Bilemiyorum. 10 saat evde hiç bir koltukta oturamam10 saat evdeki koltukt otursanız yine ağrı olur =
Basen ölçüsü belirleyici ölçü, basen ölçüm 91 ve beden tablosuna göre M oluyor. Önceden de S beden tayt denemiştim ama kalça çevresini çok sıkıyordu, bisiklete binmeden bile rahatsız ediyordu beni. Dediğim gibi sadece yelek bir tık bol oldu, kaldı ki en az 2 sene giyebilmem lazım giysileri, 2 3 sene daha gelişim sürecim devam edeceğinden boyum uzadıkça ve kilom arttıkça tayt tam oturur vücuduma.@Emirhan.k Boyunuza ve kilonuza göre forma da S beden ve taytta M beden büyük gelmiyor mu?
Bana kalırsa bence de aldığım turuncu forma daha bir turuncu gözüküyor gerçekte.ben yazlık regular mavi ve turuncu forma aldım daha yeni. İkisi de resimlerde göründüğü tonda geldi. Belki turuncuda çok hafif fark varsa vardır. Geçen sene de sarı almıştım onda da sorun yok. Acaba kışlıklarda mı sorun var?
instagram dan bende yazdım, kısa sürede geri dönüş yaptı. yakın zamanda indirim planlarının olmadığını söylediSora'ya ulaşıp acaba Bisiklet Forum'a özel bir indirim daha yapabilirler mi diye sordum. Bakalım ne diyecekler?
Ne kadar zaman da ne kadar düşüyor hocam mesela bir kaç yıl mı eğer bu kadar uzun bir süre ise zaten bu sürede deforme oluyor ürünler ?Tayt alacak arkadaslara tavsiyem mumkun oldugu kadar iyisini (pahalisini) alin. Zaten zamanla performanslari dusuyor, o yuzden aradaki farka degecektir.
Pek ihtiyacım olmamasına karşılık bu jestlerine karşılık alışveriş yapmak zorunda hissediyorum kendimiSora'dan Girayhan Bey çok nazik bir şekilde forum için ekstradan bir kampanya düzenledi. Atılan maili direk kopyalayıp yapıştırıyorum. Detaylar orda yazıyor.
------------------------------------------------------------------------
Merhaba Batuhan, iyi dilekleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Gelişim yoksa üretici olmanın anlamı olmadığını düşünüyor ve benimsiyoruz. Yatırımlarımızı son 2 yıllık süreçte kaliteli ürünleri üretmeye yönlendirdik, sizinde dikkat ettiğiniz gibi trend ve efektif olan kesimleri sürekli takipteyiz bunlar için yüksek bütçeler ve zamanlar ayırıyor ve sürekli denemelerini gerçekleştiriyoruz. Aynı sektörde olduğumuz markalar üretim için gerekli malzemelere kendi ülkelerinde ulaşabildikleri için bizden bir kaç adım daha şanslılar bunlar küçük zorluklar ama işin eğlenceli bölümü onlara ulaşabilmek
Yeni website kurulumu daha önce alışık olmadığımız bir platform üzerinde tarafımızca gerçekleştirildi uzun ve yorucu bir süreçti. Eski web sitemizi kapatırken açılış tarihi vermiştik ancak indirim olacağından bahsetmemiştik. Bu kampanyayı kaçıran müşterilerimiz olması bu durumda doğaldır. İndirim kampanyaları sevdiğimiz bir satış politikası olmadığı için özel zamanlarda gerçekleştiriyoruz yılda bazen 1 2 kez oluyor ( günümüzde yapılan gibi her günü özelleştirip bugün dev indirim kampanyası ! yada satış fiyatını yükseltip indirim gibi göstermeyi etik bulmuyoruz )
Sizin için bir indirim planladım, 06.05.2021 23:59 tarihi başlangıç olarak ayarladım. Forumda paylaştığınız herkes daha önceden bilgi sahibi olabilir ve gözden kaçmayacaktır. Aşağıda detaylı bilgileri bulabilirsin. Bu kampanyanın paylaşımı herhangi bir yerde tarafımızca yapılmayacaktır. Siz istediğiniz gibi paylaşım yapabilirsiniz.
Kampanya kodu : bisikletforum
Başlangıç Tarihi : 06.05.2021 23:59
Bitiş Tarihi : 07.05.2021 23:59
İndirim Değeri : %15
Saygılarımla
Girayhan
---------------------------------------------------------------------
Bu arada benim Sora ile bir bağım falan yok. Mail attım indirimi çoğu müşteriniz kaçırdı bir daha yapabilir misiniz diye ve yaptılar.
Helal olsun...Sora'dan Girayhan Bey çok nazik bir şekilde forum için ekstradan bir kampanya düzenledi. Atılan maili direk kopyalayıp yapıştırıyorum. Detaylar orda yazıyor.
------------------------------------------------------------------------
Merhaba Batuhan, iyi dilekleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Gelişim yoksa üretici olmanın anlamı olmadığını düşünüyor ve benimsiyoruz. Yatırımlarımızı son 2 yıllık süreçte kaliteli ürünleri üretmeye yönlendirdik, sizinde dikkat ettiğiniz gibi trend ve efektif olan kesimleri sürekli takipteyiz bunlar için yüksek bütçeler ve zamanlar ayırıyor ve sürekli denemelerini gerçekleştiriyoruz. Aynı sektörde olduğumuz markalar üretim için gerekli malzemelere kendi ülkelerinde ulaşabildikleri için bizden bir kaç adım daha şanslılar bunlar küçük zorluklar ama işin eğlenceli bölümü onlara ulaşabilmek
Yeni website kurulumu daha önce alışık olmadığımız bir platform üzerinde tarafımızca gerçekleştirildi uzun ve yorucu bir süreçti. Eski web sitemizi kapatırken açılış tarihi vermiştik ancak indirim olacağından bahsetmemiştik. Bu kampanyayı kaçıran müşterilerimiz olması bu durumda doğaldır. İndirim kampanyaları sevdiğimiz bir satış politikası olmadığı için özel zamanlarda gerçekleştiriyoruz yılda bazen 1 2 kez oluyor ( günümüzde yapılan gibi her günü özelleştirip bugün dev indirim kampanyası ! yada satış fiyatını yükseltip indirim gibi göstermeyi etik bulmuyoruz )
Sizin için bir indirim planladım, 06.05.2021 23:59 tarihi başlangıç olarak ayarladım. Forumda paylaştığınız herkes daha önceden bilgi sahibi olabilir ve gözden kaçmayacaktır. Aşağıda detaylı bilgileri bulabilirsin. Bu kampanyanın paylaşımı herhangi bir yerde tarafımızca yapılmayacaktır. Siz istediğiniz gibi paylaşım yapabilirsiniz.
Kampanya kodu : bisikletforum
Başlangıç Tarihi : 06.05.2021 23:59
Bitiş Tarihi : 07.05.2021 23:59
İndirim Değeri : %15
Saygılarımla
Girayhan
---------------------------------------------------------------------
Bu arada benim Sora ile bir bağım falan yok. Mail attım indirimi çoğu müşteriniz kaçırdı bir daha yapabilir misiniz diye ve yaptılar.