Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sokak köpeklerini neden toplamıyorlar?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bu kadar canhıraş savunma anca menfaatle olur

Buyrun en hafif örneklerinden biri...

231476 dosyayı görüntüle

Hani belki abarttığımı düşünenler vardır diye...
Bunlara SJW deniyor işte. Twitterda çok yaygınlar, neyse ki kullanmıyorum ve bunların radyasyonu bana ulaşmıyor. Bunlarla asla tartışmayın. İnanılmaz akılsız kişiler. Ya da bu işten ekmek yiyorlar.
Böyle ot, bok ne varsa onun için koşulsuz şartsız bu sanal ortamda savaşırlar, bunların karşılarında iseniz:
Lgbt düşmanı, tecavüzcü, pedofil (ama bunların işine gelmeyenlerden), dünya görüşüne sahip olmayan, katil, hırsız, kadın düşmanı (%95 araya sokuşturulur), hayvan ve doğa düşmanı, atatürk düşmanı gibi daha sayısı çok artırılabilir olan sıfatlardan birine sahip olursunuz. O an canları hangisini isterse sizi ona çevirirler ve binlerce kişi bir anda size aynı muamelede bulunur.

Sosyal medya kullanımı için TC numarası kullanılmasını ben haklı buluyorum. Kim ne yapacaksa gerçek kimliğiyle yapmalı bence. Bunun gibi her kesimde bulunan zehirli hesaplar da yok olur gider. Toplumun her kesimine bir zararları var. Asla bir şeye bir yararı yok bunların. Twitter'ın çöp olmasının sebeplerinden biri de bu SJWler.

Büyük ihtimal fonlayıcıları var. Sakın bulaşmayınız.

Daha beteri mizantropist cephede yer alıyor...

03025A52-6208-40E1-996E-BA69E2B19F16.jpeg

Bu yüzden konumuz aslında hayvanseverlik, hayvan hakları, vs. değil. Modern yaşam bireyselleşmesini özümseyememiş, sosyopatik bir arızayla karşı karşıyayız. Bunlardan çok örnek var...

Öncelikle bu travmayı aşmadan, hayvan sevgisini konuşmamız biraz abes değil mi?

Bunlar hayvan falan sevmiyor , fanatik bunlar.

Bu yöntemi pek tercih etmesem de, demek ki artık sorunun vehametinin algılanması adına, bu örnekleri de paylaşmam gerekecek. Diğer türlü izleyenler, haklı çıkma gayretiyle meseleyi abarttığımı düşünecekler.

Gerçekten samimi, vicdanlı, iyiniyetli, sadece hayvan refahını düşünen hayvanseverler yok mu? Tabii ki var. Ben de bir parçasıyım. Ama işte bu korkunç dişlinin çarkları arasında ezilip gidiyorlar.

8 yaşındaki çocuğa köpek saldırıp yaralamış.

(link)

Dün bana da köpek saldırdı. Bisikletle yanından geçerken havlayarak hamle yaptı. Bunu yapana kadar hiçbir tepki vermemişti. Bisikletten inmeye falan pek fırsat kalmıyor. Bağırdım ve ayağımı son anda çektim pedaldan. Havaya kaldırdım. Böylelikle ısıramadı. Birkaç kere bağırınca da korkarak geri kaçtı. Köpeğin saldırdığı bir çocuk yada yaşlı olabilirdi. Aynı şekilde hareket edemeyip düşebilirdi. Yada birkaç köpek daha olsaydı beni bu kadar kolay bırakmazdı. Bu, maalesef bir sorun ve acil çözülmesi gerekiyor.

Kadıköy'de oturuyorum. Köpeğe bağırınca bile tedirgin oldum :)))

Bu sorun artık gerçekten çok büyük ve ciddi seviyelere tırmandı.Acilen bir çözüm bulunması için çalışma yapılması lazım.Avrupa ülkeleri nasıl çözüyor bunu gidip baksınlar.

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Köpeğin çocukluğuna inmek lazim falan derler😀

Tamamen köpeğin bölge koruma içgüdüsü ile alakalı.Mesela gündüz olup insanlar ortaya çıkmaya başlayınca köpekler ortadan kalkıyor.Ne zaman sokaklar tenhalaşmaya başlasın çıkıyorlar.Saldırlarda bu saatlerde oluyor

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@Goflet işte o yüzden asla ve asla kırsala, köye bilmem nereye gitmem şehrin gözünü seveyim akşam da yazın 8 den sonra işim olmaz.

Sokak köpeklerinin durumu artık ciddi bir "halk sağlığı" sorunudur.. Lakin çözüm bu bilim ve akıl sıkıntısı çeken ülkede kısa ve orta vadede mümkün değildir..... Eğer bu duruma kendine hayvan sever diyen cephe (ki herhangi bir canlıdan sebepsiz yere nefret etmek tabi ki de ruhsal bir problemdir.), sadece hayvan sevgisi penceresinden bakıp vicdani olduğu kadar akli bir orta yol bulma arayışına girmezse, ilerde göreceksiniz ki sorunun olduğu yerlerde yöre halkı veya mağdurlar kendi çözümlerini bulacaklarıdır ve bu çözüm hiç de vicdani olmayacaktır. Bu sebeple, konu hem siyasi irade hem de halk temsilcileriyle kapsamlı olarak ele alınması gerekir. Lakin başta da dediğim gibi bu ortamda pek de mümkün değil. (işe yarar bir köpek kovucu cihaz bilen var mı? :koptum::koptum::koptum: )

Ben de dün sahilde sürerken yağmur başladı. Saatte 15 km civarı gidiyordum Yeşilköy bisiklet yoluna ve birden bir kedi fırladı bağırdım uyardım tık yok. Frene basmamla bisikletin altımdan kayması bir oldu. Biraz sürüklendim ama sol dirseğimde hafif bir çizik ile atlattım neyse ki.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri