Bıyıkov
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.008
- İsim
- Ayhan Bıyıklıoğlu
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu hafta iki defa farklı koşullarda formayı denedim. İkisinde de base layer kullanmadım. Hem zone 3 1.5 saatlik bir sürüşte hem de 2,5 saatlik zorlu Saklıkent tırmanışımda forma ter tahliyesi bakımından sınıfta kaldı diyebilirim. Formanın hafif olduğu iddiası doğru ancak teri tahliye etmeyince üstümde 3 katına çıktı ağırlığı. Antalyalı bir üreticinin forması bizim yaz koşullarımıza cevap vermedi malesef. He, hangi forma bu şartları sağlar ve tamamen kuru kalabilir onu da bilmiyorum.
Haftaya bir de base layer ile deneyip yorumlarımı paylaşırım. Formanın bence tüm diğer Sora formalarından üstün yanı o mavi rengi. İlk defa ve yalnızca bu modelde kuşlanılmış. Bence hemen diğer modellere de denenmeli.
Haftaya bir de base layer ile deneyip yorumlarımı paylaşırım. Formanın bence tüm diğer Sora formalarından üstün yanı o mavi rengi. İlk defa ve yalnızca bu modelde kuşlanılmış. Bence hemen diğer modellere de denenmeli.
Var mi bir yorum ozellikle forma icin?
Ben de yeni cikan climb core formayi aldim bu hafta deneuecegim ozellikle ter tahliyesi sikintisi cozulmus mu bu forma ile gorelim