Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Space bisiklet tasarımı

daha önce de dediğim gibi mitolojik tanrıların birinin adını koy

Scudo
aklımda güzel isimler varda emin olamadım yanlış bilgi vermek istemiyorum fransızca isim bulacam sana bekle :D

@Bisikletsurenadam bellona güzel olabilir veya neptün veya Athena ;)

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Bence türkçe bir isim olmalı ;)

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@Ulaş Çavuşoğlu
istikbal, ladin ve gece yolcuları venüs te olabilir :D

@Kubilay Koparan

@Ulaş Çavuşoğlu

Abi kabul edin şukufe 223 harika isim :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Merhaba, Çizimler için hangi programı kullanıyorsunuz?

Forum adminlerine duyuru.Dell T5810 E5-1650v3 4x4GB 1TB K4200 Serverımı bedavaya bağışlamak istiyorum.Eleman o kadar çok konu açıyorki makineleriniz çökecektir az sonra.Lazım olur.

biri antika bisiklet topluyor diye girdim,dilim dışarda,biri fena halde sıkılmış
forum tronllendi :acpsnr:

Crocodile logosunu nereden arakladığını belirtmen gerekir.
Forumdaki herkes senin çizdiğini düşünecektir.

Sevgili @Murat Cömez çocuğun yaptığı bisiklet falan yok,
dolaysıyla fotoda yok, öyle eğleniyor işte...

@Yılmaz Uyar
yilmaz abi,
cocukta bisiklet olmadigini biliyorum sadece bir cizim yapmis ama 3-4 konu acarakta olmazki.Buranin eglenme yeri olmadigini cocuklara ögretmek gerekiyor. Forum cocukla doldu, yanlis anlasma olmasin kesinlikle cocuklarin katilmasina karsi degilim aksine seviniyorum. Ama burada birazda nasil davranilcagini bilsinler.
Öyle facebook'a zirt pirt konu actiklari gibi burada olmayacagini bilsinler.:harika:

@Murat Cömez

Son zamanlarda bu tarz konular epey çoğaldı,
Hatta bazıların kasten yapıldığı o kadar belli ki...

Kimlerin yazdığını bilmek için Einstein olmaya gerek yok,
kafayı biraz çalıştıranlar tahmin edecektir.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Forumun kalitesi neden düştü bu kadar.Bu arada isim koyma custom boya yap becerebılırsen

Çok daha iyilerini çizeceğine adım kadar eminim. İşimin içinde grafik tasarım da olduğundan kendimce mini bir öneri; bol bol kadro tasarımı incele, belki başta çok benzerlerini yaparak devam edersin yoluna ancak zamanla orjinal tasarıma doğru yönelebilirsin. Bu arada kadro tasarımı sadece görüntüden ibaret değil tabi ki. İşin içinde ciddi mühendislik de var. Yani adamlar boruya açı verirken sadece estetik kaygılarla işlerini yapmıyorlar. Bol şans, başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
ED falan yapablirsin. İyi bir grafik tasarımcıya logo vb. tasarlatırsan şık durur. Ayrıca evrak işleri prosedürü nasıl?

yeni bisiklet yolda bitmesine az kaldı. space sp-01 fff.png gggggggg.png ht.png

Geri