Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

sizde yazın instagramdan :) cevap veriyorlar. bende yazacağım. bi indirim yapsınlar.

Scudo
Tamda yazlık forma almaya yeltenecegim dönemde classicslim forma bölümüne tam 20TL'lik zam gelmiş. Yurtta havalar almış başını giderken nedir bu zam.. Tabi bu havalar bizi etkilemiyor o yüzden yazlık forma alıyoruz.. Adana'da aralık ayına kadar saat 10'dan sonra yazlık tayt yazlık forma giyebiliyoruz...:harika: İndirim bekliyoruz yazlıklara @soratekstil...

Merhaba sorum vardı pek cevap bulamadım. Öncelikle ilk taytim olacak bunu sora dan temin edeceğim gibi.. tayti giyip sürüş yapmak istemiyorum üzerine şort giyerek kullanım yapabilir miyim? Yada uzun esortman tarzı kullanıma uygun mudur tayt?
ufuk selam bende bazen tayt üzeri şort giyiyorum. Sıcak olması ve daha çok terletmesi dışında en büyük sorun tayt ile sürerken koltuk vb yerlere takılmıyorsun hareket esnasında. Lakin üzerine giydiğin her şey hareket kabiliyetini kısıtlamaya başlıyor. Lakin tayt kulanmaya yeni başlıyorsan hiç sorun yaşamazsın. Ben askılı öneriyorum belini koruyor.

@haldun989 tesekkur ederim cevabın icin.acikcasi tayt giyip sürüş yapabilecegimi düşünmüyorum şuan o yüzden üzerine sort giyerek kullanmayı düşünüyorum. Jordaned de indirim başlamış sora ile arasında kalıyorum şuan. Ilk tayt olduğu için uygun fiyatlı olanını alsamda olur sanirim. Jordaned açıklamada 8+saat diyor

Herkes indirim bekliyor ama fiyatlar sürekli artıyor.

(link)

5 Kasım da 130 TL idi şimdi 150 TL olmuş.

yükselen kurları yansıtmışlardı, şimdi kurlar epey geri geldi. umarım geri alırlar son zamları. bende indirimi bekliyorum açıkçası.

Sora tekstil bu işi profosyonelce yapıyor. Kullandıkları kumaş ve pedler bildiğiniz gibi yurtdışından alınıyor. Çok kaliteli ürünleri ve müşteri ilişkileri var bence. Ticarette kur düşünce fiyatın düştüğü nereden görülmüş ? Kur yükseldikçe fiyatlar da artar doğal olarak. Mesela piyasaların ani yükselişinde daha fazla yükselmeden binlerce dolarlık/euroluk kumaş ve ped siparişin verdiğini düşünün Sora'nın. Sonra kur düştü. Bu durumda indirim yapmaları mümkün mü ? Onlar yüksek kurla malı aldı çünkü bu senaryoda. Zam yapmak işletmenin istemeyeceği bir şeydir. Emin olun ellerinden geldiği kadar az ve geç zam yapıyorlardır. Zammı ben de hoş karşılamıyorum ama bu durum Sora ile alakalı değil Türkiye ile alakalı maalesef :)

ufuk selam bende bazen tayt üzeri şort giyiyorum. Sıcak olması ve daha çok terletmesi dışında en büyük sorun tayt ile sürerken koltuk vb yerlere takılmıyorsun hareket esnasında. Lakin üzerine giydiğin her şey hareket kabiliyetini kısıtlamaya başlıyor. Lakin tayt kulanmaya yeni başlıyorsan hiç sorun yaşamazsın. Ben askılı öneriyorum belini koruyor.
Ek olarak tayt üzeri şort alışılabilir birşey. 10 sene zarfında bisikletle ciddi uğraşan biri olarak insan herşeye adapte olabiliyor diyebilirim. Performans antrenmanları haricinde hatta bazen dahilinde de olsa şort bir engel teşkil etmedi. Hatta direnç katsın diye de giydiğim zamanlar oldu. Ekstra katman geldiği için şortun esneyebilien ve ince birşey olması önemli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Sora tekstil bu işi profosyonelce yapıyor. Kullandıkları kumaş ve pedler bildiğiniz gibi yurtdışından alınıyor. Çok kaliteli ürünleri ve müşteri ilişkileri var bence. Ticarette kur düşünce fiyatın düştüğü nereden görülmüş ? Kur yükseldikçe fiyatlar da artar doğal olarak. Mesela piyasaların ani yükselişinde daha fazla yükselmeden binlerce dolarlık/euroluk kumaş ve ped siparişin verdiğini düşünün Sora'nın. Sonra kur düştü. Bu durumda indirim yapmaları mümkün mü ? Onlar yüksek kurla malı aldı çünkü bu senaryoda. Zam yapmak işletmenin istemeyeceği bir şeydir. Emin olun ellerinden geldiği kadar az ve geç zam yapıyorlardır. Zammı ben de hoş karşılamıyorum ama bu durum Sora ile alakalı değil Türkiye ile alakalı maalesef :)

finansman maaliyeti düştüyse bunu da tüketiciye yansıtmak onların profesyonelliğini gösterir. kısacası kendilerine farklı platformlardan sorduğumda belli bir seviyeye düşerse kur indirim yapacaklarını bizaat ilettiler. eminim sözlerinde duracaklardır.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
finansman maaliyeti düştüyse bunu da tüketiciye yansıtmak onların profesyonelliğini gösterir. kısacası kendilerine farklı platformlardan sorduğumda belli bir seviyeye düşerse kur indirim yapacaklarını bizaat ilettiler. eminim sözlerinde duracaklardır.

Döviz 5 seviyesine gelmeden herhangi bir yerden indirim veya fiyat düşüşü beklemek polyannacılık olur.

10tl ye çıktı 9.20 indi oh ne güzel döviz çakıldı algısı cahillikten ve algınızın yönetilmesine izin vermenizden başka bişey değildir.

Bu döviz 5 idi sadece 10 ay önce bunu lütfen aklınızdan çıkartmayın ki sizin algınızı kur düştü ekonomimiz şahlandı diye yönetemesinler..

Sora Instagram hesabındaki hikayede indirim kodu var arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Ekincan ve Taiyo
Dün forma siparişi verirsin ama bugün indirim kodu yayınlanmıştır...
Aynısını yaşadım ama aynı ürünleri tekrar sipariş verip indirim kodu girdim önceki siparişi iptal ettim. Bakalım sonucu görecez

İndirim kodu kişiye özel mi acaba? Ben yakalayamadım silmişler.

Yüzde kaç indirim vermişlerdi?

Geri