Scudo Sports

Soğuk havada bisiklet sürmek

Kar elbiseniz varsa -26°C'de çok rahat bisiklet sürersiniz. Tabii, o sıcaklıkta atletle dolaşıyormuş gibi hissedersiniz ama iddialıyım, Ankara'da otobüsler yolda kalırken sulu karla çamurluğunuzun, frenlerinizin çalışmaması bile sizi yolunuzdan alıkoyamaz.
Az kiloluysanız soğuk, hipertermi eşiğinizi öteleyerek tam tersine, idman kapasitenizi arttırır.
Kar elbisesi 🤔

Scudo
Kışın yaşadığım ülkede yol bisikleti sürmek mümkün olmadığı için trainer üzerinde antrenman yapıyorum. İşe gidiş gelişlerde ise Kışın hybrid bisiket kullanıyorum. Hava sıfır derece altına indiği zaman ki kombin şu şekilde.

Pantolon: Craft Siberian Wind pants softshell
Baselayer: Santini Dry Termal Balance
Termal içlik : Swix RaceX Body wear LS
Mont: Gore-Tex C3 GTX Paclite
Ayakkabı: La Sportiva Ultra Raptor II Mid GTX

Bu kombin görünen havada yüz hariç soğuk havayı hissettirmiyor

20221213_055745.jpg

Kışın ve yağmurlu havada ayakkabı çorabı diye birşey kullanan var mı acaba? Yoksa kışlık ayakkabı farklı mı oluyor?

Abideki hayal gucune hayran kaldim ya, kaza oluyor, hastanelik oluyorsun, tayt yirtiliyor ve g.t baş acikta kalip herkese rezil oluyorsun. Hahahahaha
G.t önemli aga 😁😂🤣

Abideki hayal gucune hayran kaldim ya, kaza oluyor, hastanelik oluyorsun, tayt yirtiliyor ve g.t baş acikta kalip herkese rezil oluyorsun. Hahahahaha

Konu dışı olacak ama ben abiye hak veriyorum. Geçenlerde koştura koştura iğne vurulmaya hastaneye gittim. Hemşire tam iğneyi yapacakken "acaba kıçım terlemiş midir" tribine girdim kendi kedime.

Geri