Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda İstanbul başardı.

A

Anonim

Silinmiş hesap
Yıllardır hayalimizde gördüğümüz,hayalden öteye geçmeyen,Yurtdışında ki skateparklara bakıp iç geçirdiğimiz keşke olsa dediğimiz,Ülkemizin tek kapalı skate parkına kavuşuyoruz.İçinde street ve rampa tarzı objeler ve içinde barındıracağı kafesi ile İstanbul'un extreme merkezi olacak.

Parkın yapım aşamasına başlanmış bulunmakta ve bitişi Mayıs-Haziran ayları olarak görünüyor.Bu tarihten sonra yapılacak açılış ve parti ile İstanbul Extreme dünyası yaz kış durmadan kullanabileceği parkına kavuşmuş olacak.

Girişin uygun bir ücretle olacağı parka, aynı zamanda aylık üye olma şansıda olacak.

Yer:Yer olarak İstanbul'da Beşiktaş-Barbaros civarı.

Saygılarımla...

Erkin Baran KAYA

Bilgi için Sbt'ye teşekkürler...

(link)

Scudo
bu gerçek olamaz cennettemiyim heralde.. İstanbulda Skate park hemde Beşiktaşda... bir şey sorabilirmiyim böle bir yerin yapılacığı garantimidir? Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Şuan alınan bilgilere göre çalışmalar başlanmış.Gelişmeleri bu konu üzerinde bildiricem sizlere.

Helal olsun gerçekten bu projeyi ortaya koyanlara... İstanbulun ihtiyacı vardı böyle birşeye umarım rampaların boyutları sadece kaykay ve paten için düşünülmemiştir. Şimdilik güzel görünüyor, bakalım zaman içerisinde bakımları vs şeyler yapılacakmı. Örneğin seka parkı göz önünde bulundurursak, adamlar gerçekten güzel bir şekilde rampaları kurmuş fakat kısa girerken gerekli kış hazırlığı yapılmadığı için tahtalar suanda şişmiş durumda. Yani bir vernik parası verecekken şimdi komple tahtalı değiştirmek zorunda kalacaklar:)

ya bu gerçekkmi? vallahi tarzımı deiştirirm bu haberle:D:D insallah rampa boyları iyi olurda BMX çilerde yararlanır...

bu arada koyduğunuz resim su anda yapılan skate parkın resmimi oysa inanmam vallahi :D:D:D

@Doruk Atay

Dorukcum indoor parklarda bakım periyodık yapılır.Birde para alınacaksa kesin ilgilenilir.O fotograf temsili değilde gerçekse ise feci biyer olucaktır.

kulaktan dogma güzel bilgilerle 3 sayfalik bi forum olmuş.tebrik ediyorum.fotografi ekleyen arkadaşta nerden bulduysa o fotoyu ... kimbilir nerdeki kapali bi skatepark ...
arkdaşlar skatepark beşiktaşta bi binanın bodrum katinda 450m2 lik bi alana yapilacak .. eski dolapderedeki skatepak in iki kati kullanim alani düşünü .bilen bilir .alphan sen özellikle.
içinde dövmeci kafe vs olacak .geriye kalan yerler park ... 1.30m lik miniramp patencilerin işine yarayacak.kaykan tabanli bi skatepak olacak çünkü profil curbler yassi borular.küçük rampalar... kicklerlar ..
günlük giriş 10 ytl
aylik 100 ytl olacak...
kulaklatan dogma degil bizzat bogaç abi ile konuştum . fotografin da ona ait oldugnu sanmirom.çünkü tavan yüksekligi parkin 3-4 metre gibi bi yükseklikti..

Bir forumdan direkt bu konuyla bağlantılı yazıyı kopyaladım.. Bahsedilen Boğaç bu parkı yaptıran kişiymiş...Ve o Forumdada buraki fotoğraf kullanılmış..

Ve malesef doruk 3-4 metre gibi bir yüksekliği varsa bize okadar uygun olmıyabilir...
Site.(link)
VE Dolapderedeki skate parka bakmak istiyenler yüksekliği yaklaşık bu kadar sanırsam(3-4 metre..)(link)
Not: Erkin Bey burda cevabım size değildi.. forumdan direk kopyaladım....

ben aynı projeyi Bursa için düşünmüştüm.benim projemde de kapalı skatepark kafe tamirci dükkanı ve bmx kaykay ve paten satan mağaza vardı.gerçekten süper olmuş.ben de projemi kağıda döküp Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e göndericem.İnşallah Bursa'da da olacak.

@Erkin Baran KAYA

bu kesin bi bilgi ise cok teşekkurler nihayet biz genç leri gore bilmişler:D

mtb-bmx e uygun olacağını , uygun olsa da içeri alacaklarını pek sanmıyorum. Ama ekstrem sporlar adına güzel bir adım olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: punkermanmania
@sinto

Başka bir forumda okuduğum kadarıyla giriş ücreti günlük:10tl, aylık:100tl imiş.

ayrıca bir indoor park için bodrum katından bozma yapmak pekte kulağa hoş gelmiyor açıkçası... Bir hangar yada eski bir fabrika olsaydı daha kullanışlı (air alabilmek için) ve hoş olabilirdi diye düşünüyorum:)

Bu yapılacak skate park sayesesinde gençler kendilerini geliştirme imkanı bulurlar buda güzel olur bence

ins. bisikletlileride alırlar ama bazı kısılerın malları kıymetlı oluyor nedense bmx zarar vercek falan dıye almamazlık yapmazlar....eger indoor park yapılırsa cok eglencelı olcagını dusunuyorum cunku butun extreme sporlara gonul verenler bır arada olucak...yeni haberleri beklıyorum arkadaslar bu ındoor parkın haberlerını takıp eden olrsa yenı haberler verırıse sevınırım arkadaslar...

• Beğen
Tepkiler: opet
@cakhiy
Arkadaşlar ayarıntılı bilgi verdim.. ilk sayfada kaldığı için belki göremiyebilirsinz.. VE Sinanında dediği gibi sadece skate ve patene dayalı bir park olcağa benziyor...

Evet daha yeni konuştum bende, bu konuda bilgisi olan biriyle.Skatepark büyük ihtimalle sadece kaykay ve paten için olıcakmış.Bu parkın yapılış amacı kaykaycıların kışın kaykaya binemedikleri için yapılmış olmasıdır.

Bilgi aldıkça size ileticem,sizde bildiğiniz bilgileri burda paylaşırsanız sevinirim.

İyi forumlar.

açık hava olursa sadece yaz ve ilkbahar aylarında kullanabilirsin.kapalı olması daha mantıklı ama tabi bir tane de üstü açık olursa fena olmaz (fazla mal göz çıkartmaz:D)

zaten büyükçekmecede bır tane park var zaten halkalıdada var....

Geri