Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

@M.Bulat evet artık tüm ultralight yeleklerde var.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Formam geldi, Essence Pro Team.

Kendimi, Tour de France'da yarışacak gibi hissettim formayı giyince. :D

Frey sport ile kıyaslanamaz. Fiyat farkı da ortada zaten.

Yardımcı olması açısından 102 göğüs, 90 bel ile
L beden güzel oldu, tam sardı.

Boost ve pro-team beden ölçüleri, classic slim ve regulardan farklı, dikkat edin.

Son düzenleme:
16 yaşındayım boyum 168 kilom 55 basen ölçüm 91. Taytı M beden, formayı S beden yeleği de M beden aldım. Önceden S tayt denemiştim ama çok sıktı beni, M tayt cuk oturdu. S forma da tam sarıyor vücudumu, M yelek 1 tık bol oldu ama onu da kış aylarına doğru kullanacağımı ve o zamana kadar biraz kilo alacağımı düşünürsek sıkıntı yok :hhhhhh:

@Emirhan.k Boyunuza ve kilonuza göre forma da S beden ve taytta M beden büyük gelmiyor mu?

@Emirhan.k Boyunuza ve kilonuza göre forma da S beden ve taytta M beden büyük gelmiyor mu?
Basen ölçüsü belirleyici ölçü, basen ölçüm 91 ve beden tablosuna göre M oluyor. Önceden de S beden tayt denemiştim ama kalça çevresini çok sıkıyordu, bisiklete binmeden bile rahatsız ediyordu beni. Dediğim gibi sadece yelek bir tık bol oldu, kaldı ki en az 2 sene giyebilmem lazım giysileri, 2 3 sene daha gelişim sürecim devam edeceğinden boyum uzadıkça ve kilom arttıkça tayt tam oturur vücuduma.

soradan kışlık formadan memnun kalınca shore regular yazlık forma siparişi verdim ve hızlıca elime ulaştı , ancak kendilerine eleştirim model üzerinde çekim yapıp paylaştıkları fotoğraf ile gözümün gördüğü renk tonu arasında fark var, fotoğrafdan gri yeşil gibi duruyor ancak bildiğin Bursaspor deplasman forması gibi açık yeşil çıktı, aynı sorunu forumda Oceano Kışlık Boost+ siparişi veren biri yaşamıştı, fotoğraflarda güzel duran forma evde doktor önlüğü yeşili çıkmıştı, fotoğrafçıları ile konuşmalarını ve gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum

ben yazlık regular mavi ve turuncu forma aldım daha yeni. İkisi de resimlerde göründüğü tonda geldi. Belki turuncuda çok hafif fark varsa vardır. Geçen sene de sarı almıştım onda da sorun yok. Acaba kışlıklarda mı sorun var?

şu indirimi bi daha yapsınlar da forma ve tayt alalm. geçenki kampanyada bazı kötü yorumlardan dolayı almaktan vazgeçmiştim, pişman oldum şimdi

ben yazlık regular mavi ve turuncu forma aldım daha yeni. İkisi de resimlerde göründüğü tonda geldi. Belki turuncuda çok hafif fark varsa vardır. Geçen sene de sarı almıştım onda da sorun yok. Acaba kışlıklarda mı sorun var?
Bana kalırsa bence de aldığım turuncu forma daha bir turuncu gözüküyor gerçekte.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geçen sefer indirim yaptıklarında 25'ine kadar indirim olacak ifadesinde 25'ini dahil olarak düşündüm ama 25'i dahil değilmiş, bu yüzden kaçırdım indirimi. İndirim olursa iyi olur açıkçası.

Sora'ya ulaşıp acaba Bisiklet Forum'a özel bir indirim daha yapabilirler mi diye sordum. Bakalım ne diyecekler?
instagram dan bende yazdım, kısa sürede geri dönüş yaptı. yakın zamanda indirim planlarının olmadığını söyledi

Sora'dan Girayhan Bey çok nazik bir şekilde forum için ekstradan bir kampanya düzenledi. Atılan maili direk kopyalayıp yapıştırıyorum. Detaylar orda yazıyor.

------------------------------------------------------------------------
Merhaba Batuhan, iyi dilekleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim.

Gelişim yoksa üretici olmanın anlamı olmadığını düşünüyor ve benimsiyoruz. Yatırımlarımızı son 2 yıllık süreçte kaliteli ürünleri üretmeye yönlendirdik, sizinde dikkat ettiğiniz gibi trend ve efektif olan kesimleri sürekli takipteyiz bunlar için yüksek bütçeler ve zamanlar ayırıyor ve sürekli denemelerini gerçekleştiriyoruz. Aynı sektörde olduğumuz markalar üretim için gerekli malzemelere kendi ülkelerinde ulaşabildikleri için bizden bir kaç adım daha şanslılar bunlar küçük zorluklar ama işin eğlenceli bölümü onlara ulaşabilmek :)

Yeni website kurulumu daha önce alışık olmadığımız bir platform üzerinde tarafımızca gerçekleştirildi uzun ve yorucu bir süreçti. Eski web sitemizi kapatırken açılış tarihi vermiştik ancak indirim olacağından bahsetmemiştik. Bu kampanyayı kaçıran müşterilerimiz olması bu durumda doğaldır. İndirim kampanyaları sevdiğimiz bir satış politikası olmadığı için özel zamanlarda gerçekleştiriyoruz yılda bazen 1 2 kez oluyor ( günümüzde yapılan gibi her günü özelleştirip bugün dev indirim kampanyası ! yada satış fiyatını yükseltip indirim gibi göstermeyi etik bulmuyoruz )

Sizin için bir indirim planladım, 06.05.2021 23:59 tarihi başlangıç olarak ayarladım. Forumda paylaştığınız herkes daha önceden bilgi sahibi olabilir ve gözden kaçmayacaktır. Aşağıda detaylı bilgileri bulabilirsin. Bu kampanyanın paylaşımı herhangi bir yerde tarafımızca yapılmayacaktır. Siz istediğiniz gibi paylaşım yapabilirsiniz.

Kampanya kodu : bisikletforum
Başlangıç Tarihi : 06.05.2021 23:59
Bitiş Tarihi : 07.05.2021 23:59
İndirim Değeri : %15

Saygılarımla
Girayhan

---------------------------------------------------------------------

Bu arada benim Sora ile bir bağım falan yok. Mail attım indirimi çoğu müşteriniz kaçırdı bir daha yapabilir misiniz diye ve yaptılar.

Tayt alacak arkadaslara tavsiyem mumkun oldugu kadar iyisini (pahalisini) alin. Zaten zamanla performanslari dusuyor, o yuzden aradaki farka degecektir.
Ne kadar zaman da ne kadar düşüyor hocam mesela bir kaç yıl mı eğer bu kadar uzun bir süre ise zaten bu sürede deforme oluyor ürünler ?

Sora'dan Girayhan Bey çok nazik bir şekilde forum için ekstradan bir kampanya düzenledi. Atılan maili direk kopyalayıp yapıştırıyorum. Detaylar orda yazıyor.

Gelişim yoksa üretici olmanın anlamı olmadığını düşünüyor ve benimsiyoruz. Yatırımlarımızı son 2 yıllık süreçte kaliteli ürünleri üretmeye yönlendirdik, sizinde dikkat ettiğiniz gibi trend ve efektif olan kesimleri sürekli takipteyiz bunlar için yüksek bütçeler ve zamanlar ayırıyor ve sürekli denemelerini gerçekleştiriyoruz. Aynı sektörde olduğumuz markalar üretim için gerekli malzemelere kendi ülkelerinde ulaşabildikleri için bizden bir kaç adım daha şanslılar bunlar küçük zorluklar ama işin eğlenceli bölümü onlara ulaşabilmek :)

Yeni website kurulumu daha önce alışık olmadığımız bir platform üzerinde tarafımızca gerçekleştirildi uzun ve yorucu bir süreçti. Eski web sitemizi kapatırken açılış tarihi vermiştik ancak indirim olacağından bahsetmemiştik. Bu kampanyayı kaçıran müşterilerimiz olması bu durumda doğaldır. İndirim kampanyaları sevdiğimiz bir satış politikası olmadığı için özel zamanlarda gerçekleştiriyoruz yılda bazen 1 2 kez oluyor ( günümüzde yapılan gibi her günü özelleştirip bugün dev indirim kampanyası ! yada satış fiyatını yükseltip indirim gibi göstermeyi etik bulmuyoruz )

Sizin için bir indirim planladım, 06.05.2021 23:59 tarihi başlangıç olarak ayarladım. Forumda paylaştığınız herkes daha önceden bilgi sahibi olabilir ve gözden kaçmayacaktır. Aşağıda detaylı bilgileri bulabilirsin. Bu kampanyanın paylaşımı herhangi bir yerde tarafımızca yapılmayacaktır. Siz istediğiniz gibi paylaşım yapabilirsiniz.

Saygılarımla
Girayhan

Bu arada benim Sora ile bir bağım falan yok. Mail attım indirimi çoğu müşteriniz kaçırdı bir daha yapabilir misiniz diye ve yaptılar.
Pek ihtiyacım olmamasına karşılık bu jestlerine karşılık alışveriş yapmak zorunda hissediyorum kendimi:)

Saygılarımla
Girayhan

Helal olsun...

Öncelikle indirimin verilmesinde payı olan herkese çok teşekkür ederim. Yaz geliyor ve Hatay'da havalar baya sıcak oluyor. Forma rengi olarak siyah kullanırsam güneşten çok etkilenir miyim ? Çok etkili olur mu güneş ışınlarını soğurmada ?

Geri