Scudo Sports

Spd ayakkabı ve pedalların birbirine uyumu

Shimano Rc702 karar verdim sanırım. Rc9 serisi daha yarıştan yarışa giyilecek seri deniyor.
RC702 üzerinde karar verdi isen RC703 için düşünmeni tavsiye ederim. Henüz dışarıda kullanmadım, bazı sağlık nedenleri ile fazla zwifte kullanmadım ama ara ara yaptığım trainer sürüşlerimde kullanıyorum. RC902 modelinide sahibim ve aralarında nerede ise fark yok, olan farklarda en azından benim tarafımdan farkedilmiyor.

Bu model 2025 modeli , Türkiye'de satışı varmı şuan bilmiyorum ama yurtdışında hemen hemen bütün mağazalar satıyor. Ben kara cuma öncesinde satın aldım. Daha sonra kara cuma indirimi başlayınca fiyatı dahada ucuzladı. Satın aldığım mağaza aradaki indirim farkını iade edince bana gelişi bir RC702 fiyatında oldu. Ben beyaz aldım, ayakkabıda beyaz rengi seviyorum. Siyah ve Yeşil renk seçenekleride mevcuttu. Daha farklı renklerde üretimi varmı bilemiyorum.

Screenshot_20241227_085649_Chrome.jpg
Screenshot_20241227_090445_Chrome.jpgScreenshot_20241227_090523_Chrome.jpg

• Beğen
Tepkiler: MnrEmre47
Scudo
Tavsiye için teşekkür ederim. @Semih Cavdar
Yurt dışından nasıl getirttiniz ? Şuan türkiyeye de gelmiş fakat 702 ile arada epey bi fark var. 702 yi şuan 7600 TL'ye bulabiliyorken, 703 12800 TL. Hem ne fark var aralarında ??
Bu arada bütçeme 4 5 bin tl demişim ama biraz zorlayacağım, bi arkadaşın da dedigi gibi ayakkabı 3 temas noktasından biri. Taviz vermemek gerekiyor.

Yurt dışından nasıl getirttiniz ? Şuan türkiyeye de gelmiş fakat 702 ile arada epey bi fark var. 702 yi şuan 7600 TL'ye bulabiliyorken, 703 12800 TL. Hem ne fark var aralarında ??
Bu arada bütçeme 4 5 bin tl demişim ama biraz zorlayacağım, bi arkadaşın da dedigi gibi ayakkabı 3 temas noktasından biri. Taviz vermemek gerekiyor.
Çok yüksek rakamlar, bu işten para kazanmayan, bu işin profesyoneli olmayan birinin bunları almasına gerek var mı emin değilim

Çok yüksek rakamlar, bu işten para kazanmayan, bu işin profesyoneli olmayan birinin bunları almasına gerek var mı emin değilim
Bu işten para kazanmıyoruz evet ama bu işe çok vakit harcıyoruz. Bu kadar zaman harcarken bazı önemli noktalarda maddi olarak da fedakar olmak gerekiyor. Bu noktalar bisiklete temas noktalarımız, sele gidon ve pedallar. Eğerki günde 150-200 km yapıyorsanız, bir bisiklet taytına 2000 tl vermek çok da saçma değil mesela. Kaldı ki asgari ücretin 22 bin tl oldugu bir dönemdeyiz. Yani en vasıfsız eleman bile 22 bin turk lirasi aliyorken sanki 7 bin tl falan çok büyük rakamlae değil. Tabiiki burda gelirinizin ne kadar olduğu da önemli.

Ben yurtdışında yaşıyorum.. Türkiye fiyatı bayağı fazlaymış, ama Erdoğanlar bisiklette havale + kod ile fiyatı burası ile aynı oluyor. Linkte bilgi vermişler biraz

(link)

Yurtdışından getiren birisini bulursan 6 bin küsür TL ye geliyor

(link)

Geri