Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda Mosso 735TCA Tiagra'mı aldım.

@Fatihacr atilla bisikleti bilmiyorum ama memnunsanız sorun yok :) bu arada sitesindeki fiyatlar yüksek eğer alırsanız pazarlık yapın kesinlikle 105 lisini 2800 e alan arkadaşım var bu sezonda

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Scudo
@gokberk88 @uguryilmaz144 Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim perşembe günü scott speedster 20 aldım

@Fatihacr
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın...

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@mariokaldato
ISM Adamo 200$, bu sele 15$ :)

@uguryilmaz144
Ooo 200 dolar fenamis kanka :D

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@uguryilmaz144

Uğuryılmaz bisikletçi dostum bu nasıl bir bakış açısıdır. Bisiklet nerdeyse altı kaval üstü şeşhane. Sen TT işine seleden başlamışsın. Yani bir 32 tel janttan başlanır, ne biliyim platform pedal yerine bir yol pedalından başlanır, hatta bisiklet merida reacto tarzı uygun fiyatlı bir aero kadro olur ama işe seleden girişmişsin. Bana sanki biraz murat 131 e en pahalı oto teybi almaya benzemiş yapılan iş.

@mehmetsunu
Pedal konusunda haklısın Mehmet abi. Ama aero kadro ve profil jantlar epey pahalı senin de bildiğin gibi. Amacım eldeki imkanlarla şu yok bu yok diye yerinmektense kendimi TT pozisyonuna hazırlamak. Öğrenci olduğum da düşünülürse ortada absürt bir durum yok diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
bende sunduya dun gittim hocam mosso reborn full karbonluyu begendim parayi denklestirdigimde ondan alacagim insallah sizinkine benziyor tasarimi cok begendim sizin bisikleti de hayirlisi olsun mavi beyaz siyah karisimi cok guzel duruyor

Bende internetten siparişini verdiğim mosso 735 tca tiagra ya kavuştum fakat İzmirde Sundu Bisikletten kurulum için randevu alınıyormuş. Pazartesini beklicez mecbur kutusunda duruyor şu an :)

• Beğen
Tepkiler: citk60 ve Mrmath
Kondisyonuma çok güvenmediğim için bu bisikleti almakta kararsız kaldım. Yokuş çıkarken zorlanacağımı 50-34 aynakollu bir alet alırsan rahat edeceğimi belirtti deneyimli arkadaşlar. Zorluyor mu gerçekten

@Eroseros
Ben mtb den geçtim sıkıntı olmadı ama ruble 11-32 olsa çok güzel olurdu bence.

Geri