Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Scudo
Bu fiyatlar verilecekse yurtdışından almak daha mantıklı bence.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Bu fiyatlar verilecekse yurtdışından almak daha mantıklı bence.
Mesela hangi marka alınmalı yurtdışından? Ben 280 liraya dhb marka kısa kollu forma aldım. Değil sora, jordanred kalitesinden bile düşük geldi. dhb böyleyse aliexpress formalarını düşünemiyorum. Bence sora f/p ürünler yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Mesela hangi marka alınmalı yurtdışından? Ben 280 liraya dhb marka kısa kollu forma aldım. Değil sora, jordanred kalitesinden bile düşük geldi. dhb böyleyse aliexpress formalarını düşünemiyorum. Bence sora f/p ürünler yapıyor.
MEsela 85 dolara Castelli kısa tayt var. Sora son zamlardan önce evet tercih edilesiydi ama yaklaşık 500 tl verince bu fiyatın çok az üstüne ünlü markalar alınabiliyor. Dhb hakkında bir şey diyemeyeceğim. Ayrıca kendi adıma Aliexpress'ten giyim almaya çok taraftar değilim.

@ophellia Forma ve Yelek XL. Forma tamam da Yelek, formanın arka cepleri dolu iken hafif zorluyor. XXL daha iyi olabilirdi.

• Beğen
Tepkiler: ophellia
MEsela 85 dolara Castelli kısa tayt var. Sora son zamlardan önce evet tercih edilesiydi ama yaklaşık 500 tl verince bu fiyatın çok az üstüne ünlü markalar alınabiliyor. Dhb hakkında bir şey diyemeyeceğim. Ayrıca kendi adıma Aliexpress'ten giyim almaya çok taraftar değilim.

Bisiklete yeni başlayan bir çok kişi ilk önce forumdan bilgi sahibi oluyorken kaynak vermeden böyle yönlendirmeler yapmak yanlış.

85 dolar olan taytı merak ettim link atar mısınız? 600tl + vergi (%18 ) + kargo = iyi ihtimal 750TL

Soradan 430TL’ye Yeni Pro Taytlardan alıp muhattap olabileceğiniz birileri var iken, gidip 750TLye muhattabınız olmayan veya aradığınızda anında cevap alamayacağınız yerler ile uğraşıp giriş seviyesi bir tayt almak sizin için mantıklı ise bence siz fp ürün kovalamıyorsunuz. Hiç fiyat hakkında yönlendirme yapmayın :)

• Beğen
Tepkiler: seljuk11 ve RTFM
DhB yurtdışı standard markalardan biri. Cok ust duzey beklenti olmasin. Ama kislik forma, tayt ve softshellerinden cok memnun kaldim ben. Yazlik urunlerini bilmiyorum ama kislik urunleri Roubaix yada Aeron serilerinden alirsaniz iyidir. Castelli marka olarak cok iyi ama Sora nin yeni seri kumaşlarınin Castelli vb markalarin ust segment urunleriyle kiyaslanmasi gerekir diye düşünüyorum ama her ikisini de kullanan varsa daha iyi yorum yapabilir. Ben su ana kadar Sora dan 2 adet yazlik forma bir de yelek aldim. Urun kalitesi olarak iyi oldugunu dusunuyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
DhB yurtdışı standard markalardan biri. Cok ust duzey beklenti olmasin. Ama kislik forma, tayt ve softshellerinden cok memnun kaldim ben. Yazlik urunlerini bilmiyorum ama kislik urunleriRpubaox yada Aeron serilerinden alirsaniz iyidir. Castelli marka olarak cok iyi ama Sora nin yeni seri kumaşlarınin Castelli vb markalarin ust segment urunleriyle kiyaslanmasi gerekir diye düşünüyorum ama her ikisini de kullanan varsa daha iyi yorum yapabilir. Ben su ana kadar Sora dan 2 adet yazlik forma bir de yelek aldim. Urun kalitesi olarak iyi oldugunu dusunuyorum.
Sora günümüzdeki sora değilken, 2015de firma kurulalı çok olmamışken (net bilmiyorum, biz o dönemde yeni yeni tanımıştık.) kendimize yaptırdığımız formayı hala kullanıyorum. Kumaş kalitesi o zaman mükemmel değildi, ama o zamana kıyasla çok gelişmiş görünüyor. Ayrıca ne bir sökülme ne bir deformasyon oldu. Yeni kumaşlar, dikişler ne alemdedir bilmiyorum yeni formalardan almadım ama elimdekinden daha kötü olduğunu düşünmüyorum. 5 senedir jel padinde bile bir sorun olmadı, ilk günkü gibi.

Bisiklete yeni başlayan bir çok kişi ilk önce forumdan bilgi sahibi oluyorken kaynak vermeden böyle yönlendirmeler yapmak yanlış.

85 dolar olan taytı merak ettim link atar mısınız? 600tl + vergi (%18 ) + kargo = iyi ihtimal 750TL

Soradan 430TL’ye Yeni Pro Taytlardan alıp muhattap olabileceğiniz birileri var iken, gidip 750TLye muhattabınız olmayan veya aradığınızda anında cevap alamayacağınız yerler ile uğraşıp giriş seviyesi bir tayt almak sizin için mantıklı ise bence siz fp ürün kovalamıyorsunuz. Hiç fiyat hakkında yönlendirme yapmayın :)
Uzun zamandır, foruma her girdiğimde bu başlığı gördüğüm zaman hep girer bakarım. Eğer Sora ile ilgili en ufak bir eleştiri getiren birisi olursa ( ki bu arkadaşın yaptığı pek eleştiri de sayılmaz, sadece tercihini belirtmiş) bir sonraki cevapta hemen siz bitiyorsunuz. Ama bu hep böyle ve nedense hiç sekmiyor. Bir markayı bu kadar savunabilen birisini görünce şaşırdım gerçekten. Neden acaba diye düşündüm. Yani, tercihini Sora'dan yana kullanmak istemeyen birisine dahi cevap verip savunmaya geçecek kadar ne olabilir bu Sora'da diye düşündüm.

Neyse yine de siz bilirsiniz.

Ama @beermug arkadaşımız muhatap konusunda rahat olabilir. Eğer yurt dışı alışverişlerinde yaşadığım tüm olumlu tecrübelerimi dinlemek isterse bana özelden yazabilir.

Bu arada Sora'nın 3 farklı kısa tayt modelini, 3-4 tane yazlık, 1 tane de kışlık formasını kullanıyorum. O yüzden bana "Sora şöyle, Sora böyle" şeklinde gelmezseniz çok sevineceğim :)

Son olarak; ben 79 dolara buldum:

Adsız.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: qtay ve beermug
@soner83 bisiklet forum marka gömme yeri mi tersini yapınca neden dikkat çekiyor :)
Sadece bu başlık değil başka başlıklarda farklı markalar içinde iyi görüşlerimi belirtiyorum.

Uzun zamandır, foruma her girdiğimde bu başlığı gördüğüm zaman hep girer bakarım. Eğer Sora ile ilgili en ufak bir eleştiri getiren birisi olursa ( ki bu arkadaşın yaptığı pek eleştiri de sayılmaz, sadece tercihini belirtmiş) bir sonraki cevapta hemen siz bitiyorsunuz. Ama bu hep böyle ve nedense hiç sekmiyor. Bir markayı bu kadar savunabilen birisini görünce şaşırdım gerçekten. Neden acaba diye düşündüm. Yani, tercihini Sora'dan yana kullanmak istemeyen birisine dahi cevap verip savunmaya geçecek kadar ne olabilir bu Sora'da diye düşündüm.

Neyse yine de siz bilirsiniz.

Ama @beermug arkadaşımız muhatap konusunda rahat olabilir. Eğer yurt dışı alışverişlerinde yaşadığım tüm olumlu tecrübelerimi dinlemek isterse bana özelden yazabilir.

Bu arada Sora'nın 3 farklı kısa tayt modelini, 3-4 tane yazlık, 1 tane de kışlık formasını kullanıyorum. O yüzden bana "Sora şöyle, Sora böyle" şeklinde gelmezseniz çok sevineceğim :)

Son olarak; ben 79 dolara buldum:

257053 dosyayı görüntüle
Ben o söz konusu vatandaşı zaten engellemişim. En sevmediğim tipler bu gibi yaptığı üç kuruşluk alışverişten sonra o markanın her koşulda en iyisi olduğunu savunanlardır.
Sora'nın 1 kışlık forma, 1 kışlık tayt, 2 yazlık forma, 1 ultralight yelek ve 1 de speedsuit'ini kullanıyorum. Ve eleştiriyorum, 500 tl kısa tayta vereceksem Sora almam, gider 80 dolara Castelli alırım, fiyata tüm vergiler ve gönderim dahil. Yurt içinde üretim yapıyorsan ve dünyanın neresine gidersen git ünlü bir marka değilsen, fiyatın biraz daha hesaplı olacak ki tercih edilme sebebi olsun. Sora ürünleri elbette kaliteli bu arada, kullandığım ürünlerinde 1-2 noktada eleştirim var, venel olarak memnunum.

muhattabınız olmayan
Diğer konular kişiye kalmış şeyler ama, Castelli, DHB vs aldığınızda muhattabınız olacaktır emin olun. Yurt dışında bu tip markalar iade, değişim ve müşteri memnuniyetini önemsiyorlar. Ben daha kusurunu, hatasını kabul etmeyen, kullanıcıya yıkan firmaya denk gelmedim. Bu noktada sorun yaşamayacaktır kimse.

Arkadaşlar Soradaki yeleklerle dechatlondaki yelekler arasında kaldım. Sora yelek kullananlar memnunlar mı ? Aralarında ki fiyat farkları az karar veremedim.

Arkadaşlar Soradaki yeleklerle dechatlondaki yelekler arasında kaldım. Sora yelek kullananlar memnunlar mı ? Aralarında ki fiyat farkları az karar veremedim.
kışlık yeleğinden inanılmaz memnunum. fermuarı çektiğim anda dış ortamla vücudun ilişkisi kesiliyor. 4-5 derecelerde test ettim, 1.74 66kg small kullanıyorum.

ben ikisini de kullanıyorum. aman aman bi fark yok. ikisinden de memnunum. decathlon uzun kollu ve forma ceplerine ulaşmak için açık var arkasında, sora kısa kollu. ben genelde ikisini birlikte kullanıyorum. gayet kullanışlılar.

• Beğen
Tepkiler: Alperen Ç
Decathlon'un kollu ve kolsuz ultralight yelekleri harika. Hem kumaş,hem kesim olarak.
Kolsuz ultralight Sora yelek ve kollu Decathlon rüzgarlık kullanıyorum, Sora yeleği kullanırken forma ceplerine erişemiyorsun. Terziye götürüp ufak bir işlrm yaptırmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Alperen Ç
Yeni sitelerine geçiş yaptılar. 25 Nisan'a kadar %15 indirim var.

Geri