Scudo Sports

sn cumhurbaşkanına özel salcano bisiklet.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Bilal beki bana saygıdan bahseden insana bak. Beddua etmeyi hocandan mı öğrendin ? Sen hangi vasıf ile devlet büyüğüne bu şekilde beddua edip hakaret edebiliyorsun ? Senin gibi bir zihniyetten saygıyı öğrenecek değilim. Azıcık edep..

Scudo
@Engin ATAL sen benden bir şey öğrenme zaten siz herşeyin en iyisini bilirsiniz. Senin devlet büyüğü dediğin adam çok saygılı biri değil mi ? insanlara çok güzel hitap eder. Şehide kelle ite sayın der. Çiftçiye ananıda al git der. Yere düşen insanları tekmeletir insanları ayırır. Apo itinin yapamadığını senin sevgili devlet büğüyün yaptı. Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan biri dağda gezen itleri davul zurna ile ülkemize sokan biri. Şehitlerimizi hiçe sayıp açılım açılım diye böğüren biri. Kusura bakma ADAM olana saygımız sonsuzdur ama Türkiye'yi bitiren birine zerre kadar saygı duyma makamı mevkii ne olursa olsun. ! Buraya ilk mesajı yazarken eğlenme amaçlı yazmıştım ama iş çığrından çıktı. Sizler bu ülkenin kurucusu Ulus Hakanımız Bağbuğ Atatürk'e her türlü hakareti ederken iyi ama iş sizin israilin ve abdnin bir numaralı adamı yahudi dostu ülkenin içine eden birine iki kelime yazdık diye biz kötü oluyoruz. Türk olduğu bile meçhul biri Türkiye'yi yönetirse olacağı budur. Osmanlının son hali neyse Türkiye'nin son durumu budur. Ordusu dağıtılmış hiç bir şey üretemeyen dışa bağımlı insanların kendisine saygısı kalmamış eğitim seviyesinin yerlerde gezdiği ama ne hikmetse tvlerde her şeyin güllük gülüstanlık gösterildiği bir ülke. Bir daha da yazmıyorum arkadaş herkes kendine iyi baksın ESEN KALIN.

Dipçe: Yazım hatalarından ötürü özür dilerim iyi hafta sonları iyi pedallamalar.

Salcano'ya bu durum yarardan çok zarar verir. Bisiklet kullanıcısının üç aşağı beş yukarı hayata bakışı bellidir. Zaten bisiklet ve özgürlük kavramları neredeyse her zaman yan yana kullanılır. Hal böyleyken, ne kadar özgürlükçü olduğu sadece ülkemiz değil bütün dünya tarafından bilinen bir politikacıyla aynı karede görünmek bile Salcano markasının zararına olacaktır.
Kendi adıma bundan sonra hiçbir şekilde Salcano ürünleri almayacağım. Salcano boykot diyorum.

Bisiklet Forumuna bari siyaset karıştırmayın

@emre4335 ona siyaset karıştırma şuna karıştırma abiciğim ne konuşucaz biz memleketi halini konuşuyoruz nasıl bir durumdayız diye

• Beğen
Tepkiler: Celasin Telli
@Bilal beki apo itini asamayan koalisyon utansın halinden. Olayların buralara gelmesinin 1. nedeni koalisyonun yapamadığıdır. Açılım muhabbetini zaten anlamamakta ısrar ettiğiniz için tek amacınız iktidara var olan düşmanlığınızdan dolayı hakaret edip onlara oy veren insanları küçümsemektir. Ülke doğusuyla , batısıyla birdir fakat bu ülkede sadece türkler yaşamıyor. Osmanlıdan tutun , kurtuluş savaşına kadar türküde , çerkezide , lazıda , kürt olanı da topyekün savaşmıştır. Osmanlıyı yüzyıllarca ayakta tutanda etnik kökeni her ne olursa olsun bütün insanlara hoşgörü ile davranmak olmuştur. 90 yıldır 1 iğne bile üretemeyip , bayrak diğereğinin ipini ürettik diye zafer çığlıkları atan kemalist zihniyetten , kendi uçağını , tankını ve savaş araç - gereçlerini üretebilen bir ülke konumuna geldik. Bunu küçümseyip anlamak istemeyen tek bir zihniyet vardır oda şiddetle savunmakta olduğunuz kemalist zihniyetidir. Kimsenin kimseye hakaret ettiği yok , var olan iktidar düşmanlığınızdan dolayı görüş açınız kısıtlanmış. Bunu açacak olursak bu konunun arkası kesilmez. Siz var olun kemalizim sevginiz ile yanıp tutuşun ama görüşü farklı olan insanları küçümseyip onlara hakaret etmeye çalışmayın.

@mehmet ulaş Yeri burası değil.Bisiklet yollarının yetersizliğini konuşalım,bisiklet kullanımını hiçbir konuda teşvik edilmediğini konuşalım.Ancak burda Cumhurbaşkakanına işkembeden atıp tutmak rahatsız etti beni.Sözüm size değil lütfen yanlış anlaşılmasın

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
@Sener O.

Ben de açık net söylüyorum ki, muhafazakar kelimesini yanlış kullanıyoruz.

herşeyden önce Türkiye tüm bireyleriyle muhafazakar bir ülkedir, kişilerin kendilerine yakıştırdıkları etiketleri (solcu, sağcı, dindar, sanatçı vs vs...) bir kenara bırakırsak, yediğimiz yemekten, başımıza koyduğumuz yastığa, günlük rutinimizden alışkanlıklarımıza, dünyada yaşanan değişimden mahallemizdeki ufacık bir değişikliğe kadar, tüm değişim ihtimallerine direnç gösteririz. ha insanın doğasında vardır belki bu direnç ama bazı toplumlarda/insanlarda daha fazladır, daha belirgindir... vs vs...

Arada çıkan değişime açık insanları da türlü türlü baskıyla, kendi yolumuza sokarız... bu konuda gerçekten çok iyiyiz.

dindar olup da muhafazakar olmayan insan var mı, elbet var. ateist olup da acayip muhafazakar insan var mı, o da tabi ki var. yani bu kelimenin aslında dinle/inançla/inanmamakla ya da maddi gelirle ya da öğretimle bir alakası yok kanımca.

Bu bağlamda, kişisel görüşüm; muhafazakarlık bir insanlık suçu değildir tabi, kimseyi de 2. sınıf insan yapmaz... ancak çoğunluğu muhafazakar olan toplumlarda da dişe dokunur bir ilerleme olmaz.

ve dolayısıyla, muhafazakarlık övünülecek bir özellik değildir. aksine değiştirilmesi gereken bir özelliktir diye düşünüyorum. muhafazakar insan, sorgulamaz, değişmez, başkalarının değişmesine de izin vermez çünkü.

ufak bir parça da kendi hayatımdan paylaşayım. şahsen, hayatımdaki gerçek değişimi, değişime ne kadar kapalı, motomot kuralları olan, tutucu bir insan, kısacası ne kadar muhafazakar olduğumu fark ettiğimde yaşadım. çok basit gelecek ama asla yemem dediğim şeyleri yemeğe başlamak bile yaşam standardıma inanılmaz katkıda bulundu. Ben muhafazakarlıktan uzaklaştıkça hayatım daha çok ve çabuk değişti, insanlarla ve kendimle iletişim kurma tarzım değişti. valla ne yalan söyleyim, "ben ne çekilmez bir insanmışım ya... hatta sanırım daha yeni yeni insan oluyorum" diye düşündüğüm zamanlar bile oldu

NOT: sener bey, size cevap değil tabi ki, muhafazakar deyince siz, dayanamadım yazdım. biraz iç dökme diyelim.

tayyibe babası hiç bisiklet almamış galiba,bu yaşta bu ışe soyunursa olacağı bu,rezil olmuş.bari,antreman yapsaydın.siyasete gelince,ben de şunu söyleyeyim.siyasal islamın gideceği yer bellidir(emeviler).akp gibi hiçbir kurum ve kişi, islama ve islam dünyasına bu kadar zarar vermemiştir.yeni bir bölünmemiz daha oluştu(sağ,sol,kürt,alevi).bu bölünmede şöyle;müslümanım ama akp li değilim,müslümanım ama cemaatçi değilim,deniliyorsa düşünmek lazım.hitler de halkına neler yaptı(otobanlar,halk arabası ww),üstelik seçimle geldi. erdoğanın yaptığı solda sıfır kalır.13 milyon kişi ayda 300.- tl nakit yardım alıyor.suriyeliler nedeniyle 250.-tl'e düştü.oy deposu hazır.cumhuriyeti yıktı,enkazlar arasında dolaşıyor.yerine ne koyacağını bilemiyor.atatürk yıktı,osmanlı yerine cumhuriyeti kurdu.12 sene de bol para sayesinde(ucuz döviz) balon refah sağladı,şimdi para kesildi.paralar da üretime değil betona gitti.satılacak birşey bırakmadı.nükleer yatırımları,çevrenin bozulması(rant ve çıkar uğruna).çevreci bir araç olan bisiklete binmeye utanması lazım.
binemiyor zaten,düşmesin diye seleyi alçak tutmuşlar,ilk başta da beceremedi.sonumuz hayırlı olur,inşallah.

Bak söylemedi demeyin, bu reklamdan sonra bu sene Salcano satış patlaması yapar! Sektörde ulusal çapta liderliği göğüsler. (Yani hala lider olamadıysa)
Ülkenin yüzde ellisini potansiyel müşteri yaptı vallaaa! Yani CB bindiyse iyi bisiklettir, diyerek binlerce kişi Salcano alacak çünkü! :) Hatta hatta o modelden ellerinde falan kalmayacak, sezon sonunu göremeyecek o kadro! :)

@Engin ATAL Sizi kim kandırdı böyle ?
Daha kendi arabasını üretemeyenler uçak mı üretiyormuş ? Nerde üretiyormuş ? Hangi parçalarını üretiyormuş? Cidden merak ettim. Bilmem kaç yılında hayata geçirilmesi planlanıyor denen kağıt üstü magazin projeleriyse bahsettiğin evet üretiyoruz. Hatta uzay mekiği bile yaptık 2023 yılında da marsa turistik gezi düzenlicez.

yahu bütün korumalar koşuyo bi tane çakal bisiklete binmiş hahahaa

• Beğen
Arkadaşlar insanları sevebilirsiniz ya da sevmeyebilirsiniz. Ama makama saygı göstermek zorundasınız. Bu ülkede baştaki insanlar bu noktaya kadar geldiyse ve bizlere bu şekilde davranabiliyorsa, suç sadece onlara oy verenlerde değil biraz da bizdedir.

Karşı görüşünüzde olan insanlara koyun, aptal, cahil muamelesi yapmayı, onların seçtiği kişileri aşağılamayı kendilerine misyon edinmiş arkadaşlar var. Burası bir bisikletforumu. Adabınca her şey konuşulabilir sorun yok. Ama karşıt görüşünüzde olanları aşağılayıcı veya seçilen kişilerle ilgili hoş olmayan şeyler yazmak buradaki kimseye yakışmıyor. Lütfen herkes nerede olduğunun farkına varsın.

Cumhurbaşkanının bisiklet kullanmasına gelirsek, Avrupa'da bilmem kaç tane bakan gördüm işine bisikletle gidip gelen. Aklımda kalan bir örnek Danimarka Dış İşleri Bakanı. Alt tarafı bisiklete binip 2 tur atacak. Bu kadar korumaya ne gerek var?? Hadi korumalar geldi. Bisiklet sürerken yanında koşmak, insanların üstüne atlamak nedir arkadaş! Futbol maçı oynarken de yanında korumalar koşuyor muydu sayın cumhurbaşkanımızın??

@CandanC Önce bir muhafazakarlığı tanımlamışsın sonra bütün milleti muhafazkar yapmışsın sonra muhafazakarlığın övünülecek bişey olmadığı tespitinde bulunmuşsun(muhafazakarım ben diye övünen bir tane insan ne gördüm ne duydum elim kolum var diye övünmek gibi bişey olsa gerek :p) Sonrada lütfedip muhafazakarlığın bir "insanlık suçu" veya "2.sınıf insan" olmak anlamına gelmeyeceğini söylemişsin en sondada sert bir U dönüşü yapıp muhafazkarlıkdan sıyrıldıkça yeni yeni insan olmayı öğrendiğini söylemişsin yani muhafazkar diye tanımladığın bütün toplumu bir kesimi falanda değil insan olmamakla suçlamışsın baştan sona çelişkiler içindesin heralde biraz uzun yazınca başta yazdığını unutup sonda içinden gelenleri döktün yanlış anlama olayı kişiselleştirmiyorum sen bütün topluma yahut bir kesime aşşağılayıcı ithamlarda bulunduğun için cevap vermek mecburiyeti hissettim o kadar :)

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Arkadaş üniversite de evde otobüste her yerde zaten siyaset var. Burada olmasın bare. Zaten milletçe çok doluyuz yapmayın gözünüzü seveyim.

Bu Cumhurbaşkanı nın bisiklete binmesi Salcano nun bisiklet yapması hepsi tanıtım ve reklam için bunları biliyorsunuz. Yok yere tartışıp birbirinizi kırmayın.

Ben bir bisikletli olarak bu olayı güzel olarak yorumluyorum. Daha önce de (BBaşbakan iken) bisiklet yolları ile ilgili belediyelere sitem etmişti. Sonuçta bu insanı sevmeyen bir %50 varsa sevende %50 var saygı duymalı ve bu saygı içerisinde yazışmalıyız diyorum ve saygılarımı sunuyorum.

@Ahsen Okyay

Gerçekten de korumalar çok komik bir görüntü vermiş. Yani dünya standartlarında bir iş yapıyoruz tur düzenliyoruz. Tanıtımı için de dünya standartlarında bir program yapılmalıydı. Bir de CB'nin bindiği bisikletin kadrosu çok küçük. Bu arada dünya şampiyonu kadro bu da o donanım ne öyle Allah aşkına ya!

yahu merak ediyorum bu muhafazakarlık ne menem bir şey
hırsızlık,rüşvet,yalan,iftira,kumpas,zulüm bütün bunlar muhafazakarlığın kitabında normal şeyler mi de iktidarı destekleyenler onlara muhalif olanları muhafazakarlık düşmanlığıyla suçluyorlar
mesele muhafazakarlık meselesi değil artık bu masalları bırakın
mesele onurlu namuslu dürüst insan olma meselesi
muhafazakarlık kılıfıyla kendinizi saklayamazsınız
sen hırsızı destekliyorsan ya sende çalıyorsun yada eline fırsat geçse çalacaksın bunun başka bir anlamı yok
yok muhafazakarlıkmış yok dinmiş yok yaşam tarzıymış geçin bunları

@Gökhan BİROL Onlar sizin hayal dünyanızda kurguladığınız olaylar , hırsızlığı neyle belgelenmiş montaj kasetlerle mi?Hele hele dini teröre çanak tutması,dinle insanları kandırması,dini siyasete alet etmesi gibi suçlamalar var iktidara inanılır gibi değil.

• Beğen
@Fırat Y. Herhalde bana hitaben yazdınız bunu iktidarı destekleyen falan yok ayrıca kimseyi bişeyle suçlayanda yok bunu nereden çıkardınız merak ettim gerçekten ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri