Scudo Sports

Soğuk havada bisiklet sürmek

@makaram İçlik ve kısa kollu yazlık forma.
Dün yine aynı montla sürüş yaptım akşam hava güzeldi biraz abartmışım uzun içlik ve uzun yazlık forma terletti epeyi. Bir arkadaşta daha var o hiçbirşey giymemiş içine. Bildiğiniz hiçbirşey yani. 😀
Sayın @trainspotting35 dediğiniz (içlik, kısa kol mayo, ceket) giyince çok terletiyor beni. Gittim rüzgarlık aldım Decathlon'dan. İçlik, kısa kol mayo, rüzgarlık giyiyorum. Yine terliyorum 🤣. Gerçi 0 derecenin altında deneme şansım olmadı daha 🤔.

Scudo
@Cemal Ç. Fransa havası hakkında yorum yapmam yanlış olur. Ülkeyi Fransa ile krize sokmayalım durduk yere. 😀 😀
Siz de bir kusur olamayacağına göre Fransa havasında problem vardır diye düşündüm.
@bsda9784 Bunların hepsini giyince üşümeniz mucize olur ama tabirimi yanlış anlamayın lahana gibi giyinmek pekte sağlıklı değil.

Şu şarkıyı 32 yıl önce dinlediğimden beri kışı seviyorum. Yine böyle uzun ve soğuk bir kış yılıydı 1988. Çoğu kez dışarda konaklardık. Kış ve soğukla dost olmuştuk. Hava hep puslu kış sanki kıyamete dek sürecek gibiydi. Sevmiştik kışı. Depresif de değildi üstelik neşeyi de beraberinde yaşıyorduk. Ama yinede kış uzun ve soğuktu.
It's gonna be a long cold winter
Long cold winter without your love

herkes terlemekten şikayetçi . spor yaparken terlemek kadar normal bir durum yok. ben spor yaparken terlemezsem o çalışma sanki boşa giden zaman gibi gelir .
kışın termal içlik ya da forma ; üzerine de wind stopper ya da gore tex bir yağmurluk . saat başı 750/1000 ml arası su tüketmeyi unutmayın . gerisi hallolur gider.

Ben forma uzeri ruzgarlik giyiyorum. Kar yagarkende ayni kombinasyonu kullandım.
IMG-20200111-WA0001-01.jpeg

Mümkünse bu konularda sizler (Uçuk rekortmenler, saatlerce uzun yol gidenler, kar demeden yollara düşenler vb.) yazmayın. Biz ölümlü faniler için olan bir başlık burası. 😀

Mümkünse bu konularda sizler (Uçuk rekortmenler, saatlerce uzun yol gidenler, kar demeden yollara düşenler vb.) yazmayın. Biz ölümlü faniler için olan bir başlık burası. 😀
tabi her insana göre değişebilir , benim tercihim bu yönde :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@makaram İçlik ve kısa kollu yazlık forma.
Dün yine aynı montla sürüş yaptım akşam hava güzeldi biraz abartmışım uzun içlik ve uzun yazlık forma terletti epeyi. Bir arkadaşta daha var o hiçbirşey giymemiş içine. Bildiğiniz hiçbirşey yani. 😀

Decatlonun mavi sauna montu gibi mi ? Yoksa daha iyi/kötü mü?

@Çağdaş78 Decathlon sauna montu kullanmış birisi olarak daha iyi diyemem. Çünkü çok daha iyi derim. 😀 😀

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Uydu kanallarinda " terleten aşofman" diye çadirdan bozma bir amarihan ürünü vardi. Acaba ondan giysek , sagini solunu Bim'den aldigimiz dandik bicakla delsek guzel sonuc alir miyiz ? @Cemal Ç. @trainspotting35

herkes terlemekten şikayetçi . spor yaparken terlemek kadar normal bir durum yok. ben spor yaparken terlemezsem o çalışma sanki boşa giden zaman gibi gelir .
kışın termal içlik ya da forma ; üzerine de wind stopper ya da gore tex bir yağmurluk . saat başı 750/1000 ml arası su tüketmeyi unutmayın . gerisi hallolur gider.
Sayın @Ronin45 terlemek iyidir. Biliyorum ama 3°C havada giderken alnımdan düşen ter damlaları görmek tuhafıma gidiyor doğrusu 🤔.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Soğuk havada bisiklet sürmek akıl işi değil canlar , kemiklerime varıncaya kadar üşütmüşüm , Ali Emmiden aldığım soft shell takım set kafama bağladığım baklavalar bile kesmiyor ayazı , bu kış hiç bisiklet özlemi çekmedim yani , Allah'tan kuşburnu çayı var.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Şimdi çıkıyorum sayın @necmeddin 😉. Hanım bütün gün dolap kurdurdu. Gerçi iyi oldu çünkü rüzgar bu saatlerde azaldı. Sabaha kadar 25 km/sa hızı geçmeyecekti sanırım 😅.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Cemal Ç. Gecen kutlu sabahın aydınlık olsun kardeşim :harika:

• Muhteşem
Tepkiler: Cemal Ç.
Rüzgarlık arayanlara tavsiye ederim. Bende eski modeli var kapşonsuz. Gayet ince, terletmiyor ve güzel iş yapıyor.
(link)

Böyle çıkıyorum. Umarım hissedilen görünen kadardır sayın @necmeddin 😁.

15815312037778890439936758831544.jpg

Kızımın odası. Etrafa takılmayalım 😆.

@Cemal Ç. Allah kolaylık versin bakalım , gençlik işte napcan zemheride şortla mortla çıkar pedal basmaya , bizde kış kedisi gibi soba başında pinekleriz :koptum:

-5 santigratta bile çıktığım oldu...Soğuk, rüzgar ve yağmur izolasyonu müthiş. Sırt bölümündeki havalandırma boşlukları sayesinde terlesenizde kuru kala biliyorsunuz...Delikli içlik giyip üstüne bu ceketi çekip çıkıyorum, uzun tempolu turlar dahil hiç üzmedi : (link)

Geri