Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda Mosso 735TCA Tiagra'mı aldım.

186 cm e 84 cm bacak boyu hangi kadro uyar

Scudo
@occuplus bunu hangi bisiklet için yazdınız her marka ve modelde değişiklik gösterebilir

Mosso 739 SCA hakkında ne düşünüyorsunuz? 105 setli olanı almak istedim, Tiagra olanı ile arasında 400 kadar fark veriyorlar.

@hanilci01

Fiyatı nedir ?

@CemAslan
5000 Tiagra, 5400 105 ama Pazartesi günü son bir defa 5000e zorlayıp nasipse alacağım.

@hanilci01

(link)

(link)

Olaya çok hakim olmadığım için soruyorum kusura bakmayın.
Bu modellerden bahsediyorsunuz di mi ?
Eğer öyleyse ve istanbul daysa bende alabilirim

Edit: profilinizde Adana yazıyormuş

@CemAslan
Aynen bu model. Yaklaşık bu fiyatlara vereceklerdir hocam. Yol bisikleti Öner’i ve tavsiyeler başlığında size yakın, Sakarya’da 5000 fiyat verdiklerini yazmışlardı ben de o yüzden sordum ama 6000 fiyat alabildim yeni sipariş edileceği için. Araya birilerini sokarak 5000e indirmeye çalışıyorum inşallah alacağım. Bu fiyata verilmediğini bilsem hiç zorlamazdım sonuçta sitesinde 8000liralık bir bisiklet ama 5000 fiyat verdiklerini duyunca zorlamak istedim.
Düzenleme: 5000 fiyatı duyunca gidip Sakarya’dan almak bile geldi aklıma ?

@hanilci01

O rakamlara bende alabilirim
dengeleme nickli arkadaştan mı bahsediyorsun 5000 tl sakarya diye
Çünkü ona yazdım henüz cevap vermedi

@CemAslan
Aynen hocam Dengeleme'den bahsediyorum.
İsterseniz İstanbuldaki bisiklet satıcılarıyla da görüşün, halihazırda ellerinde varsa biraz pazarlıkla 5000e inebilirler. Ben Adana'da çoğu yere sordum ancak çoğu yerde yol bisikleti kalmamış maalesef. İnşallah işi tatlıya bağlayacağız Trump'ın borç yapılandırması ve IMF açıklamasından sonra dolar artacak gibi ve yılın ilk çeyreği bitti yeni ürünler gelecek onlarda fiyatlar daha da artacak o yüzden biraz acele ediyorum. 062 sordum ana bayiide yokmuş sipariş edemedik, Salcano hiç aklımda yokken (tasarımını çizgilerini renklerini pek beğenmiyorum) bayiide 030 Apex gördüm ve satıcının kendi de aynısından kullanıyormuş ona güvenerek tamam dedim bir karışıklık oldu tam bisiklet kuruluyorken, ben alıp gidecekken bisikleti alıp yollamak zorunda kaldılar maalesef. O yüzden biraz da canım sıkıldı :/ İnşallah bu olacak :srnsml:

@hanilci01

Teşekkür ederim.
İnşallah istediğini alırsın

@hanilci01
Eğer öyleyse gidip alırım

Son düzenleme:
@CemAslan
Önce bir İstanbuldakilere sorun derim ben.

@hanilci01

Yarın mossonun İstanbuldaki tüm şubelerini arayacam :)

@CemAslan
Eğer ellerinde yoksa yenisi Haziran ortası gibi gelecek galiba. Bugün fiyatta anlaşıp sipariş etmek istedik, aradı Ustam ve bayii hazırda olmadığını gönderemeyeceklerini söyledi. Ben de aklımdaki bir diğer model olan Salcano Xrs 030 Apex'i almış bulunmaktayım. Umarım siz bulabilirsiniz, benim şansıma beğendiğim 2 modeli de sipariş edemedik maalesef.. Belki de böylesi daha hayırlıdır :srnsml:

@hanilci01

Bende bulamazsan salcano xrs033 tiagra ya yönelecem.
Bu bütçelerde 8 kilo civarı olan başka bisiklet yok
Tabi 8 kilo gerçekse
Canlı görüp öyle karar verecem

8 kg bilgisini kimden aldınız acaba ?

@trainspotting35

8,7 diye biliyorum.
Bir kaç yazıda denk geldim ama şu an kim nerede yazmış söyleyemem
Sizin bilginiz var mı ?

Mosso TCA serisi denseydi yazılan ağırlıklar doğru olabilir derdim eski TCA lar gerçekten hafifti ama Salcano o kadar hafif olur mu inanın kesin bir bilgi veremeyeceğim.

mosso 735 tca 7005 alüminyum kullanıyor. 3 kat inceltilmiş diye biliyorum. 105 set ağırlığı 8.7 kg. idi. emsal setlerde scot 10 kg ı buluyordu.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
735 tca nın 52 kadro boyunda kadro ağırlığı 1330 gram maşası ise 490 gram resmi değerler

Geri