PuncherZ
Puncher
- Tepki
- 6.003
- İsim
- Ziya D. Bilgitoğlu
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cipollini
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Sora'nın ürünlerini beğeniyorum ama aşağı yukarı Bir Castelli, Santini fiyatında olunca Sora almanın da bir anlamı kalmıyor. Hatta xs veya xl giyenler seri sonunda bu markaların ürünlerini Sora'dan çok daha ucuza alabilir.
Yelek 60 TL civarına geliyordu sanırım indirim ve kupon ile Hayırlı olsun güle güle kullanın.(link)
Yelek bugün ulaştı bana. Deneme şansım olmadı henüz ama şunu net söyleyebilirim epey hoşuma gitti, premium bir ürün. Kupon ile güzel fiyata gelmiş oldu.
Tekrardan teşekkürler Sora.
Hayır hayır ben süpper sora fan Superevo değilim.
Ebatlarımız aynı,L beden tamamdır,gerek tayt gerekse formada L,taylarda 3 tür ped vardı yanılmıyorsam ben Armadillo pedli almıştım en son baya güzeldi, 3 5 saatlik sürüşlerde sizi üzmez,ht90 pedde fena değil zaten aralarında çok fark yok.Merhabalar, yeni bir bisikletçi olarak ben de Sora'nı ürünlerini inceliyorum fakat bedenlerde daha önceden tecrübem olmadığından emin değilim. Boyum 1.81 kilom 78, askılı taytlarda sizce hangi bedeni tercih etmeliyim large mı? Forma da aynı şekilde large beden uygun olur mu acaba? Bir de askılı taytlarda ped seçimini neye göre yapmalıyım, performans yapan biri değilim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ped olarak manta alin, aklinizda kalmasin bence.Merhabalar, yeni bir bisikletçi olarak ben de Sora'nı ürünlerini inceliyorum fakat bedenlerde daha önceden tecrübem olmadığından emin değilim. Boyum 1.81 kilom 78, askılı taytlarda sizce hangi bedeni tercih etmeliyim large mı? Forma da aynı şekilde large beden uygun olur mu acaba? Bir de askılı taytlarda ped seçimini neye göre yapmalıyım, performans yapan biri değilim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tayt'ı large üst formayı Medium almanı öneririm. 1.82 boyum 80 kiloyum.Merhabalar, yeni bir bisikletçi olarak ben de Sora'nı ürünlerini inceliyorum fakat bedenlerde daha önceden tecrübem olmadığından emin değilim. Boyum 1.81 kilom 78, askılı taytlarda sizce hangi bedeni tercih etmeliyim large mı? Forma da aynı şekilde large beden uygun olur mu acaba? Bir de askılı taytlarda ped seçimini neye göre yapmalıyım, performans yapan biri değilim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet haklısınız slim kesimde medium zorlayabilir large alabilirim, regularda medium uygun olacaktır.Sora formalarını slim kesim ve regular kesim olmak üzere 2 farklı seçenekte sunuyor. Kişisel tercihe göre buna da dikkat edilebilir.
Bu ürünleri kullanmadığım için maalesef bilgim yoktur.Evet haklısınız slim kesimde medium zorlayabilir large alabilirim, regularda medium uygun olacaktır.
Asklı taytlarda ht90 pedle armadillo ped arasında hissedilir derecede çok fark var mı? İstediğim renk ve bedende armadillo stoklarda mevcut değil, ht90 almam mantıksız mı olur?
bike and outdoor'dan aldım ben en son fiyat olarak sora'dan daha iyi şu aşamada. stokta da vardır. benim tavsiyem armadillo. bariz fark var ht90 ile konunun öncelerini okursanız her türlü açıklama var.Evet haklısınız slim kesimde medium zorlayabilir large alabilirim, regularda medium uygun olacaktır.
Asklı taytlarda ht90 pedle armadillo ped arasında hissedilir derecede çok fark var mı? İstediğim renk ve bedende armadillo stoklarda mevcut değil, ht90 almam mantıksız mı olur?
Ben de fiyat avantajından dolayı bike and outdoordan bakıyorum, oradan alacağım, armadillo stokları oldukça azalmış renk seçeneği bulunmuyor ama ht90la bariz fark var diyorsanız renge takılmadan armadillo almam çok daha mantıklı.bike and outdoor'dan aldım ben en son fiyat olarak sora'dan daha iyi şu aşamada. stokta da vardır. benim tavsiyem armadillo. bariz fark var ht90 ile.
ayrıca regular, slim fit ve racefit var. göbekliler için regular, normal vücut için slimfit, sprocular için de race veya profitleri var.
Sanırım xl,çünkü 181boy 78 kiloyum L tam oluyor,yinede beden tablosuna bakın190 85 kg icin hangi beden öneriyorsunuz
Abi aynıyız. Ama kesin ben daha hızlıyımdır. 🤪Sanırım xl,çünkü 181boy 78 kiloyum L tam oluyor,yinede beden tablosuna bakın
Orası kesin,ama hızlı ve öfkeliAma kesin ben daha hızlıyımdır. 🤪
Bir süredir kendi web sitesi üzerinden ürün satışı yapılmıyor. Oysaki bu sezon için yeni ürünleri çıkarmıştı.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?