amasseia
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.706
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dikişler konusunda hemfikirim. Ilk giyildiginde rahatsiz ediyor, bunu daha az dikislinyapmanin yollari vardir. Formanin bedeni ile ayni aldim formadan daha da sıktı haliyle. Ancak sürüş esnasinda beni hic rahatsiz etmedi ter tahliyesi konusunda da cok daha rahat ettim ben. Bahsertiginiz eski aşırı esnek kumastan yapilsa 3 gunde elde kalabilirdi o da cok aşırı esnek bir kumasti bana kalirsa. Forma olarak da pek begenmedigim bir modeldi.Sora'nın baselayer'ı hakkındaki kullanım sonrası görüşüm olumsuz. Zaten böyle olacağını biliyordum, çünkü direkt formalarındaki esnemeyen file kumaşı kullanmışlar; daha esnek, ince ve rahat bir kumaş beklerdim açıkçası. Boost+ forma ve baselayer ile üst üste iki forma hissiyatı verdi diyebilirim. Sora'nın bir de stye-mesh dediği tamamen file kumaştan oluşan bir forma modeli vardı, bari o formalardaki esnek kumaşı kullansalarmış. Ayrıca arka yüzeyde de anlamsız derecede fazla dikiş var, rahatsızlık verdi diyebilirim. İki karışlık kumaş kullanılmış ürün 150 TL olunca insan haliyle iç katmana özel bir kumaş bekliyor, bu şekilde olmamış Sora.
Kışlık formada kullanmak üzere rafa kaldırıyorum...
Selam, ben baselayerı uzun süredir kullanıyorum. dikişler evet kötü duruyor ama rahatsız etmiyor. kullanım konusunda açıkçası bende çok rahat ediyorum.Dikişler konusunda hemfikirim. Ilk giyildiginde rahatsiz ediyor, bunu daha az dikislinyapmanin yollari vardir. Formanin bedeni ile ayni aldim formadan daha da sıktı haliyle. Ancak sürüş esnasinda beni hic rahatsiz etmedi ter tahliyesi konusunda da cok daha rahat ettim ben. Bahsertiginiz eski aşırı esnek kumastan yapilsa 3 gunde elde kalabilirdi o da cok aşırı esnek bir kumasti bana kalirsa. Forma olarak da pek begenmedigim bir modeldi.
Dikişler konusunda hemfikirim. Ilk giyildiginde rahatsiz ediyor, bunu daha az dikislinyapmanin yollari vardir. Formanin bedeni ile ayni aldim formadan daha da sıktı haliyle. Ancak sürüş esnasinda beni hic rahatsiz etmedi ter tahliyesi konusunda da cok daha rahat ettim ben. Bahsertiginiz eski aşırı esnek kumastan yapilsa 3 gunde elde kalabilirdi o da cok aşırı esnek bir kumasti bana kalirsa. Forma olarak da pek begenmedigim bir modeldi.
Eldivenini kullanan var mı?
Eldivenler ince seven kişileri mutlu edecektir.
Ben çok beğendim.
Eldivenini kullanan var mı?
Bana da pad olmaması çok iyi geliyorBen kullanıyorum. Bilerek almıştım ve severek kullanıyorum. Geleneksel eldivenler gibi padlar yok tek eksi yönü bu.
Stok güncelleniyor olabilir mi ?Selamlar
sora dan tayt bakacaktım ama tüm ürünleri için geçen haftadan beri stok güncelleniyor diye uyarı veriyor, nedenini bilen var mı
267007 dosyayı görüntüle
İtirazım yok ama nerdeyse 1 haftadır kapalı , uzun geldi süre siteyi mi değiştirdiler diye düşündümStok güncelleniyor olabilir mi ?
Aman hocam bu kadar güncelleme yeter valla.Daha ne kadar arttıracaklar fiyatları?Yada fiyatta güncelliyor olabilirler
Haklısın ama kurlarda az değil yaniAman hocam bu kadar güncelleme yeter valla.Daha ne kadar arttıracaklar fiyatları?
Kur bahanesine bütün her şeyi müşteriye dayıyorlar.Tamam anladım kur yükseldi ama bu kadar olmaz kiHaklısın ama kurlarda az değil yani