Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

baselayer sadece bir file degil arkadaslar. vucuda yapisan ikinci bir katman sicakta cildin daha iyi sogumasini sagliyor. tahrisi azaltiyor . yazin yazlik kisin kislik baselayerimi giymeden cikmam. butun heryerde fiyati uc asagi bes yukari ayni aliexpressde bile fiyati formadan yuksek.

Scudo
@gungor17 O kadar önemliyse cidden benim de bir tane alasım geldi hocam?

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@gungor17 O kadar önemliyse cidden benim de bir tane alasım geldi hocam?
Mükemmel önem arz aden bir ürün değil fakat bir kez kullandıktan sonra bağımlılık yaptığı kesin :) Vücudu daha diri hissettiriyor baselayer olmadan çıktığım sürüşlerde bi eksiklik hissediyorum.

Baselayer fiyatlarının yüksek olması ile ilgili şöyle bir tahminim var; mesh kumaşlı formalar her zaman daha pahalı oluyor. Sanırım bu mesh kumaşın bir şekilde maliyeti yüksek. Baselayerlar da tamamen bu kumaştan üretiliyor. Fiyatta da haliyle yansıyor.
Neyse indirim beklemeye devam işte :)

Sora Tekstil çok iyi işler çıkartıyor fakat eldivenlerindeki fiyatın kullanınca çok bile olduğunu , baselayerların ise
fiyatlarının formalara kıyaslandığında çok olduğunu düşünüyorum.Bu çok açık ve net.Bu konuda olay bisiklet olunca
ve bisiklette popülerliğini arttırınca bu basit mesh kumaş altın gibi değerlenmeye başlıyor.Ama üretmesine de sevindim
o ayrı.Çorap için çok geç kaldı.Çorap bir tamamlayıcı ürün.Bu işin makyajı da önemli.Bakalım çoraplar kaç TL olacak?
Çok merak ediyorum.Tutup ta 30-40 TL demezler inşaallah. :D

Uzun kollu baselayerlar haziran sonunda geliyormuş ben onlardan alacağım.

2. Gün bugün en azından şubeye gelir, ordan ben alırım derdim ama yok. Pzt ye kaldı tulum...

Yok gerçekten 50 Lira. Fiyat listesinde gördüm. Ve Decathlon'da üç çifti 15 Lirayken bir çift bile satılmayabilir. Giray kardeşim bunu tekrar düşünmeli.

50 TL olursa avuçlarını yalarlar :D

Şirketler satmak istedikleri ürünlere reklam verir ve fiyatlarını piyasada rekabetçi tutarlar. Çorap fiyatını sadece siz bildiğinize ve sora tarafından hiç tanıtımı yapılmadığına göre demekki şu anda satmak istedikleri bir ürün değil diye düşünüyorum.

Yok gerçekten 50 Lira. Fiyat listesinde gördüm. Ve Decathlon'da üç çifti 15 Lirayken bir çift bile satılmayabilir. Giray kardeşim bunu tekrar düşünmeli.
Yapmaya 50 TL demek.Vay be nasıl bir çorap arkadaş bu.Yurt dışından alırım direk.Ayrıca (link) adresindeki çoraplar o kadar kaliteli ki herkese de tavsiye ederim.
Bu sitede de 19 TL adet olarak satılıyor.İnstagramda da takip edin.Ben çok fazla almıştım bunlardan.Halen taş gibi ne renk atıyor , nede eskiyor.
(link)
Şirketler satmak istedikleri ürünlere reklam verir ve fiyatlarını piyasada rekabetçi tutarlar. Çorap fiyatını sadece siz bildiğinize ve sora tarafından hiç tanıtımı yapılmadığına göre demekki şu anda satmak istedikleri bir ürün değil diye düşünüyorum.
Yakında satacaklarını bildirmişlerdi.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Yapmaya 50 TL demek.Vay be nasıl bir çorap arkadaş bu.Yurt dışından alırım direk.Ayrıca (link) adresindeki çoraplar o kadar kaliteli ki herkese de tavsiye ederim.
Bu sitede de 19 TL adet olarak satılıyor.İnstagramda da takip edin.Ben çok fazla almıştım bunlardan.Halen taş gibi ne renk atıyor , nede eskiyor.
(link)

Yakında satacaklarını bildirmişlerdi.

Ben göremedim nereden paylaşım yaptılar ? Ön sipariş mi açtılar ?

Burdaki muhabbetler çok ilginç sora sadece çorap yada eldiven üretmiyor ama muhabbet sadece bunlar üstünde dönüyor biriside çıkıp en çok merak ettiğim speed suit hakkında kullanıcı yorumları yazmıyor..

@Superevo "Muhabbetin" bu ürünler üzerinde dönmesi kadar doğal birşey yok. Çünkü bu ürünleri satan veya satacak olan Sora firması, burası da "Sora Tekstil'in Yeni Satış Sayfası" adlı başlık kardeşim. Aldığın Tulum veya benzeri ürünü, daha alıp deneyimleyen olmadıysa belki o yüzden soruna cevap gelmemiştir. Yoksa eminim yardımcı olurlardı.

Ben göremedim nereden paylaşım yaptılar ? Ön sipariş mi açtılar ?

Burdaki muhabbetler çok ilginç sora sadece çorap yada eldiven üretmiyor ama muhabbet sadece bunlar üstünde dönüyor biriside çıkıp en çok merak ettiğim speed suit hakkında kullanıcı yorumları yazmıyor..
Kendileri ile iletişime geçtiğimizde bizlere çoraplar çok yakında satışa sunulacak dendi.Henüz çorapların şekli şemali belli değil bizde göremedik.
Zaten yakında satışa çıkacakmış.Ayrıca bir çok kişi bu sayfada formalar ve taytlar hakkında yazdı durdu.Tüm mesajları bir tarayın isterseniz.Speed suit ile
ilgili tam olarak bir inceleme yok.Yakında oda olur.Tüm mesajları bir kontrol edin derim.Sadece çorap ve eldiven den bahsedilmiyor.Yakın zamanda bu ürünler
çıktığı için kullanıcılar hemen payşalımda bulunuyor.Saygılar....

Tulum şimdi geldi bi hışımla giydim hemen 😂

Pazartesi bi ufak turumuz var kesin...228316 dosyayı görüntüle
İşte bu !! Dört gözle yorumlarını bekliyorum ilk izlenimlerin nedir ? Benim aldığım ürünlerde sendeki gibi kartlar yoktu tulum için özel mi bunlar ? Ekstra özellikleri mi yazıyor?

Pedin ve diğer tüm ürünlerin olduğu ufak bir kitapçık..

İlk izlenim olarak üst kısmın hava geçirgenliği kendini belli ediyor. Başka bir deyişle tiril tiril 😂9385DC9F-E9CB-4942-84BF-8610448FC727.jpeg

Geri