bayırniyazi
Aktif Üye
- Tepki
- 148
- İsim
- ...
Ben de mailimi girip yeni siteden haberdar olmak istemiştim, ancak mail almadım. İndirimi de kaçırmış bulundum. İndirimden dolayı belli sayıda kişiye mi mail gönderdiler acep?
Hocam bu yeleklerin kullanım amacı nedirDecathlon'un kollu ve kolsuz ultralight yelekleri harika. Hem kumaş,hem kesim olarak.
Kolsuz ultralight Sora yelek ve kollu Decathlon rüzgarlık kullanıyorum, Sora yeleği kullanırken forma ceplerine erişemiyorsun. Terziye götürüp ufak bir işlrm yaptırmayı düşünüyorum.
Rüzgarı engellemek. Birde bahar ayların kolsuz yelek iyi oluyor. Tırmanırken terleyince, inerken üşüyorsun. Yelek onu baya bir engelliyor.Hocam bu yeleklerin kullanım amacı nedir
Her son aldığımdan sonra bunu diyorum. Bi bakıyorum yine alışverişteyim. Kadınları daha iyi anlar oldum bu saye deİndirimi ben de buradan öğrendim. Paylaşan kişiye teşekkür ederim. 2 forma siparişi verdim, bugün geldiler. Renkleri çok güzel. Decathlondan geçen yıl aldığım şorttan bir tane daha aldım mı sezon alış verişi benim için bitmiştir
Her son aldığımdan sonra bunu diyorum. Bi bakıyorum yine alışverişteyim. Kadınları daha iyi anlar oldum bu saye de
Ama neyse, nisan sonu seneyi kapattım derken yine bişeyler çıktı. Hanım ile bozuşma sınırındayız
Hocam çok uzatmayayım,askılı olunca tayt kayıp senin sürüş konforunu engellemiyor,formaların alt kısmında kaydırmaz slikon olmasına rağmen bazen forma arkadan yukarı sıyrılsa bile,askı sayesinde arka tarafın açıkta kalmıyor,her daim arkan kapalı kalıyor.Askı olayında bir tek handikap oluyor vücudunun üst kısmı normalden biraz uzunsa askı çok gerildiği için alt tarafı sıkıp rahatsız edebiliyor,ben L kullanmama rağmen askı çok sıkı olduğundan askılara ilave yaptırdım terzide.Arkadaslar selam. Sora tekstilden tayt alacagim. Simdiye kadar hic askili tayt kullanmadim. Kayda deger bir avantaji var mi, askisiz kadar rahat mi? Cepli olmasi hosuma gitti, bunun disinda kisa tayta kiyasla nasildir, askili tayt kullananlar yazarsa sevinirim. Tesekkurler.
İndirimi ben de buradan öğrendim. Paylaşan kişiye teşekkür ederim. 2 forma siparişi verdim, bugün geldiler. Renkleri çok güzel. Decathlondan geçen yıl aldığım şorttan bir tane daha aldım mı sezon alış verişi benim için bitmiştir
Kıyafet konusunda aldım bitti oluyor aslında fazla formanız varsa değişik değişik giydiğimizden kolay eskimiyor. Benim kıyafet konusunda eksiğim var dediğim birşey kalmadı açıkçası. Geçen ay sponsorumuzdan yazlık kolluklarda gelince kıyafet konusunu kapattım. Arada Aliexpressten şapka alıyorum aksesuar mahiyetinde.