Avrupa'daki birçok spor kulübünün formaları ve forma kumaşları burada üretiliyor, illa o kumaş olmasın ona muadil kumaş piyasada her halükarda bulunuyor, İbrahim Bey'in dediği gibi %300lerle dönüyor sektör. Ama ne hikmetse burada "fiyatlar pahalı" diyen olduğunda bazı arkadaşlar canhıraş "onlar da ithal ediyorlar, pedin metresi şu kadar öyro, kumaşın gelişi şu kadar dolar" olayına bağlıyorlar, firmayı değil bisikletçiyi savunacağız ki bu adamlar (genel olarak üreten firmalar) da "memlekette insanlar alamıyor bu fiyatlara" diyerek daha uygun fiyat politikası seçecek; mevcut şekildeki fiyat politikaları benim görüşüm "paramız değersiz, yabancı zaten benden kamyonla mal alıyor, Türk de bu parayı vermiyorsa giymesin bana ne?" şeklinde . Bir tane kışlık bisiklet forması 825 lira arkadaşlar, bunu "ben" ithalat-hammadde fiyatlarıyla bağdaştıramıyorum açıkçası... Evet Aliexpress formalarından kullanıyorum, uygun satan yerli formalardan kullanıyorum, pro bisikletçi değilim, verecek gücüm olduğu halde sadece bir üst formaya 800 liralar vermiyorum bu da benim tercihim, verenlere de bir şey demiyorum o da onların tercihi, ama siz de fiyatları eleştirenlere bir şey diyemezsiniz. Sevgilerle...