Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda Mosso 735TCA Tiagra'mı aldım.

@uguryilmaz144 oldukça detaylı bir inceleme olmuş teşekkürler. Hala alur 700 ve 735 tiagra arasında seçim yapamadım. Geçen yıla göre mosso fiyatları çok artmış, geçen yıl carbon 105 setli mossoyu şu anki 735 fiyatına veriyorlardı. Yarın sundu bisiklete gidip sıkı bir pazarlık yapacağım 735-105 için, en fazla dükkandan kovarlar fazla bunaltırsam adamları. Gönlüm alur 700 den yana ama fiyatı 300 TL kadar fazla gibi btwin f/p oranına göre. Birde decathlon dan mağazadan bisiklet almak sıkıntı, kapalı kutu asla olmuyor, kapalı kutu için internetten almak gerekiyor. Fakat gönderdikleri kutu çok ince ve bisikleti fazla korumuyor. Bir kaç ay önce aldığım rr 8.3 modelinin kadro kulağı yamulmuştu yine böyle bir sorunda yaşamak istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Scudo
@Mustafa MISTIK
Eğer düşündüğünüz kadro boyu 55cm ve 105 set arıyorsanız, sunduda 1 adet kırmızı renkli olacaktı. Güzel bisiklet :) İndirim konusunu da çok merak ediyorum açıkçası :) Bakalım neler olacak :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa MISTIK
@Mustafa MISTIK
Tam emin değilim. Ama kırmızı 105 setli 735 ya 52 ya da 55ti. Ama hiçbiri 58 değildi, ondan eminim...

@Sarper Uluoluk
Beyaz rengi de güzel. TR'ye gelmeden çok uzun zaman önce araştırmaya başlamıştım. O zaman siyah-mavi ve beyaz arasında kararsızdım. Meğer 735'in beyazı TR'ye hiç gelmemiş... O yüzden 735'in siyah taban harici renk seçeneği yok diye biliyorum...

Freehub sesini merak eden arkadaşlar için...

abi uzun zamandır gelmesini bekliyordun. uykuların kaçıyordu. almışsın. hayırlı olsun. güle güle kullan geç gördüm.kabloların kadronun içinden geçmesi ayrı bir güzellik olmuş.

Hocam çok güzel seçim f7p ürünü olarak mükemmel tek eksikler jant ve bol antreman :)) kazasız sürüşler .

• Beğen
@enes dökmen
Evet uzun zaman bekledim ama beklediğime değdi. İyi dileklerin için teşekkür ederim :)

@Murat Ak.
Jant seti oldukça sağlam araziye bile girdim ağır bir bisikletçi olduğum halde akort kaçırmadı. Tek eksiği ağırlığı...

@safakmurat

Teşekkür ederim hocam. Mümkün mertebe ayrıntılı fotoğraf çekmeye başladım. Gidon boğazı ritchey marka. Gidonla ilgili merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışayım...

@uguryilmaz144
Gidon bogazinda aci varmi onu merak ettim.

@safakmurat
Fikir vermesi açısından fotoğrafını çektim. Gidon boğazıyla gidon borusu arası 85 derece civarında. Gidon boğazı ters bağlanırsa 95 derece civarlarına ulaşır ve gidon bir miktar yükselir...DSC02854.JPG

• Beğen
Tepkiler: safakmurat
Tesekkur ederim bende 105 setli bir tane dusunuyorum. Boyle ufak ayrintilar bazen onem teskil edebiliyor.

• Beğen
@safakmurat
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada gidon borusu ve gidonun yanında sele borusu ve sele de ritchey marka. Seleyi oldukça beğendim diyebilirim. Açıkçası yol bisikletinin bu kadar konforlu olacağını düşünmüyordum. Sele doğru ayarlandığında oldukça konforlu oluyor. Lastikleri de 110psi da kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: safakmurat
@uguryilmaz144 Okadar laf et yol bisikletleri durmuyor frenler'den gözüm korkdu diye sonra git yol bisikleti al:D:D yokuşları çıkmak istiyorsan mangala sucuklara veda et dostum biraz:koptum::koptum: şaka espri bir yana güzel makina kaza bela vermesin yaradan.

@Alphavilla
Aynen abi hidrolik diskli mtb'den sonra yol bisikletine geçerken en çekindiğim olay frenler oldu. Elbette frenleme gücü hidrolik disk fren gibi değil fakat kuru havalarda korkulacak bir durum yok. Ama yağmuş başladığında fren mesafem çok artıyor... Valla yokuşları hızlı çıkacağım diye sucuktan mangaldan vazgeçmeye hiç niyetim yok :) Yarışmakla, rekabetle işim yok maksadım bisikletten keyif almak. O da mangalsız olmaz :D

@uguryilmaz144 Yeni bisikletinizi güle güle kullanın, gerçekten güzel olmuş bu model.
Ben mtb ve katlanırdan sonra 3.bisiklet olarak yol arayışındayım.

Sizin model ve KTM Strada 2000 modeline bakıyorum, tabi biraz ekipman farkı var ama siz satın alma sürecinde Strada 2000 modelini incelediniz mi ?
Bu kadar detaylı araştırdığınız için fikirlerinizi alabilirsem sevinirim. :)

hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız sürüşler babana da uzun ömür nasip etsin ki daha iyilerine erişesin.

• Beğen
@Tolga Uşaklı
Eyvallah teşekkür ederim. Strava 2000 için ne kadar fiyat aldınız ona göre yorum yapayım. 2000'de 105 grupset var, ayrıca jant ve lastik olarak 2000 avantajlı. Fiyat da 735'den çok pahalı değilse alınabilir. Güzel bisiklet...

@yaboga
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Baba candır :) Babamla birlikte bisiklete binsek çok daha güzel olacak ama ikna edemiyorum...

iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Yorumları okumadan cevap yazıyorum; fiyat nedir? :)

Geri