Scudo Sports

Soğuk havada bisiklet sürmek

(link)

Linkteki üründen aldım zamanında. Bere-buff.. her işi görüyor bence. Sırtının bi kısmı file gibi. Bunun altına gene burada tavsiye edilen decathlon atleti ile birlikte bunu giyiyorum, üzerine de rüzgarlık yelek. Çok soğuk olursa atlet ile bunun arasında bi tane daha sentetik içlik giyiyorum ama çoğunlukla gerek kalmıyor. Bere kısmını takmadan da sadece ağzımı veya burnuma kadar kapatabiliyorum. Çok memnunum. Rengi ve deseni fotoğraflarda rahatsız edebilir ama giydiğinizde rahatsız etmiyor bence. Bu varsa, bere veya buff taşımakla uğraşmıyorum. Tavsiye ediyorum. Decathlon TR'de bulamadım.
Decathlon Türkiye’de satıldı bir ara. Ben de indirimdeyken almıştım, kesinlikle size katılıyorum. Görünüş olarak her giydiğimde annemin rahatsız edici bakışlarına maruz kalıyorum, pek sevmiyor görünüşünü ama çok kullanışlı.

Son düzenleme:
Scudo
Decathlon Türkiye’de satıldı bir ara. Ben de indirimdeyken almıştım, kesinlikle sizi katılıyorum. Görünüş olarak her giydiğimde annemin rahatsız edici bakışlarına maruz kalıyorum, pek sevmiyor görünüşünü ama çok kullanışlı.

E tabi, şöyle siyah olsaydı, bazı yerleri beyaz fosforlu gibi.. veya turkuaz-siyah olsaydı çok daha güzel olurdu. Satılmaması kötü oldu bence. Belki yenilerini getirirler 🤔

• Beğen
Tepkiler: OgulcanGuven
Şort ve tişörtten ödün vermedim, vermem de :)

(link)

Dosyalar

• pecenek.jpg
    pecenek.jpg
    184,2 KB · Okunma: 326
Ben de bu montu düşünüyordum bu aralar. İstanbul da özellikle sahilde önümüzdeki bahar ayında falan işimi görür diye düşünüyordum

altlık olarak da şu linkteki ürünü düşünüyorum eşofman altına giymek için
(link)

Bunun haricinde özellikle ayaklarımı üşütmemek için ne yapabilirim ne tavsiye edersiniz?

3 kat giyinirseniz 0 dereceye kadar sorun olmaz

1.kat uzun kollu nefes alan thermal
2.Uzun kollu ve hafif kalın bisiklet montu
3.Rüzgar kesici ceket

Kafaya ve boyna buff yada yüz maskesi, kulaklar kapalı olacak, sadece burun ve ağız açıkta kalacak.

Alta kalın pedli tayt, çok soğuksa 1 kat daha tayt giyilebilir.

3 kat giyinirseniz 0 dereceye kadar sorun olmaz

1.kat uzun kollu nefes alan thermal
2.Uzun kollu ve hafif kalın bisiklet montu
3.Rüzgar kesici ceket

Kafaya ve boyna buff yada yüz maskesi, kulaklar kapalı olacak, sadece burun ve ağız açıkta kalacak.

Alta kalın pedli tayt, çok soğuksa 1 kat daha tayt giyilebilir.
Sağanak yağış gibi istisnai durumlar dışında iki kat giyiniyorum: içlik + forma veya ceket şeklinde. Gördüğüm en düşük sıcaklık -4.

3. kat kıyafet, terin dışarı atılmasını zorlaştırıyor. Sürüş sabit sıcaklık ve eforda olacaksa çok sorun değil ama güneş doğmadan 5 derece sıcaklıkta başlayan sürüş bittiğinde hava 15-16 dereceye çıkmış olacaksa, veya 170 nabızda çıktığınız yokuşu pedal çevirmeden inecekseniz 2 kat kesinlikle daha sağlıklı ve verimli.

Sağanak yağış gibi istisnai durumlar dışında iki kat giyiniyorum: içlik + forma veya ceket şeklinde. Gördüğüm en düşük sıcaklık -4.

3. kat kıyafet, terin dışarı atılmasını zorlaştırıyor. Sürüş sabit sıcaklık ve eforda olacaksa çok sorun değil ama güneş doğmadan 5 derece sıcaklıkta başlayan sürüş bittiğinde hava 15-16 dereceye çıkmış olacaksa, veya 170 nabızda çıktığınız yokuşu pedal çevirmeden inecekseniz 2 kat kesinlikle daha sağlıklı ve verimli.
evet ama 3.kat rüzgarlık ultra hafif ve cebe sığacak olursa sorun yok, hava ısınınca çıkarıp cebe koyuyorum.

@trainspotting35 İyi günlerde kullanın, fiyatına göre güzel bir ürün gibi duruyor. Makinayla da çok iyi gitmiş :) Yalnız linkte ki kırmızı ürünün sırt sağ bölgesinde Btwin mi yazıyor ben mi yanlış okuyorum? Ne alaka diye merak ettim.

@Ceyhun Özkan Exuma decathlon için üretti bu montları. Hatta terden sırılsıklam yapan montta decathlonda satılıyordu ama exuma ürünüydü. @Goflet Demek ki doğru yoldayım. Fiyat performans ürünü aldığıma tekrardan memnun oldum.

@trainspotting35 -1 derecede montun altına ne giydiniz? sadece forma mı yoksa içlik de var mıydı? yoksa sadece mont mu :D

@makaram İçlik ve kısa kollu yazlık forma.
Dün yine aynı montla sürüş yaptım akşam hava güzeldi biraz abartmışım uzun içlik ve uzun yazlık forma terletti epeyi. Bir arkadaşta daha var o hiçbirşey giymemiş içine. Bildiğiniz hiçbirşey yani. 😀

ben 2 adet termali üst üste giyiyorum, en altta termal atlet ve boxer var en üstte sarı ve siyah renkde yağmurluk, rüzgarlık termal mont var taytla beraber pek üşümedim şimdiye kadar öyle fazla,fazla.

Geri