Scudo Sports

sn cumhurbaşkanına özel salcano bisiklet.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
merak ediyorum adı cumhurbaşkanlığı yada başbakanlık gibi olan başka turlar da var mı dünyada yoksa bu dahiyane fikir sadece bizim mi aklımıza gelmiş

@Ali Demir
O ve makatinin killari icin acayip, geri kalanlar icin eglenceli bir challenge olacaktir. Devre yakar, yatak sarar, acayip eglencelik muhabbetlere konu olurlar. Cok iyi bir fikir :D
Ortalama icin en iyi tahminimi yapiyorum; Sipe-li-$ayzIt

Dilerim ki bir (link) Vakası daha yaşanmasını

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
Bir grubu, bir zümreyi, bir siyasi partiyi sevmiyor olabilirsiniz. Hakkıyla bu duruma tepki de verebilirsiniz. Fakat bunu yaparken tercih hakkını kullanmış insanlara neden hakaret edersiniz anlamış değilim. Herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda değil fakat herkes birbirine saygı göstermek zorunda. Bunu tarafsız olarak her iki taraf için söylüyorum. Yazık, çok yazık...

@Soner H. Arslan
bütün türkiye düşmanları bile rte ye karşı da siz niye karşısınız anlamış değilim

Sizin anlamis olmanizin pek bir faydasi ya da luzumu yok aslinda. Sedece "biz" dahilinde anlasilmis olmasi yetiyor.

• Beğen
Tepkiler: Umut SÜRÜCÜ
ya gerçekten o değil de hakkaten kadro boyu küçük, boya-sticker tasarımı sallama. sırf prosedür diye hazırlanıp okunmadan teneke dolaplarda bekletilecek evrak gibi duruyor. yok bir de neredeyse trial geometrisi olmuş malum kendisi de uzun. pek gözümde canlandıramadım öyle çevik hareketler yaparken bisikletin üstünde. bu arada sen de tam esnaf çıktın salcano, stok fazlası komponentleri mi iteledin ne yaptın. bence sen de laf yersin bu saatten sonra. ben daha güzel bisiklet toplardım kendisine (para mühim değil). sahibinden com'daki yer uçaklarına benzemiş.

@Ugur Basdag
Kardeşim bu konuda haklısın mesela ben; hiçbir partiye oy vermiyorum,vermem de onun için dalga geçme hakkı en çok bende var mesela :) ama hakaret başka bir şey sonuçta adam cumhurbaşkanı olmuş vasıflar da birisi siyaseten de dehadır benim gözüm de ,çünkü tarih boyunca bu devlette muhalefet bu kadar kemikleşmedi iktidara karşı ama her ters rüzgarı bile kendne çevirmeyi biliyor,ama mesela benim bilal gibi oğlum olsa hayata küserdim,adam cumhurbaşkanı lan ahahahha

@Sener O.
duble yollar hastaneler,SARAYLAR..sen devam et ben böyle iyiyim.

Kadro uzun boylu Sn. Cumhurbaşkanımıza sanki küçük gibi? Sn. Cumhurbaşkanımız yanlış bilmiyorsam 185 Cm civarında, demek ki L(arge) kadro kullanmalı. Etiketle dolu bu bisikletin hem kadro boyu küçük hem de selesi 10 liralık. Açıkçası yakıştıramadım.

Adam bisiklete binecek (daha binmedi henuz) ortalik birbirine girdi nerdeyse. Birakin yahu en azindan bisikletin ustunde bi fotografi olur.

Alkışlamayı bırakıp eleştirmeye, sorgulamaya başladığımız zaman bizi yönetenler ayağını denk almak zorunda kalacaktır.
Siz devlet dairesine gittiğinizde işiniz bittikten sonra işlemlerinizi yapan memuru alkışlıyor musunuz? Hayır. Peki niye hayır? Görevi o değil mi? Onun için maaş alıyor. İşini düzgün yapmadığı zaman da şikayet ediyor musunuz? Ediyorsunuz.

E peki bizi yönetenler de tıpkı o memur gibidir. Onun için para alırlar. Bu ülke için iyi birşeyler yapmak zorundadırlar.
Duble yol yaptı diye alkışlamayı bırakıp Yırca'da kesilen 6000 zeytin ağacının hesabını adam gibi sorabileceğimiz zaman bizi yönetenler ayaklarını denk almak zorunda kalırlar.

İyiyi övmeyi bırakın, iyi olmayanı eleştirin. Bir dönem ülke başına getirmeyin. Bir deneyin.

@Sener O.
20 yaşına gelmeyen insanların hepsi cahil değildir.
50 yaşında bakan koltuğunda oturup ''trafoya kedi girdi'' diyen var.
50 yaşında başbakan koltuğuna oturup ''türbanlı bacımın üstüne işedilerrr, görüntüleri var'' diyerek halkı kin ve nefrete sürükleyen biri var.
Yaş olayına girmeyin. Hata edersiniz...

Bu ülkede zamanında 17 yaşındakiler idam edilirken günümüzde gençler polis kurşunuyla katlediliyor. Devleti yönetenler de katili savunmak için birbirinin üstüne çıkıyor...

Edit: Anlatım bozukluğu...

"Bunny Hop" yapmayı sizden öğrenecek değiliz." :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Bir konuda Salcano ve Pinarello karşılaştırması yapmıştık. Orada ar-ge'den bahsetmiştik. Şimdi görüyorum ki Salcano tasarımlarını da paint'te hatta word'de yapıyor :)
Karbon kadroya dandik jant ve tamamlayıcı ekipman. Ayrıca o kadro çok küçük değil mi?

http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/17/0352e720f72f18bb256a3ab080a0d2ee.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/04/18/e4207a936bbe3b86248d7f0b6f77c987.jpg
Belediye başkanı ile selfie kendisinin bianchi speed 8000 i var bisiklet turlarına gelir yolda bizim isteklerimizi dinler kendiside kullandığı için anlar halimizden anlayışlı olduğundan selfie gibi sorunu yok bu nedenle önemli olan binmek binmeye teşvik etmek ;)

• Beğen
@Sener O. Ben (neredeyse) 40 yaşındayım sizden tam tersi düşünüyorum. Ne oldu şimdi? Yaşla ne alakası var? O günleri ben de yaşadım, hatta 80 darbesinin sonrasını bile hatırlıyorum o çocuk halimle. Bugünden daha iyiydi. En azından komşumuzla kavgalı değildik. Yöneticiler hiçbir zaman beğenilmezdi, ama bu kadar da nefret edilmedi hiçbir zaman. Bu şekilde hiçbir ülke bir yere gidemez. Halkın yarısı diğer yarısıyla kavgalı, e kim memleketi bu hale getiren? Belli işte o.
Şu başlığın hali bile içinde bulunduğumuz boktan durumun ufak bir özeti zaten.

@KaanG halkı yıllardır bölüyorlar zaten farklı şeylerle gezide onları dar ağacında asmalı diye meydanlarda bağırmıştı.Asıl kopukluk bunlarda ne olursa olsun cumhurbaşkanı herkeze eşit davranmalı halkı yatıştırmalı

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri