Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Epic Karbon ***Bölüm II***

gözümüz gönlümüz açıldı bunun için teşekkürler...profosyonel bisiklet donanımıyla görünümüyle gayet cool allah bizede nasip etsin darısı benim gibilere.......

• Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu
Scudo
çok güzel bir bisiklet toplamışsınız iyi günlerde binmenizi dilerim eğer istanbula doğru gelirseniz sizden bisikletibir tur atmak için ödünç alabilirmiyim :) şaka br yana çok güzel bir bisiklet olduğu her halinden belli

• Beğen
rengi çok hoş ve asil ..güzel bir bisiklet toplamışsınız.....iyi günlerde kullanmanız dilegiyle...

• Beğen
Boyunu değiştirsen diyorum, mesela Thomson X4 ile, bide elceklerden kurtulsan tam olacak :) Allah nazardan saklasın..

• Beğen
@kutay özdemir

fotodaki yer İznik Gölü'nun Bursa'ya bakan kenarında kaliyor.. daha onceden yaptığım birkac gezi de görmüstüm ve aklima belki de iyi birkac foto cekilebilir düsüncesi gelmisti... orjinal bir ortam... :)

• Beğen
Tepkiler: Kutay Özdemir
@MUHAMMED KABA

insallah en güzellerine sahip olursunuz... güzel düsünceli insanlar güzel temennileri hak eder...

@Özcan avcı

şayet denk gelirse size tur sözüm var bilesiniz :).. mesajınız icin cok teşekkürler..

rengi çok hoş ve asil ..güzel bir bisiklet toplamışsınız.....iyi günlerde kullanmanız dilegiyle...

Ahmet abi cok teşekkür ederim...

Boyunu değiştirsen diyorum, mesela Thomson X4 ile, bide elceklerden kurtulsan tam olacak Allah nazardan saklasın..

Aman hocam bu tip mesajlar cok tahrik edici oluyor.... :) zaten tüketiciliğini suyunu cikarmis durumdayiz.. bir de ekstra masraf cikarmayalim durduk yere .. ;)

Salih kızma ama benimde dikkatimi ilk olarak beyaz jagwıre kablo çekti senin bisiklette sırıtmış.
Aslında boydan boya geçmese böyle durmazdı .

• Beğen
@Salih Manavoğlu

Merak etme ekstra masraf çıkmaz :) Sendeki boynun taliplisi eminimki çok fazla olacaktır. Aynısından bende de vardı.. Sadece renk uyumu olarak öneri yaptım ben. Tek beyaz parça sadece boyun olunca ister istemez göze batıyor ve elcekler denge için yeterli gelmiyor velakin bisiklet senin tabi beğeniyorsan bize başka bişey düşer artık :D :D

• Beğen
valla salih kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah,süper bir alet..ne diyeyim bizede nasip olur inşşallah böylesi:))

• Beğen
@deore79

söküp atacam sonunda o kablo setini :D saka maka.. boydan boya gecmesi iyi ama siyah fonda biraz patlıyor dediginiz gibi.. umarım ileride değişik versiyonları olabilir..

@Güney Tuncer

:) belki bikac parcayı daha beyaza cevirebilirsem dengeleyebilirim.. sadece siyah da ic karartıcı oluyor.. rahat batıyor mu ne :D :D

@rozami

kazasız, sagliklı nice yollara insallah... en güzelleri değerli arkadaslarima kısmet olsun...

Tek kelimeyle harika Salih, maşallah tekrar. Ortam da çok güzel kesinlikle. Alttan geçen beyaz kablo felaket :D:D Bence ona siyah izole teyp geçilebilir, o zaman uyum sağlar ;) Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan

• Beğen
Tek kelimeyle harika Salih, maşallah tekrar. Ortam da çok güzel kesinlikle. Alttan geçen beyaz kablo felaket Bence ona siyah izole teyp geçilebilir, o zaman uyum sağlar Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan
evet beyaz kablo çok sırıtmış,güzel bir makina,iyi günlerde binmeniz dileğiyle...

Geri