Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Scudo
Eğer Decathlon'daki ürün işini iyi yapıyorsa değerlendirmekte fayda var çünkü fiyatı gayet uygun. Teşekkürler.
Tarmak atletten bende var. Yazın kullanılacak gibi değil, kışlık formanın içine giymek için daha uygun.

Ben kışlığını almıştım bu ürünün, ama fazla geldi kışın bana. Çok hava almaz hissettirmişti. O nedenle daha çok bahçe de falan kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Malesef hocam benim de. Ayin 3de aldigimi bugun ogleden sonra verdiler. Bu aldiklarimi ptesi verseler de bayram sonrasi kavusacagiz buyuk ihtimalle. Her alisverisim oncesi stok sordugumda hazirda var dense de kargolanmasi ortalama 2-3 is gunu sonra oluyor. Bu da sora’nin tolore edilebilir ufak kusuru olsun diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Tarmak atletten bende var. Yazın kullanılacak gibi değil, kışlık formanın içine giymek için daha uygun.

Bende tam bunu merak ediyordum, yazlık mi kışlık mi diye. Zira sık dikişleri ile kışlık gibi duruyordu.

• Beğen
Tepkiler: beermug
Bende tam bunu merak ediyordum, yazlık mi kışlık mi diye. Zira sık dikişleri ile kışlık gibi duruyordu.

Bu atlette 4cm dikiş var. O da omuzların üstündeki 2'şer cmlik dikişler.

Bir tane daha tarmak modeli var. Forma diye satılıyor Tarmak (T100).

(link)

Bunu da aldım ama ben de beğenmedim.

Benim tavsiyem UT500 modeli ama yine de bilemem tabii. Görüp, denemenizi tavsiye ederim.

@_Madmexx _ teşekkürler. Mağazaya gitme İmkanım olduğunda mutlaka deneyeceğim.

Biraz da beklenti ile alakalı göreceli bir durum aslında. Ürün yorumlarında da bu durum var.

👍👍

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bende iki Tarmac atlet var, biri kolsuz forma diğeri ise vücudu tamamen saran model. Vücudu saran modeli Sora baselayer'a para vermemek için almıştım, ince kumaş ama nefes alan yapıda değil. Kışlık baselayer olarak çok güzel ama. Neticede Sora'ya parayı bayıldık yine. 🤦🏼‍♂️😁

Yıllar içinde bisiklet serüvenimde şunu yaşayarak anladım; başka spora yönelik ekipman ve giyimle bisiklet sporu olmuyor. Biraz daha ucuz diye farklı ürün aldığınızda bir süre sonra -ve bisikletteki performansınız belli bir seviyeyi geçtiğinde- keşke gidip bisiklet ürünü alsaymışım diyorsunuz. Nacizane tavsiyem.

Bende iki Tarmac atlet var, biri kolsuz forma diğeri ise vücudu tamamen saran model. Vücudu saran modeli Sora baselayer'a para vermemek için almıştım, ince kumaş ama nefes alan yapıda değil. Kışlık baselayer olarak çok güzel ama. Neticede Sora'ya parayı bayıldık yine. 🤦🏼‍♂️😁

Yıllar içinde bisiklet serüvenimde şunu yaşayarak anladım; başka spora yönelik ekipman ve giyimle bisiklet sporu olmuyor. Biraz daha ucuz diye farklı ürün aldığınızda bir süre sonra -ve bisikletteki performansınız belli bir seviyeyi geçtiğinde- keşke gidip bisiklet ürünü alsaymışım diyorsunuz. Nacizane tavsiyem.
Bu konu da kesinlikle katılıyorum. İdare etsin diye aldığınız hiç bir ürün eğer düzenli ve performanslı yapıyorsanız yetmiyor ve ekstra masraf olarak kalıyor. Doğru ekipmanı doğru kalite de almak gerekiyor.

Cuma günü foruma özel verilen Sora indirim koduyla 45 kişi alım yapmış. Bu ciddi bir alım gücü aslında, başka alanlarda da kullanılabilir.

Ayrıca Sora'dan Girayhan Bey şöyle bir fikirle geldi. Forum üyelerini temsil eden bir forma tasarımı yapalım birlikte, bu forma forum üyelerine özel kodla yüzde 30 indirimli satılsın. Bence güzel bir fikir. Ama ilgi var mı böyle bir şeye bilmiyorum. Ya da böyle bir projede ne gibi sorunlar olabilir? Ben ortaya attım fikri böylece. İlgili olanlar varsa yazsın. Herkes fikir ve görüşlerini de belirtsin, bakalım. İlgi varsa ayrı başlık da açılabilir.

Cuma günü foruma özel verilen Sora indirim koduyla 45 kişi alım yapmış. Bu ciddi bir alım gücü aslında, başka alanlarda da kullanılabilir.

Ayrıca Sora'dan Girayhan Bey şöyle bir fikirle geldi. Forum üyelerini temsil eden bir forma tasarımı yapalım birlikte, bu forma forum üyelerine özel kodla yüzde 30 indirimli satılsın. Bence güzel bir fikir. Ama ilgi var mı böyle bir şeye bilmiyorum. Ya da böyle bir projede ne gibi sorunlar olabilir? Ben ortaya attım fikri böylece. İlgili olanlar varsa yazsın. Herkes fikir ve görüşlerini de belirtsin, bakalım. İlgi varsa ayrı başlık da açılabilir.
Önceki indirimi de kullananları dikkate alırsak aslında o sayı çok daha fazla olacaktır. zira ben forum indiriminde birşey almadım öncesinde değerlendirdiğim için. Tasarım fikri bence çok güzel. Ben katılırım. Güzel bi tasarım ile gelirse katılmak isterim.

bence çok iyi olur ama forma tasarımını oylamak lazım. birde farklı açık ve koyu renk seçeneği de olsun

İlgili olanlar varsa yazsın. Herkes fikir ve görüşlerini de belirtsin, bakalım. İlgi varsa ayrı başlık da açılabilir.

Evet, tasarımcılar, grafiker arkadaşlar;estetikten yoksun, her yeri marka dolu formalar hariç şöyle güzel bir tasarım sunma vakti. Dört beş tane farklı farklı, özgün, estetik forma çıkarıp oylamaya çıkarabilecek duruma gelirsek çok iyi olur. @Veto8 sizin de dediğiniz gibi alternatifli iki tane forma tasarımı ile Girayhan Bey'e gidelim, Antalya kapılarına dayanalım.

Şahsen kesinlikle değerlendiririm, tabi tasarım bana da hitap ederse. Hali hazırda forum formam çok eskidi :)
Hatta sponsorlar bulunursa fiyatı bir miktar daha düşebilir diye düşünüyorum

33.jpeg

Son düzenleme:

Öncelikle hem bu konudaki,hem de şu anda fikir aşamasında olan forma konusundaki uğraşlarınız için şahsım adına teşekkür ederim. İndirimin olduğu zaman aralığında bu başlığı rahmetli Kemal Sunal'ın "yavan ekmeği tavuk çevirmenin camına batırdığı ve satıcı ile aralarında verdim say"repliğinin geçtiği sahnedeki Kemal Sunal gibi okudum :komik: forma değil belki ama tayt konusunda da böyle bir imkan olursa bütçemi zorlasa da katılmak isterim

benim forma ve tayt da yeni geldi. formanın kumaş kalitesi çok iyi, en ucuz forması böyleyse diğerlerini düşünemiyorum. sora'ya pahalı falan diyordum ama adamlar paketlemesinden kumaş kalitesine iyi iş yapıyorlar

Selamlar, 7 Mayıs siparişleri ulaşan arkadaş var mıdır? Bayramdan sonraya mı kaldık acaba :(

Geri