Scudo Sports

sn cumhurbaşkanına özel salcano bisiklet.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Efendim takmışlar bizim çocukların bisikletlerine. Bisiklet var, bisikletçik var...

RTE: Alo, Lastiğin basıncını sıfırladın mı ?
Bilal: Daha sıfırlayamadım bıbıcım
RTE: Na kadar kaldı ?
Bilal: Daha 30 psi kaldı bıbıcım

aferin adama bindi valla. hiç beklemezdim. yalnız korumalar hakkaten biraz komik olmuş neyse. bir de pisleti yere göğe sığdıramamışlar anlatırken. neyse salcano da ekmeğini yedi işin dandik dundik bir alet göstererek.

RTE: Bu bisiklet forum üyelerinin bir çoğu paralelci, haşhaşi bunlar.
RTE: Eyyy Fuat Avni, erkeksen ön kaldırarak sürsene bisikletini !

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@Sener O.

bi yanlış bilgiyi düzelteyim. şu an bankaların batmamasının daha doğrusu kaçamamasının nedeni bülent ecevit in ve kemal derviş in çıkardığı bankacılık kanunudur. en basit haliyle şöyle açıklayayım, eskiden bankalar paralarını kendileri saklarlardı. şimdi hazine saklıyor. parayı alıp kaçamıyorlar.

hiç yoktan iyidir... umarım sever de melih gökçek'e baskı yapar bisiklet yolları için.
davutoğlu'nun kızı da orienteering'le uğraşıyo, geçenlerde ailecek yarıştılar bir organizasyonda. bu da iyi bi'şey.

darısı tüm sporların başına. işimiz böyle komik dualara kalmış, ben n'apıyım...

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@tuna karahan ilave olarak, merkez bankasının rezervlerinin çok yüksek olduğu da kocaman bir yalan, o merkez bankasında tutulan rezerv bankacılık kanunuyla zorunlu hale getirilen bankaların teminat olarak oraya koymak zorunda oldukları para yani merkez bankasının kendi parası değil. Yani kendisinin olmayan fakat emanet olarak orada tutulan para.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Türker
@Özgür A.
işiniz gücünüz dalga geçmek. geçin bakalım dalganızı.

Abi dalga geçmiyim dedim de hani kekolara bisikleti verirsin sürmeye çalışır onun gibi olmuş :D

@Yasar kahraman
Cunku yerli mali ayagina millete uc kurusluk makinalari satan adamlarin bisikletle alakasi yok. Bu insanlar birakin bisiklet uretmeyi tasarlamayi, katalog komponentlerden bile dogru duzgun bisiklet toplatamiyorlar uzakdogu' da. Sadece salcano degil, sozum ona yerliyiz diye gecinen tum markalar boyle.

Talep etmeyi bilmeyen, kolay tatmin olan, cektigin yere gelen musteriler ile ruya gibi bol kazancli bir pazar turkiye. Durum boyleyken kendilerini gelistirmek adina niye caba sarfetsinler?

@Sener O.

Olayı çok siyasete taşımak istemiyoruz da hırsızlığı alenen belgelenmiş ve dini teröre açıkça çanak tutan bir güruha hangi vicdanla oyu verip geçiyorsunuz onu anlamıyoruz.
Daha bunun gibi binlerce sebep var verdiğiniz oyları mantık dışı ilan eden. Hangi birini sayalım?

Arkadaslar mizah dediniz gulduk, gectik. Ama o kadar igrenc yorum yapanlar var ki resmen birileri bisey desinde cevap verelim diyolar. Yapmayin, gerek yok. Ayrica yoneticilerden rica ediyorum arada bazi yorumlar var ki 5 dakika bakipta cevap yazmamak icin kendimi tuttugum, lutfen bu yorumlara cozum bulun ki is mizahtan oteye gitmesin.

Esprileri ve eleştirileri okumak güzel. Ancak konu ana fikrinden çok uzaklaşmış. Biraz edep diyeceğim ama o da Allah vergisi, herkeste olmuyor...

@tuna karahan
Arkadaşım 2 üniversite mezunuyum (gümrük ve maliye) ve inan çok yanlış yorumlar yapıyorsun. Bankaların batmamasının nedeni zorunlu karşılık oranlarının ve yeni düzenlenen tmsf ayarlamalarının (+devlete anında müdehale veren bzı kanunlar) bir sonucudur. Ecevit dönemindeki kriz tansu bacının ve öncesindekilerden çok farklı idi. Belki hatırlamazsın ama geçmişte bu yöntemle imf ye domalan bi sstem vardı. Kemal dervis dediğin şahsiyet beceriksizliği sonucu kovulmuştu ve 10 milyn dolar almamıza (daha doğrusu tavize) neden olmuştu ancak para daha kasaya girmeden malum kesimlere aktarılmıştı. Yani amaç imf ye bağımlı hale getirmekti ve başarılmıştı da. Mezuniyet tezimde İmf ve yapısı idi. O zamanın erhgen gençleri kahrol imf defol ülkeden derken geçmişte övünen bazı muhalefet kırıntıları her türlü tavizi vermeyi çok iyi başarıyordu. Amaç herzaman dolan kasayı koalisyon yahut borsa vs yollarla soymaktır.
IMF yardımlarıyla kalkınan 1 tane bile ülke yeryüzünde mevcut değildir çünkü amacı bellidir. Amacım iktidarı övmek değil nitekim yanlış uygulamaları da var. Ancak bu uygulamalar sağlam, dirayetli, şahsiyetli ve vizyonu belli bir muhalefetle gerçekleşebilir. Malesef o itici güçte bizde yok.

Bugunki turdan kendi cekimim... baya sıkıntı cikardilar sokmamakicin korumalardan biriyle birlikte yere dustum. Orda ben korumayla uctugumda arkadan gelip gecemeyen bisikletli bir cift vardi onlari almayinca geri donmek zorunda kaldilar. Onlarda bizdense selam olsun:)

20150418_122540.jpg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri