Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Siparişim olan redvelvet proteam formayı 2 kez kullandım. Ben fark etmemiştim fakat son turumda arkadaşım fermuar tipinin kalın olduğunu mont tipi fermuar olduğunu söyledi. Fermuarın beni rahatsız eden bir yanı yok ama ondan mıdır emin değilim çok hafif bir dalgalı görünüyor. Ciddi bir dalgalanma değil tabi ki.
Fermuar konusunda dikkatini çeken başkası oldu mu acaba?

Mont tipi mi ? :D Rapha'nın kullandığı fermuarın aynısını kullanıyor Sora. Yani bize kalın gibi gözükebilir ama aslında kaliteli fermuar onlar. Fermuarın tipi hoş gelmeyebilir orasına bir şey diyemem.

1621236247596.png

Scudo
Mont tipi dediği işte kalın dişli ama rapha da aynı tipi kullanmış ama onun dişleri yine biraz daha küçük görünüyor sanki.
Ama olay o değil. Bunun fermuarın dalgalı görüntüye sebep olup olmadığı. Siz giyindiğinizde oluyor mu?

Bugün geldi ürünler çok kaliteli göbek bağımsızlığını ilan etmeseydi çok daha iyiydi 😅
İndirimde emeği geçen herkese teşekkürler

Geçen sene bu vakitlerde 1 ay bekleyerek Jordanred'den tayt almıştım. Kullanmaya başladıktan 2 ay sonra bacak arasındaki dikişler erimeye başladı. Şimdi ise taytın kullanılacak pek bir durumu kalmadı. Daha öncesinde 2 yıl boyunca Decathlon'un en ucuz taytını kullanıyordum onda böyle bir problem olmamıştı. Jordanred taytında bu durumu yaşayınca taytlara karşı bir ön yargım oluştu.

Yeni tayt almak istiyorum. Jordanred'e bahsettiğim sebepten dolayı bakmıyorum bile. Sora'dan almayı istiyorum çünkü iki tane formam var ve son derece memnunum. Öte yandan da Aliexpress'teki ürünler ilgimi çekiyor fakat çok da güvenemiyorum fiyatından dolayı. Bütçemi zorlayarak Sora'dan alabilirim fakat değer mi? Eğer yine dikişleri eriyip beni sinir edecekse Aliexpress'ten her sene bir takım alıp eskiteyim diyorum. Sora'nın böyle bir problemi yoksa seve seve tercih ederim.
Konforlu bir sürüş için kaliteli tayt mühim,jordanred forma konusunda iyi ama tayt konusunda sora kalitesinden uzak,özellikle son ürünler öncekilere göre sınıf atlamış diyebilirim,aliexpres tayt formada kullanıyorum mukayese kaldırmaz,vergisi cartı curtu neredeyse buradaki fiyatlara yaklaştı,bakma zamanında heves ettik aldık ama artık değmez,tevsiyem bütçeyi zorla soranın taytını al her sürüşten sonrada yıka terli kalmasın,daha uzun ömürlü ve memnun kalırsın.Bence ;)

Konforlu bir sürüş için kaliteli tayt mühim,jordanred forma konusunda iyi ama tayt konusunda sora kalitesinden uzak,özellikle son ürünler öncekilere göre sınıf atlamış diyebilirim,aliexpres tayt formada kullanıyorum mukayese kaldırmaz,vergisi cartı curtu neredeyse buradaki fiyatlara yaklaştı,bakma zamanında heves ettik aldık ama artık değmez,tevsiyem bütçeyi zorla soranın taytını al her sürüşten sonrada yıka terli kalmasın,daha uzun ömürlü ve memnun kalırsın.Bence ;)
Haklısınız. Aliexpress siparişimin 1 ay sonra gelmesi de beni korkutmuştu. 1 ay sonraya kim öle kim kala :) Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.

Boost+ formayla ilk sürüşümü uapabildim nihayet. Önceki aero formalarda büyük eksiklik olan fermuarlı cep anhtar, kimlik gibi düşmediğinden yüzde 100 emin olmamız hereken şeyler için çok iyi. Ayrıca diğer ceplerin de tasarımı çok iyi olmuş. Cep doldukça formayı aşağı doğru çekiyor. Önceli formalarda dolu cepler sırta doğru toplanmaya meyilliydi. Cepleri de baya büyütmüşler.
Formanın öndeki birer karışlık paneli haricinde tamamı file gibi. Kollardaki o şeritli kumaş da başarılı. Zaten Giro'da izlediğimiz proların formalarıyla direkt aynı kumaşlar.
Bu formayla baselayer çok kullanmama taraftarıyım. 😁 Bir dahaki sürüşü baselayer ile deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve mazot
  • Beğen
Tepkiler: SpirituaL
Yahu formanın kolları uzun diye söylediğimizde herkes aero olsun diye öyle yapıyorlar diyor. İyi güzel de şimdi ben nasıl t-shirt giyeceğim :D

DSC_6342.JPG

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Yahu formanın kolları uzun diye söylediğimizde herkes aero olsun diye öyle yapıyorlar diyor. İyi güzel de şimdi ben nasıl t-shirt giyeceğim :D

264580 dosyayı görüntüle
Aero tişört yaptır 🤣

Cildim hassas olduğu için ben 50+ güneş kremi kullanıyorum. Şunu tavsiye ederim, terleme yada suya karşı dayanıklı.

917730_1.png

çare güneş kremi, yada ince yazlık uzun döğme desenli kolluklar var geçmiş olsun.
Antalya Adana Mersin vs icin tek care sabah 8de en gec evde olmak😆 Ben su siralar 6 civari suruse cikiyorum, ki havalar daha isinmadi. Haziran itibariyle 5.30 a cekerim herhalde, yoksa Antalya da birakin formayi krem kolluk ve kurtarmaz.

• Beğen
Tepkiler: utksn ve necmeddin
boost forma mı hocam? ben regular aldım ama böyle bir problem yaşamadım. boost kumaşlar çok ince olduğu için olabilir mi?
Bende hem ragular hem boost+ forma var. Gunes yanigi boost+da oldu cunku sirti tamamen regularin koltuk alti kumasindan, hava gecirgenligi cok yuksek.

Regularin sirt kumasi ise boost+ in cep kumasindan ve kaln.o yuzden yanik olusmuyor regularda.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
İndirim konusunda katkısı olan herkese teşekkürler. Ben ve kuzenim de bisikletforum indirim koduyla bir adet Red Velvet Pro Yazlık ve bir adet de Rain Pro Yazlık olmak üzere iki adet forma siparişi vermiş olduk. Bu vesile ile Sora Tekstilden benim edindiğim ilk, kuzenimin dördüncü forması olmuş oldu. Bisiklet camiasına yeni girmiş birisi olarak Red Velvet formam ile ilk 16.5 KM sürüşümü yaptım ve Sora Tekstil'in kullanmış olduğu Armadillo pedi sayesinde 16.5KM sürüş sonrasında sele ile aramdaki bütün sorunların kalktığını öğrenmiş oldum. Buradan Sora Tekstil'e şükranlarımı sunuyorum. Bisikleti aldığım ilk gün günlük pantolon ile 12 km sürdükten sonra iki gün boyunca V şeklinde yürümek zorunda kalmıştım. Bodyfit'inize göre siparişinizi verdikten sonra formanın üzerinizde durup durmayacağı konusuyla ilgili de sıkıntı yaşayacağınızı asla düşünmüyorum.

Bu arada:
Bisikletforum kullanıcılarına verilen indirim kuponu için belirlenen sürede siparişi verdikten sonra, bayramdan 3 gün önce pazartesi günü 8:30'da kargoya verilen formam, iki iş günü içerisinde, çarşamba günü, bayramdan bir gün önce teslim edildi ve buna çok sevindiğimi söylebilirim. Kargo hızı konusunda Sora tekstili ve kargo şirketini çabalarından ötürü tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mazot
Sora'nın baselayer'ı hakkındaki kullanım sonrası görüşüm olumsuz. Zaten böyle olacağını biliyordum, çünkü direkt formalarındaki esnemeyen file kumaşı kullanmışlar; daha esnek, ince ve rahat bir kumaş beklerdim açıkçası. Boost+ forma ve baselayer ile üst üste iki forma hissiyatı verdi diyebilirim. Sora'nın bir de stye-mesh dediği tamamen file kumaştan oluşan bir forma modeli vardı, bari o formalardaki esnek kumaşı kullansalarmış. Ayrıca arka yüzeyde de anlamsız derecede fazla dikiş var, rahatsızlık verdi diyebilirim. İki karışlık kumaş kullanılmış ürün 150 TL olunca insan haliyle iç katmana özel bir kumaş bekliyor, bu şekilde olmamış Sora.
Kışlık formada kullanmak üzere rafa kaldırıyorum...

Geri