PuncherZ
Puncher
- Tepki
- 6.194
- İsim
- Ziya D. Bilgitoğlu
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cipollini
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben bizzat bütün kış bu durumları yaşadım 😄.256993 dosyayı görüntüle
Günün anlam ve önemi bu fotoğraftır!
13 km saydığım yol 9,5 olarak geçiyormuş. Toplam 47 dakikada geldim ama bana bir gün gibi geldi. 40 km yolu tempolu rahatça tamamlayan ben kışın ye-iç-yat kompozisyonu ile hakiki bir tembel olmuşum. 4. kmde nefes nefese kalmaya başladım. Şu an oturalı 10 dakika oluyor fakat hala iki kaşımın ortası zonkluyor.
Boyunluk ve bere kafamı çok güzel korusa da iki kaşımın ortasından yiyeceğim rüzgarın bana ağrı yapacağını hesaba katmamıştım. İyi bir haber varsa sabah -10 değil, -6 derece havayla karşılaştım. İlk birinci kilometrede dediğiniz gibi parmak uçlarımı hissetmemeye başladım ve beynim uyuşmaya başladı. Bir pastaneye girdim bir poğaça ve meyvesuyu aldım. Bir takım eldiven istemeyi de ihmal etmedim. Sabah kahvaltı yapmaya vaktim kalmadığı için sanırım halsiz düştüm. Biraz şekerim yerine gelirken görselde gördüğünüz eldivenler ellerimi yeniden hissetmeme yardımcı oldu. Havanın soğuk oluşuna güvenerek su almaya gerek duymadım fakat o kadar sıkı giyinmişim ki içeride fazlasıyla ter kaybı yaşadım. Ortalama 12km/h saat ile gittiğim yolda nefes nefese kaldığımı düşünsem de ortalama kalp atışım 79da kalmış.
Burun kıllarımın donduğunu da atlamak istemedim.
Şimdi akşam eve nasıl döneceğimi kara kara düşünüyorum. İyi bir kondisyon yakalamadan ve şu mont gibi gereksiz ağırlıktan kurtulmadan bir daha işe bisiklet ile mi? Yok ben almayayım.
%10, %20 ler çok büyük farklar. Akord bozulması en iyi ihtimal. En kötüsü ise jant tellerinin kırılması ve şansın varsa hafif bir kaza ile kurtulabilmek. Lastiğe sarılan zincirin kopup aktarıcıya, zincire veya bir yere dolanmasını hesaba katmadım henüz.
Eğlenelim dedik biraz .d%10, %20 ler çok büyük farklar. Akord bozulması en iyi ihtimal. En kötüsü ise jant tellerinin kırılması ve şansın varsa hafif bir kaza ile kurtulabilmek. Lastiğe sarılan zincirin kopup aktarıcıya, zincire veya bir yere dolanmasını hesaba katmadım henüz.
Ped ete değecek yoksa olmaz. İçlik bacak kısmını kesip kullanırsanız devamlı aşağıya kayıp sizi rahatsız eder.Evimde bulunan içliğin ön bölgesi malum organını çıkması için hareket edince açılıyor o yüzden pedli taytın altına giymeyi düşünüyorum. Üste giyersem hiç iyi bi görüntü olmaz.Taytın pedine zarar verir mi ? Olmazsa taytın o bçlgesini kesip sadece bacak kısımlarını kullancağım
Ped ete değecek yoksa olmaz. İçlik bacak kısmını kesip kullanırsanız devamlı aşağıya kayıp sizi rahatsız eder.
Pede zarar vermese Ete zarar verir. 😀 En güzeli kışlık tayt.yani zarar verir mi ?
Çetin ne giyiyormuş ben anlamadım. Don mu giyecekmiş taytın altına ne yapacakmış? Yau bizim burada bir abi vardı @cazci Cem abi de tanır kendisini, isim vermeyeyim. Taytın altına don giyerdi. Sorduğumuz zaman da; "Ya işte kaza falan olsa üstün başın yırtılsa öyle g.t baş açık hastaneye gitmek rezillik olur" derdi.Pede zarar vermese Ete zarar verir. 😀 En güzeli kışlık tayt.