Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sora Tekstil

Sora'nın ürünlerini beğeniyorum ama aşağı yukarı Bir Castelli, Santini fiyatında olunca Sora almanın da bir anlamı kalmıyor. Hatta xs veya xl giyenler seri sonunda bu markaların ürünlerini Sora'dan çok daha ucuza alabilir.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Scudo
Sora'nın ürünlerini beğeniyorum ama aşağı yukarı Bir Castelli, Santini fiyatında olunca Sora almanın da bir anlamı kalmıyor. Hatta xs veya xl giyenler seri sonunda bu markaların ürünlerini Sora'dan çok daha ucuza alabilir.

Bu kıyak benden gelsin o zaman.

(link)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
(link)

Yelek bugün ulaştı bana. Deneme şansım olmadı henüz ama şunu net söyleyebilirim epey hoşuma gitti, premium bir ürün. Kupon ile güzel fiyata gelmiş oldu.
Tekrardan teşekkürler Sora.

Hayır hayır ben süpper sora fan Superevo değilim.

(link)

Yelek bugün ulaştı bana. Deneme şansım olmadı henüz ama şunu net söyleyebilirim epey hoşuma gitti, premium bir ürün. Kupon ile güzel fiyata gelmiş oldu.
Tekrardan teşekkürler Sora.

Hayır hayır ben süpper sora fan Superevo değilim.
Yelek 60 TL civarına geliyordu sanırım indirim ve kupon ile :) Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Ben de manta ped deneyeceğim acquazero tayt ile. Btwin kışlık tayttan sonra aşırı premium hissettiriyor. Sadece boyum uzun olduğu için askıları çok gerdiriyor. Geri göndermek yerine terzide ek yaptıracağım. Kullanınca izlenimlerimi yazarım.

IMG_20211230_100503.jpg

Merhabalar, yeni bir bisikletçi olarak ben de Sora'nı ürünlerini inceliyorum fakat bedenlerde daha önceden tecrübem olmadığından emin değilim. Boyum 1.81 kilom 78, askılı taytlarda sizce hangi bedeni tercih etmeliyim large mı? Forma da aynı şekilde large beden uygun olur mu acaba? Bir de askılı taytlarda ped seçimini neye göre yapmalıyım, performans yapan biri değilim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhabalar, yeni bir bisikletçi olarak ben de Sora'nı ürünlerini inceliyorum fakat bedenlerde daha önceden tecrübem olmadığından emin değilim. Boyum 1.81 kilom 78, askılı taytlarda sizce hangi bedeni tercih etmeliyim large mı? Forma da aynı şekilde large beden uygun olur mu acaba? Bir de askılı taytlarda ped seçimini neye göre yapmalıyım, performans yapan biri değilim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ebatlarımız aynı,L beden tamamdır,gerek tayt gerekse formada L,taylarda 3 tür ped vardı yanılmıyorsam ben Armadillo pedli almıştım en son baya güzeldi, 3 5 saatlik sürüşlerde sizi üzmez,ht90 pedde fena değil zaten aralarında çok fark yok.

• Beğen
Tepkiler: Fota ve necmeddin
Ped olarak manta alin, aklinizda kalmasin bence.

Tayt'ı large üst formayı Medium almanı öneririm. 1.82 boyum 80 kiloyum.

Tavsiyeler için teşekkür ederim, formada sorun yok medium alıp denerim olmazsa değiştiririm, önemli olan tayt bedeni değişim yapılamadığından ama sizin tecrübeleriniz ışığında large beden sipariş veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Sora formalarını slim kesim ve regular kesim olmak üzere 2 farklı seçenekte sunuyor. Kişisel tercihe göre buna da dikkat edilebilir.

Sora formalarını slim kesim ve regular kesim olmak üzere 2 farklı seçenekte sunuyor. Kişisel tercihe göre buna da dikkat edilebilir.
Evet haklısınız slim kesimde medium zorlayabilir large alabilirim, regularda medium uygun olacaktır.
Asklı taytlarda ht90 pedle armadillo ped arasında hissedilir derecede çok fark var mı? İstediğim renk ve bedende armadillo stoklarda mevcut değil, ht90 almam mantıksız mı olur?

Evet haklısınız slim kesimde medium zorlayabilir large alabilirim, regularda medium uygun olacaktır.
Asklı taytlarda ht90 pedle armadillo ped arasında hissedilir derecede çok fark var mı? İstediğim renk ve bedende armadillo stoklarda mevcut değil, ht90 almam mantıksız mı olur?
Bu ürünleri kullanmadığım için maalesef bilgim yoktur.

bike and outdoor'dan aldım ben en son fiyat olarak sora'dan daha iyi şu aşamada. stokta da vardır. benim tavsiyem armadillo. bariz fark var ht90 ile konunun öncelerini okursanız her türlü açıklama var.

ayrıca regular, slim fit ve racefit var. göbekliler için regular, normal vücut için slimfit, sprocular için de race veya profitleri var.

bike and outdoor'dan aldım ben en son fiyat olarak sora'dan daha iyi şu aşamada. stokta da vardır. benim tavsiyem armadillo. bariz fark var ht90 ile.

ayrıca regular, slim fit ve racefit var. göbekliler için regular, normal vücut için slimfit, sprocular için de race veya profitleri var.
Ben de fiyat avantajından dolayı bike and outdoordan bakıyorum, oradan alacağım, armadillo stokları oldukça azalmış renk seçeneği bulunmuyor ama ht90la bariz fark var diyorsanız renge takılmadan armadillo almam çok daha mantıklı.

Formalarda da racefit beni aşar :) regular ya da slim fit alacağım.

190 85 kg icin hangi beden öneriyorsunuz

Sanırım xl,çünkü 181boy 78 kiloyum L tam oluyor,yinede beden tablosuna bakın
Abi aynıyız. Ama kesin ben daha hızlıyımdır. 🤪

Bu arada ben alt L üst M giyiyorum.

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Bir süredir kendi web sitesi üzerinden ürün satışı yapılmıyor. Oysaki bu sezon için yeni ürünleri çıkarmıştı.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bir süredir kendi web sitesi üzerinden ürün satışı yapılmıyor. Oysaki bu sezon için yeni ürünleri çıkarmıştı.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Artık sadece bayilerden satış yapacaklarmış o yüzden siteden fiyatları kaldırmışlar. Yani kendileri satış yapmıyor.
(link)
(link)

dilerseniz ürünleri çiçeksepeti gibi pazaryerlerinden de alabilirsiniz. Linkini aşağıya bırakıyorum.
(link)

İstanbul'da BikeandOutdoor'un Beşiktaş ve Kadıköy şubesi var. Ben geçtiğimiz cumartesi günü gittim ve deneyerek 2 adet forma aldım. Kalitesine göre hala daha fiyatlar çok iyi. Bu kalitede santini, le col formalar için 2-5k arası ödemek gerekiyor

Geri