Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

@scottrek Hem yazlık forma hemde tayt ihtiyacım vardı. Decathlondaki mavi pedli taytı denemek istiyordum. Aralarında çok bir fark olmayınca bunu aldım. Yeni bisikletteki renklerle aynı olmasıda başka bir faktör..

Scudo
@scottrek Hem yazlık forma hemde tayt ihtiyacım vardı. Decathlondaki mavi pedli taytı denemek istiyordum. Aralarında çok bir fark olmayınca bunu aldım. Yeni bisikletteki renklerle aynı olmasıda başka bir faktör..
Teşşekür ederim.Bende Roka nın trisuitini almıştım.Giymesi çıkarması çok rahat.Bir tanede Sora dan almayı planlıyorum.Hayırlısı bakalım.

Teşşekür ederim.Bende Roka nın trisuitini almıştım.Giymesi çıkarması çok rahat.Bir tanede Sora dan almayı planlıyorum.Hayırlısı bakalım.
Askılı tayt+forma kombinasyonuna göre giyip çıkarmak daha kolay evet

@MertV Gerçekten çok yakışmış kardeşim, özellikle bu renkler benim de favorim. Hem trafikte fark edilirlik açısından gayet başarılı. P.tesi antrenmandan sonra fikirlerini paylaşırsın artık. Vücut ölçülerini ve aldığın bedeni müsait olduğun bir zaman yazar mısın?

Teşekkürler @Ceyhun Özkan

L beden aldım.
Boy 178, 73 kiloyum göğüs ölçüm 103cm çıktı ama Giray problem olmıcagını söyledi. L beden için göğüs çevresi 100cm olarak belirtmiş. Tabi sürüş esnasında bir problem yaratıcak mı pzt görcem artık...

An itibari ile askılı tayt siparişi verdim, bakalım süreç nasıl ilerleyecek kaç günde ulaşacak vs.

@Nail Acun Güle güle kullanın Sora umarım bu ürünleri size ücretsiz göndermiştir. Sizin çekimler Sora nın reklam çekimlerinden çok daha güzel olmuş.
Nerede o günler hocam. Keşke öyle birşey olsa. Firmalarımızın pazarlama stratejileri sadece katalog çekimlerinden ibaret malesef genellikle 🙂

@Nail Acun tayt paçaları çok sıkmış gibi görünüyor. Rahatsızlık veriyor mu, yoksa sadece görsel olarak mı bir darlık var?

@Özcan O kısım göründüğünden daha esnek kullandığım taytta en azıdan. Bi rahatsızlık yaratmadı hiç.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Nail Acun tayt paçaları çok sıkmış gibi görünüyor. Rahatsızlık veriyor mu, yoksa sadece görsel olarak mı bir darlık var?
Hocam tayt sanki bir tık kısa yapılmış gibi geldi bana , bi tık sıkıyor evet.. fikir oluşturması açısından kgmi belirtmiştim. Cok sıkı sevmeyenler bir üst beden almasında fayda var derim. ( Tayt için konuuşuyorum )

An itibari ile askılı tayt siparişi verdim, bakalım süreç nasıl ilerleyecek kaç günde ulaşacak vs.
Beden için siparişten sonra gecenin bir körü gönderdiğim maile ertesi gün Girayhan Bey dönüş sağladı.
Bugün de mail ile siparişim kargoya verilmiş olarak bilgilendirildim. Süreç gayet hızlı ve pürüzsüz çalıştı artık kargo firmasının insafına kaldık bu pandemi döneminde.

175 180 boy aralıpı ve 90 kg biri var mı taytı kullanan beden için soruyorum

@BooJack Hocam kullandığınız kalıbın en az 2 beden büyüğünü alın. Ben normalde s giyerim ama tulumda L giyiyorum tam oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Soranın formaları jordanredden daha mı ince bilen var mıdır?

Teşekkürler

Son düzenleme:
Geri