gungor17
Aktif Üye
- Tepki
- 473
- İsim
- Ercan Güngör
- Başlangıç
- 1971—72
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Mükemmel önem arz aden bir ürün değil fakat bir kez kullandıktan sonra bağımlılık yaptığı kesin Vücudu daha diri hissettiriyor baselayer olmadan çıktığım sürüşlerde bi eksiklik hissediyorum.@gungor17 O kadar önemliyse cidden benim de bir tane alasım geldi hocam?
Yok gerçekten 50 Lira. Fiyat listesinde gördüm. Ve Decathlon'da üç çifti 15 Lirayken bir çift bile satılmayabilir. Giray kardeşim bunu tekrar düşünmeli.50 TL olursa avuçlarını yalarlar
Yok gerçekten 50 Lira. Fiyat listesinde gördüm. Ve Decathlon'da üç çifti 15 Lirayken bir çift bile satılmayabilir. Giray kardeşim bunu tekrar düşünmeli.
50 TL olursa avuçlarını yalarlar
Yapmaya 50 TL demek.Vay be nasıl bir çorap arkadaş bu.Yurt dışından alırım direk.Ayrıca (link) adresindeki çoraplar o kadar kaliteli ki herkese de tavsiye ederim.Yok gerçekten 50 Lira. Fiyat listesinde gördüm. Ve Decathlon'da üç çifti 15 Lirayken bir çift bile satılmayabilir. Giray kardeşim bunu tekrar düşünmeli.
Yakında satacaklarını bildirmişlerdi.Şirketler satmak istedikleri ürünlere reklam verir ve fiyatlarını piyasada rekabetçi tutarlar. Çorap fiyatını sadece siz bildiğinize ve sora tarafından hiç tanıtımı yapılmadığına göre demekki şu anda satmak istedikleri bir ürün değil diye düşünüyorum.
Yapmaya 50 TL demek.Vay be nasıl bir çorap arkadaş bu.Yurt dışından alırım direk.Ayrıca (link) adresindeki çoraplar o kadar kaliteli ki herkese de tavsiye ederim.
Bu sitede de 19 TL adet olarak satılıyor.İnstagramda da takip edin.Ben çok fazla almıştım bunlardan.Halen taş gibi ne renk atıyor , nede eskiyor.
(link)
Yakında satacaklarını bildirmişlerdi.
Kendileri ile iletişime geçtiğimizde bizlere çoraplar çok yakında satışa sunulacak dendi.Henüz çorapların şekli şemali belli değil bizde göremedik.Ben göremedim nereden paylaşım yaptılar ? Ön sipariş mi açtılar ?
Burdaki muhabbetler çok ilginç sora sadece çorap yada eldiven üretmiyor ama muhabbet sadece bunlar üstünde dönüyor biriside çıkıp en çok merak ettiğim speed suit hakkında kullanıcı yorumları yazmıyor..
İşte bu !! Dört gözle yorumlarını bekliyorum ilk izlenimlerin nedir ? Benim aldığım ürünlerde sendeki gibi kartlar yoktu tulum için özel mi bunlar ? Ekstra özellikleri mi yazıyor?Tulum şimdi geldi bi hışımla giydim hemen 😂
Pazartesi bi ufak turumuz var kesin...228316 dosyayı görüntüle
Güle güle kullanın.Bir sakıncası yoksa tercihiniz neden speed suit ten yana öğrenebilir miyim acaba ?Tulum şimdi geldi bi hışımla giydim hemen 😂
Pazartesi bi ufak turumuz var kesin...228316 dosyayı görüntüle