ufuk selam bende bazen tayt üzeri şort giyiyorum. Sıcak olması ve daha çok terletmesi dışında en büyük sorun tayt ile sürerken koltuk vb yerlere takılmıyorsun hareket esnasında. Lakin üzerine giydiğin her şey hareket kabiliyetini kısıtlamaya başlıyor. Lakin tayt kulanmaya yeni başlıyorsan hiç sorun yaşamazsın. Ben askılı öneriyorum belini koruyor.Merhaba sorum vardı pek cevap bulamadım. Öncelikle ilk taytim olacak bunu sora dan temin edeceğim gibi.. tayti giyip sürüş yapmak istemiyorum üzerine şort giyerek kullanım yapabilir miyim? Yada uzun esortman tarzı kullanıma uygun mudur tayt?
Ek olarak tayt üzeri şort alışılabilir birşey. 10 sene zarfında bisikletle ciddi uğraşan biri olarak insan herşeye adapte olabiliyor diyebilirim. Performans antrenmanları haricinde hatta bazen dahilinde de olsa şort bir engel teşkil etmedi. Hatta direnç katsın diye de giydiğim zamanlar oldu. Ekstra katman geldiği için şortun esneyebilien ve ince birşey olması önemli oluyor.ufuk selam bende bazen tayt üzeri şort giyiyorum. Sıcak olması ve daha çok terletmesi dışında en büyük sorun tayt ile sürerken koltuk vb yerlere takılmıyorsun hareket esnasında. Lakin üzerine giydiğin her şey hareket kabiliyetini kısıtlamaya başlıyor. Lakin tayt kulanmaya yeni başlıyorsan hiç sorun yaşamazsın. Ben askılı öneriyorum belini koruyor.
Sora tekstil bu işi profosyonelce yapıyor. Kullandıkları kumaş ve pedler bildiğiniz gibi yurtdışından alınıyor. Çok kaliteli ürünleri ve müşteri ilişkileri var bence. Ticarette kur düşünce fiyatın düştüğü nereden görülmüş ? Kur yükseldikçe fiyatlar da artar doğal olarak. Mesela piyasaların ani yükselişinde daha fazla yükselmeden binlerce dolarlık/euroluk kumaş ve ped siparişin verdiğini düşünün Sora'nın. Sonra kur düştü. Bu durumda indirim yapmaları mümkün mü ? Onlar yüksek kurla malı aldı çünkü bu senaryoda. Zam yapmak işletmenin istemeyeceği bir şeydir. Emin olun ellerinden geldiği kadar az ve geç zam yapıyorlardır. Zammı ben de hoş karşılamıyorum ama bu durum Sora ile alakalı değil Türkiye ile alakalı maalesef
finansman maaliyeti düştüyse bunu da tüketiciye yansıtmak onların profesyonelliğini gösterir. kısacası kendilerine farklı platformlardan sorduğumda belli bir seviyeye düşerse kur indirim yapacaklarını bizaat ilettiler. eminim sözlerinde duracaklardır.
Maga bee... Yak yak yakDün forma siparişi verirsin ama bugün indirim kodu yayınlanmıştır...
Aynısını yaşadım ama aynı ürünleri tekrar sipariş verip indirim kodu girdim önceki siparişi iptal ettim. Bakalım sonucu görecezDün forma siparişi verirsin ama bugün indirim kodu yayınlanmıştır...
Sınırlı sayıdaydı sanırım kod bitince hikaye de silinecek dediler ve sildilerİndirim kodu kişiye özel mi acaba? Ben yakalayamadım silmişler.
Hocam ben taytlararda ve aldıgım formada denedim. Formalarda 20Tl taytlarda ise 40 Tl lik bir indirim söz konusuydu...Yüzde kaç indirim vermişlerdi?
ürün fiyatı üzerinden %10Yüzde kaç indirim vermişlerdi?
sayende indirimli bir şekilde kışlık üst formamı aldımSınırlı sayıdaydı sanırım kod bitince hikaye de silinecek dediler ve sildiler