Değerli dostlar yorumlarınız ve içtenliğiniz için çok teşekkür ederim. Bilgi ve tecrübe en değerli hazine, bu yüzden buraya yazılan her yorum benim için çok önemli.. Var olun her daim
@uguryilmaz144
Can'sın. Şaka bir yana benzetme de ciddi anlamda cuk diye oturmuş

Teşekkür ederim..
Dostlar bugün ilk defa deneyip Ankara caddelerinde gezdim ve dedim ki : " bu yol bisikletini icâd edenden Allah razı olsun "

.
Bu rijitlik denilen kavram sanırım bu bisiklette oldukça güzel ya da benim ilk yol bisikletim olmamdan dolayı bana öyle geldi. Direk pedala basmam ile direk 30-35km hıza ulaştım. Yani yorulmadan hafif tempo ile, Ve daha yüklendikçe makine altımdan resmen tepiyor

Bir an dedim ben bu bisikleti kontrol altına alamayacağım

Bir önceki şehir bisikletim mosso da oldukça kondisyon yaptığımı anladım. Zira tek bir ağrı vs. olmadı. Aksine baya performanslı kullandım. Ankarayı bilenler için güzergâhı şöyle tarif edeyim. Dikmenden çetin emeç caddesine indim, türk ocağı caddesinden aşağı bastım hatta birazda aman dur dedim. 65 km hıza gelince bıraktım o yokuş aşağı yerde, bahçeli 7.cad girdim slow halde gezerek bahçeli 3.cad ye girdim oradan da yolu bitirip sağa dönerek tandoğan-maltepe-kızılay-kumrular sokaktan genel kurmayın rampayı çıktım. Bu arada vitesler yeter mi yetmez mi dedim fakat o rampa birden bitti

Polis evinin orada 30 sn dinlendikten sonra direk dikmen cad ve ilker girişinde sonlandırdım. Trafik yoğundu. totalde 35 dk da 15km ile bitirmişim. Ortalama 21 km yazıyordu sayaçda. Normalde Mosso şehir bisikleti ile ne acılar çektiğim yollardı ..
Ve Allez'in ani cevap vermesi çok hoşuma gitti. Ve ben ezelden beri hep bu gidon tarzını istemişim meğer devamlı alt gidondan tuttum desem yeridir. Bu kısa test sürüşünden çok memnun kaldım.
Sora sistemde hiç ses yok, geçişlerde. Bu arada Almanya dönüşümde belki güzel bir 105 set alabilirim denk getirirsem.
Velhasıl bu Specialized Allez Sport C2 çok çok hoşuma gitti. Yarın ve Pazar performans gruplar ile de pedallayacağım, daha uzun kullanışlarda yine gerekli olan tüm bilgileri sizlere aktaracağım..
Bu arada Kadro olayı gerçekten çok önemliymiş, işi bilen dostları şimdi daha iyi anlıyorum...
Selam ederim sizlere..
@uguryilmaz14 böylemi olsun diyorsun