldim lastikleri taktım ama dediğim gibi uzman değilim. ters takmışım yani dış lastik yönleri ters, bu yüzden havalarını söndürüp tekrar takayım dedim lastikleri söküp. nitekim öyle yaptım ama bu slime denilen sıvı sibopları tıkadı sanırım. şimdi lastikleri şişiremiyorum, hatta ilk şişirirken pompanın içini de tıkamış, pompayı güç bela temizledim ama sibopları temizleyebilecek miyim bilmiyorum.
Ne olacak şimdi? suç benim mi slime denilen maddenin mi?
neyse, eve geldim lastikleri taktım ama dediğim gibi uzman değilim. ters takmışım yani dış lastik yönleri ters, bu yüzden havalarını söndürüp tekrar takayım dedim lastikleri söküp. nitekim öyle yaptım ama bu slime denilen sıvı sibopları tıkadı sanırım. şimdi lastikleri şişiremiyorum, hatta ilk şişirirken pompanın içini de tıkamış, pompayı güç bela temizledim ama sibopları temizleyebilecek miyim bilmiyorum.
Ne olacak şimdi? suç benim mi slime denilen maddenin mi?