Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Scudo
Ben de mailimi girip yeni siteden haberdar olmak istemiştim, ancak mail almadım. İndirimi de kaçırmış bulundum. İndirimden dolayı belli sayıda kişiye mi mail gönderdiler acep?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Ben de mailimi girip yeni siteden haberdar olmak istemiştim, ancak mail almadım. İndirimi de kaçırmış bulundum. İndirimden dolayı belli sayıda kişiye mi mail gönderdiler acep?

Bana da mail gelmedi, Instagram da gördüm kampanyayı.

Ben de arkadaşlardan duyup, yaptım alışveriş; bugün aldım formaları . Bisikletle deneme şansım olmadı ama ürünler gerçekten kaliteli ve konforlu gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Decathlon'un kollu ve kolsuz ultralight yelekleri harika. Hem kumaş,hem kesim olarak.
Kolsuz ultralight Sora yelek ve kollu Decathlon rüzgarlık kullanıyorum, Sora yeleği kullanırken forma ceplerine erişemiyorsun. Terziye götürüp ufak bir işlrm yaptırmayı düşünüyorum.
Hocam bu yeleklerin kullanım amacı nedir

Bir indirimi daha kaçırdık... Instagram'dan stalklamak zorunda bırakmasalar, düzgünce indirim açıklasalar ne olacak sanki.

• Beğen
Tepkiler: onurcakmak
İndirim olduğunu burda duydum.

Ultra light bisiklet yeleği aldım, daha kullanmadim ancak kalitesi, kesimi, pocket pass özelliği çok hoşuma gitti.

Aklımda vardı böyle bir şey, indirim de bonusu oldu.

Şimdi aklimda ise baselayer var, Allah'ım aklıma mukayyet ol :krktm:

İndirimi ben de buradan öğrendim. Paylaşan kişiye teşekkür ederim. 2 forma siparişi verdim, bugün geldiler. Renkleri çok güzel. Decathlondan geçen yıl aldığım şorttan bir tane daha aldım mı sezon alış verişi benim için bitmiştir :D

İndirimi ben de buradan öğrendim. Paylaşan kişiye teşekkür ederim. 2 forma siparişi verdim, bugün geldiler. Renkleri çok güzel. Decathlondan geçen yıl aldığım şorttan bir tane daha aldım mı sezon alış verişi benim için bitmiştir :D
Her son aldığımdan sonra bunu diyorum. Bi bakıyorum yine alışverişteyim. Kadınları daha iyi anlar oldum bu saye de :)
Ama neyse, nisan sonu seneyi kapattım derken yine bişeyler çıktı. Hanım ile bozuşma sınırındayız :)

Her son aldığımdan sonra bunu diyorum. Bi bakıyorum yine alışverişteyim. Kadınları daha iyi anlar oldum bu saye de :)
Ama neyse, nisan sonu seneyi kapattım derken yine bişeyler çıktı. Hanım ile bozuşma sınırındayız :)

Yok ben kendimi biliyorum. Bitti dediysem bitmiştir. En azından giysi/kıyafet konusunda :)

Arkadaslar selam. Sora tekstilden tayt alacagim. Simdiye kadar hic askili tayt kullanmadim. Kayda deger bir avantaji var mi, askisiz kadar rahat mi? Cepli olmasi hosuma gitti, bunun disinda kisa tayta kiyasla nasildir, askili tayt kullananlar yazarsa sevinirim. Tesekkurler.

Arkadaslar selam. Sora tekstilden tayt alacagim. Simdiye kadar hic askili tayt kullanmadim. Kayda deger bir avantaji var mi, askisiz kadar rahat mi? Cepli olmasi hosuma gitti, bunun disinda kisa tayta kiyasla nasildir, askili tayt kullananlar yazarsa sevinirim. Tesekkurler.
Hocam çok uzatmayayım,askılı olunca tayt kayıp senin sürüş konforunu engellemiyor,formaların alt kısmında kaydırmaz slikon olmasına rağmen bazen forma arkadan yukarı sıyrılsa bile,askı sayesinde arka tarafın açıkta kalmıyor,her daim arkan kapalı kalıyor.Askı olayında bir tek handikap oluyor vücudunun üst kısmı normalden biraz uzunsa askı çok gerildiği için alt tarafı sıkıp rahatsız edebiliyor,ben L kullanmama rağmen askı çok sıkı olduğundan askılara ilave yaptırdım terzide.

Kıyafet konusunda aldım bitti oluyor aslında fazla formanız varsa değişik değişik giydiğimizden kolay eskimiyor. Benim kıyafet konusunda eksiğim var dediğim birşey kalmadı açıkçası. Geçen ay sponsorumuzdan yazlık kolluklarda gelince kıyafet konusunu kapattım. Arada Aliexpressten şapka alıyorum aksesuar mahiyetinde.

Merhaba, Decathlondan hangi şortu alıyorsunuz acaba?

Kıyafet konusunda aldım bitti oluyor aslında fazla formanız varsa değişik değişik giydiğimizden kolay eskimiyor. Benim kıyafet konusunda eksiğim var dediğim birşey kalmadı açıkçası. Geçen ay sponsorumuzdan yazlık kolluklarda gelince kıyafet konusunu kapattım. Arada Aliexpressten şapka alıyorum aksesuar mahiyetinde.

Peki siz Aliexpresten hangi satıcıdan alıyorsunuz? :)
Burada gördüğüm Sora indirim haberiyle ben de iki adet forma iki adet içlik ve bir adet tayt sipariş verdim.
Dün elime ulaştı.
Formalar red velvet pro team 2.0 ve berceste boost+
Malzeme dokuları kesitleri ve duruşu gerçekten çok güzel. Fiyatlarını hak ediyorlar diyebilirim. Bercesteye bayıldım.
Daha önce içliklerini hiç kullanmamıştım. Üstüme tam oturdu ve rahat. Malzemesi güzel ama içlik fiyatı bence yüksek. Alternatif aliexpres ürünleri fiyat/performans olarak çok güçlü rakip. Ama sonraki alımımda da sora yı tercih edeceğim.
Premium ürünlerinde Soranın işçiliği güzel belli noktalarda daha özenli olunursa inci gibi ürünler denilebilir.

Benim ürünler de biraz önce geldi. Renkler güzel, bedeni uyumlu (pocket tayt ve classic slim forma, S beden 183cm-60kg). Özellikle tayt beklediğimden iyi çıktı. Forma içinse söyleyebileceğim tek şey ufak bir fermuarlı cep aramadım değil. Pocket tayt değişik bir yaklaşım olmuş, sürüş esnasında neleri tutacak nasıl olacak göreceğiz. HT90 pedli olanı aldım bu arada en düşük seviyesinin bana yeterli geleceğini düşünüyorum.

Geri