Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Baselayerı hâlen kullanmadim ama ön kısmı azıcık daha uzun olabilirdi.

Evde denemek için giydiğim zaman göbeği açık hanimlar gibi oluyorum tövbe estağfurullah :eek:

Scudo
Sora'nın baselayer'ı hakkındaki kullanım sonrası görüşüm olumsuz. Zaten böyle olacağını biliyordum, çünkü direkt formalarındaki esnemeyen file kumaşı kullanmışlar; daha esnek, ince ve rahat bir kumaş beklerdim açıkçası. Boost+ forma ve baselayer ile üst üste iki forma hissiyatı verdi diyebilirim. Sora'nın bir de stye-mesh dediği tamamen file kumaştan oluşan bir forma modeli vardı, bari o formalardaki esnek kumaşı kullansalarmış. Ayrıca arka yüzeyde de anlamsız derecede fazla dikiş var, rahatsızlık verdi diyebilirim. İki karışlık kumaş kullanılmış ürün 150 TL olunca insan haliyle iç katmana özel bir kumaş bekliyor, bu şekilde olmamış Sora.
Kışlık formada kullanmak üzere rafa kaldırıyorum...
Dikişler konusunda hemfikirim. Ilk giyildiginde rahatsiz ediyor, bunu daha az dikislinyapmanin yollari vardir. Formanin bedeni ile ayni aldim formadan daha da sıktı haliyle. Ancak sürüş esnasinda beni hic rahatsiz etmedi ter tahliyesi konusunda da cok daha rahat ettim ben. Bahsertiginiz eski aşırı esnek kumastan yapilsa 3 gunde elde kalabilirdi o da cok aşırı esnek bir kumasti bana kalirsa. Forma olarak da pek begenmedigim bir modeldi.

• Beğen
Tepkiler: beermug ve Fota
Bende baselayeri alırken bu kadar para veriyoruz alsam mı almasam mı diye düşünmüştüm. Gelince de dikislerden dolayı keşke almasaydim dedim. Kullanmaya başlayınca iyiki almışım dedim, eskiden olsa eve geldiğimde nemli olan formalar şimdi neredeyse kupkuru. Terden dolayı hiç rahatsızlık çekmiyorum, ucuz olsa da bir tane daha alıp yedekleyebilsem.

Sora sayfasina yazmak hosuma gitmiyor ama ekoi iclik bulabilirseniz bayagi memnunum. Onun disinda decathlon tarmak iclik ikinci tercihim. Her kosulda Sora candir.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Dikişler konusunda hemfikirim. Ilk giyildiginde rahatsiz ediyor, bunu daha az dikislinyapmanin yollari vardir. Formanin bedeni ile ayni aldim formadan daha da sıktı haliyle. Ancak sürüş esnasinda beni hic rahatsiz etmedi ter tahliyesi konusunda da cok daha rahat ettim ben. Bahsertiginiz eski aşırı esnek kumastan yapilsa 3 gunde elde kalabilirdi o da cok aşırı esnek bir kumasti bana kalirsa. Forma olarak da pek begenmedigim bir modeldi.
Selam, ben baselayerı uzun süredir kullanıyorum. dikişler evet kötü duruyor ama rahatsız etmiyor. kullanım konusunda açıkçası bende çok rahat ediyorum.

Selamlar, HT90 askısız taytı bugün 3 saatlik sürüşte deneyebildim nihayet...

Trainer'da verdigi konforu maalesef alamadım:kötü:. Burada süre farkı etkili oldu açıkça...

Oysa 1.5 saatlik trainer sürüşü sonrası iyi ki almışım demiştim. 😕

Decathlon'un 50tl'lik taytindan 6 kat değil 2 kat farkı olsaydı bari...

Eldivenler ince seven kişileri mutlu edecektir.
Ben çok beğendim.

Pro team forma işini güzel yaptı, kuru kaldı.
27 C⁰'de de ıslak kalmak zor olurdu sanırım:ssrtcbya:

Formalar havalı diyecek söz yok ama Sora'nın en uygun fiyatlı olanı da memnun eder herkesi. Bu kadar kategori tamamen pazarlama...

Benim de en sevdiğim formam o tamamen file, esnek kumaş olan. :)
Forma vücudu tamamen sarıyorsaşu anlık izlenimim, araya bir katman daha sokmaya çok gerek yok gibi. Ter zaten direkt formaya temas ediyor ve uçup gitmiş oluyor. Dediğim gibi ben daha esnek, ince bir kumaş bekliyordum.
Giro'da yarışan prolar baselayer kullanıyor mu? Özellikle dikkat ediyorum, bir kısmı kullanıyor bir kısmı ise kullanmıyor. Yazlık race kesim formada benim şu anlık görüşüm bu. Fakat forma fahat ılsun diyr bir beden nüyük alınırsa ya da regular forma ise kesinlikle iilevsel olacaktır.

Castelli Baselayer ile aynı gibi duruyor dikişleri. Denemediğim için kumaş hakkında bilgim yok ama dikişleri de rahatsız edecekse bu ürünü satmazlardı herhalde. Neyse deneyebilirsem ben de yazarım yorumumu :) (alttaki sora :D )

265485 dosyayı görüntüle

265486 dosyayı görüntüle

Eldivenini kullanan var mı?

Selamlar
sora dan tayt bakacaktım ama tüm ürünleri için geçen haftadan beri stok güncelleniyor diye uyarı veriyor, nedenini bilen var mı
1BCD50BF-8D3C-4B1C-8D8D-59C499F01884.png

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Yada fiyatta güncelliyor olabilirler :)

• Beğen
  • Üzgün
Tepkiler: M.İhsan ve enzo
Kumaş bitmiştir ve tedarik aşamasında olabilirler.

Geri