Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized Epic Karbon ***Bölüm II***

Scudo
@kustomizer

sagol İlyascim.. elimden geldiğince fotolamaya calistim.. begendiysen ne mutlu bana kardesim...

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
@rozami

yahu benim bile binerken icim ciz ediyi Fatih hocam :p arada kırbacı fazla kaciriyorum sonrada vicdan yapıyorum :)

@Ercan Saygılı

üzülüyorum, bebeem o benim. kıyamam ben ona..:rolleyes:

hayırlı olsun bisikletiniz gerçekten çok güzel vede bursada böyle bisikletler görmek beni sevindiriyo bisikletçilerin yogun oldugu il galiba bursa :) hangi resme baksam sahibi bursada :):):):)

@ömer yayla

teşekkürler hocam. haklısınız, bu aralar bursalı bisikletciler foto kısmında cok aktifler. ee hosuma gitmiyor değil :) ;)

Alüminyum bir Epic sahibi olarak harika bir bisikletiniz olduğunu söylemeliyim.Sürüş zevki açısından.Görsele gelince.Kabloların hepsi beyaz olsaydı harika olurdu.Onun dışında beyaz sele ve 2009 slr jantlarla hiç fena olmazdı :). Bendende bomba bir Epic geliyor haberiniz ola :)

• Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu
Alüminyum bir Epic sahibi olarak harika bir bisikletiniz olduğunu söylemeliyim.Sürüş zevki açısından.Görsele gelince.Kabloların hepsi beyaz olsaydı harika olurdu.Onun dışında beyaz sele ve 2009 slr jantlarla hiç fena olmazdı :). Bendende bomba bir Epic geliyor haberiniz ola :) konu biraz eski ama :D

• Beğen
@leicam9

:) tanıdıkların olduğunu bilmek cok güzel.. isminizi paylasirsanız belki ben de tanıyabilirim. yalova'ya cok selam..

@OnePiece

teşekkürler, bu aralar bisiklet fotolardaki temiz halinin aksine, pislik icinde garajda yatıyor.:)

abi sen bi de buna fox terralogic maşa al
specilized in brain i ile tam otomatik !!!
e valla süper olur :D

• Beğen
@Zmy

abicim tlogicler 80lik oluyor. specialized'in kendi ürettiği masaların 100lüğü varsa, bir punduna getirip temin edip ondan takabilirim diye düsünüyorum.. hayırlısı artık.. :rolleyes:

bu arada fox'un rlc'si de bir baska hani :)

Geri